Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Mozaikový obraz z vlastných fotografií

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Eliska

Dobrý den, lze zaslat i do ČR?

Onlineobraz.sk

Dobrý deň,
samozrejme. Vieme Vám zaslať obrazy aj do ČR. Poštovné sa navýši. Cena by zodpovedala váhe balíka – čiže by sme ju vyrátali až následne podľa objednávky. Cena sa pohybuje zhruba okolo 150 – 200 Kč, záleží podľa počtu obrazov.

Dominika

Dobrý deň, minimum musí byť 100 fotografií?? nemôže byť menej, napríklad by sa opakovali viaceré fotografie? ďakujem za odpoveď :)

Onlineobraz.sk

Dobrý deň, môže ich byť aj menej a budú sa viac krát opakovať, presne ako ste napísali :)

Jana Sobčáková

Rosmery
Môžem si vybrať či chcem obraz na výšku alebo šírku?
A viete mi poslať ešte pred tlačov návrhy aby som si vybrala ktoré sa mi viac páči?

Onlineobraz.sk

Dobrý deň, môžete si vybrať či chcete obraz na výšku alebo na šírku (ak je vhodná fotografia – ak nie je – zákazník bude informovaný). Stačí nám jednoducho napísať Vaše žiadosti na mail info@onlineobraz.sk. Čo sa týka návrhov, vždy zasielame vyhotovenú mozaiku (náhľad) na schválenie pred tlačou. Až keď je schválená zadáme obraz do výroby.

Tatiana Tanya Blahová

Dobry den .chcem sa spytat ci sa da vybrat aj ciernobiela varianta alebo iba farebna.a ak sa neda ci mozu byt medzi farebnymi aj ciernobiele.fo­tografie.daku­jem

Onlineobraz.sk

Dobrý deň, samozrejme. Vieme Vám vyrobiť farebnú ale aj čiernobielu verziu (táto úprava je zdarma). Môžete medzi farebné foto zaslať aj čiernobiele avšak potom musíte rátať s tým, že výsledný efekt bude trošku zvláštne pôsobiť. Je to na Vás. Ak si želáte akúkoľvek úpravu napíšte nám ju na mail info@onlineobraz.sk. Radi Vám vyhovieme ak to bude možné.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore