Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

3D lifting tváre so živým kolagénom s okamžitým účinkom

4,8 / 5 HBA Clinic medicinske centrum Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Janka Lipovska-Michlovicova

Je to bolestivé?

HBA Clinic

Dobrý deň, táto procedúra vôbec nie je bolestivá. Práve naopak, je príjemne relaxačná a po ošetrení neostáva ani začervenanie na pokožke.
S pozdravom HBA :)

Mirka

Dobry den, prosim Vas o radu. Mam 39 rokov a neviem sa rozhodnut medzi kyselinou hyaluronovou, alebo 3d lifting. Viete mi poradit, co je ucinnejsie? Alebo ci aj s 3d liftingom je podobny vysledok, co sa tyka vrasok. Dakujem.

Hba Clinic

Dobrý deň, v tomto veku sú obe možnosti vhodne, môžete ich aj kombinovat, záleží na tom čo presne chcete dosiahnuť.. a aj na tom aká bola starostlivosť o pokožku doteraz… 3D je vhodnejšie pre celkovú revitalizáciu pleti a výplne kyselinou sú už na vyhladenie konkrétnych vrások .. možte prist aj na bezplatnú konzultáciu kde po zhodnotení stavu pokožky vyberieme to najvhodnejšie :) .. prajem pekný deň HBA

Heda Kosice

Dobry den, kolkokrat je potrebne zopakovat tuto proceduru a s akym casovym odstupom?

Hba Clinic

Dobrý deň, v zásade platí, že záleží na tom, čo presne chcete dosiahnuť… od celkovej revitalizácie až po efekt vpichovaných výplní… či dlhodobé udržiavanie mladistvého vzhľadu. Niekedy stačí aj jedna kúra…Téma je obšírna, pre podrobné vysvetlenie môžte volať 0911588883 alebo si zakúpite Voucher na jednu procedúru, skúsite si a budete mať všetko vysvetlené a prispôsobené vasmu stavu pleti.. s pozdravom HBA :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore