Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Kocianova Lubica

Dobry den,

rada by som si dala spravit fotoobraz, ale mam len klasicke foto (vyvolane). Je mozne foto nascanovat a pokusit sa vyrobit fotoobraz? dakujem za info.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, vyrobiť sa to samozrejme dá, avšak skenovaním sa požadovaná kvalita fotografie rapídne zníži a nemusí byť dostačujúca, preto vám takúto výrobu neodporúčam. Výsledný fotoobraz by mohol byť rozmazaný (rozrastrovaný). Pre vyrobenie fotoobrazu je ideálne preto použiť digitálnu fotografiu.

Monika

Dobry den,zakupila som si voucher na obraz fotoplatno 60 × 40 cm ( 14.90 €) ,avsak aplikacia mi ukazuje,ze ani jedna moja fotka nesplna kriteria.Je mozne si ho zamenit nejakym sposobom za dva mensie 30 × 20 cm(8.90€ + 8.90€) s doplatkom? Alebo ako to mozem vyriesit?Dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, najjednoduchšie riešenie je, že zakúpený voucher vrátite zlavomatu a následne si kúpite nové vouchre na menší rozmer.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Kontaktujte nás prosím na podpora@zlavomat.sk alebo na +421 232 117 321.

Pekný deň.

JANKA

robim si objednavku na obraz na platne cez esop a v kosiku mi ukazuje cenu ovela vyssiu ako je na vasej stranke v zlave , co mam spravit aby som mala tovar za akciovu cenu Dakujem

FaxCOPY a. s.

dobrý deň, hneď na začiatku je potrebné zvoliť režim voucher zlavomat a následne vložiť číslo zakúpeného voucheru. objednávka bude tým pádom bez doplatku.

Valéria Tokošova

Dobrý deň zaujala ma vaša ponuka na FB chcela by som vedieť viac napríklad kde mám poslať fotku ktorú chceme na plátne ? A je cena už pevná ktorá je uvedená podľa rozmerov?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Všetky informácie sa nachádzajú na stránke našej ponuky. Nájdete tu aj link na online aplikáciu, kde môžete fotku zadať. Prípadne je možné za manipulačný poplatok spraviť objednávku aj priamo na predajni.

Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore