Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
ciki

dobry den, je mozne zvolt si rozmery 40×30 a 60×40?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Je možné si zvoliť rozmery len uvedené v ponuke (30 × 20 cm, 60 × 40 cm, 60 × 60 cm, 90 × 60 cm, 100 × 60 cm, 120 × 70 cm).

Prajem pekný deň.

sjpetka

Dobry den, snazim sa dopocitat min. velkosti fotografie pri najvyssom ponukanom formate, 120×70. Mozete mi to prosim upresnit. dakujem (kolko min. by mala mat fotografia)

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pre kvalitný výstup odporúčame pre túto veľkosť fotoobrazu rozlíšenie 6000×3500 px.

Daška Kováčová

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že či je možné skombinovať 4 fotky do jedného obrazu 30 × 20. Nakoľko to nie sú moje fotky a nepoznám ich kvalitu, k originálom sa nedostanem. Dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, v objednávacom rozhraní je možné vytvoriť aj koláž z viacerých fotografií, ktoré nahráte do galérie pri vytváraní objednávky. Fotografie je možné umiestniť na obraz (posúvať), zväčšovať a zmenšovať, vytvárať z nich výrezy, doplniť textami alebo piktogramami (symbolmi) z našej databázy a poskladať do koláže.

Lenka Labusová

Dobrý deň. Pri uvedenom rozmere 60×40cm , je možné zvoliť si tlač výšku?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, orientáciu fotoobrazu si volíte pri samotnej objednávke. Podľa zvolenej orientácie je potom umiestnený háčik na potrebnom mieste.

Agi

Dobry den.Mala by som zaujem si u vas objednat obraz na platne s mojou fotografiou o rozmere 120 × 70.Kedze vlastnim iba tablet,cez ktory objednavka nie je mozna chcem sa opytat ci si mozem zrealizovat pre vas moju objednavku cez niektoru z predajni Fax Copy kde by mi vedeli z mojho tabletu fotku poslat pre vas k realizacii obrazu.Napriklad v Bratislave byvam na Vlasteneckom namesti a mam blyzko predajnu.Dakujem vam za skoru odpoved.Prajem pekny den.S pozdravom Šišmičova.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Objednávku je možné vytvoriť aj v kamennej predajni. Vtedy sa ale platí aj manipulačný poplatok vo výške 2 €.

Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore