Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zážitkové dovolenkové chvíle strávené v indiánskych teepee stanoch pri brehu Ružínskej priehrady

5,0 / 5 Husia Pláž - TeePee Východné Slovensko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Martina

Dobry den,len pre ujasnenie sa pytam,prosim.Teda ak si kupim voucher na 1 noc pre 2 dosp. a mam k tomu 2 deti do 10 r.,pokial si rezervujem terminmuz potkm do „nasho“ stanu nemoze nik,aj keby bol dopyt na dany termin vacsi?A odkedy dokedy je mozne vlastne byt v stane,cize prichod odchod.Su stany zabezpecene proti kradezi,resp.strazi ten areal niekto?a co sa tyka konikov,je tam moznost povozit sa aj pre 4 rocne dieta? Predpokladam,ze jazdenie uz spada pod inych ludi nez vas personal. vopred pekne dakujem za odpoved.

Husia Pláž - TeePee

Dobrý deň, snažíme sa aby zákazníci mali svoje súkromie a neboli v stane s cudzími ľuďmi, zatiaľ sa nám to darí udržiavať. V stane je možné byť do 12:00 hodiny dňa, kedy Vám voucher končí (pokiaľ nie je stan hneď po Vás obsadený, veci si tam môžete nechať aj dlhšie), v areály môžete byť do večera. Stany zabezpečené nie sú, zatvárajú sa iba plachtou, v areály je počas noci strážnik, zatiaľ sa nestalo, aby niekomu niečo zmizlo. Na koníkoch jazdia aj malé detičky, dokonca menšie ako 4– ročné, myslím že pokiaľ dieťa chce, pôjde to:) V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte znova kontaktovať:)

Petra

Dobry den, este mam jednu otazku – moze ist do arealu pes?
Dakujem.

Husia Pláž - TeePee

Áno, na vôdzke môže:)

Petra

Dobry den, zaujala ma odpoved ktoru ste uviedli pre pani Luciu O. Ked si zaplatime stan pre 2 osoby, tak je mozne ze budu v stane aj dalsi 8 cudzi ludia?

Viete mi napisat, ktore vikendy mate este volne miesta pre 4 osoby?

Husia Pláž - TeePee

Dobrý deň, zatiaľ máme voľný aspoň jeden stan každý víkend, ale dosť rýchlo sa to mení, preto ak máte konkrétny dátum, čo najskôr si ho rezervujte.

Lucia

le ked chceme ist 2 dospely a dve deti tak platime len za 2 osoby? Ci za cely stan?
Mozem si doniest lampu do stanu a zapojit do zasuvky?
A ako je to pri tej burke?
Je to zabezpecene?
A kuchynka? Kde si mozem spravit, kavu, caj a podobne?
Je tam nejaky obchod v okoli?
Dakujem

Husia Pláž - TeePee

Dobrý deň, áno, platíte len za 2 osoby, lampu si môžete priniesť. Sú to stany, takže proti búrke to zabezpečené nie je (ak myslíte hromozvod), pršať Vám tam však nebude. Kuchynku nemáme, ale k dispozícii je stan s občerstvením (jedlo aj nápoje). Do piatich minút autom máte potraviny. V prípade ďalších otázok nás neváhajte znova kontaktovať.

Lucia Olšavová

Prosim vas, keby chceme ist 2 dospely a 2 deti tak su tam aj mensie stany na spanie, ci len ten velky pre 10 ludi.. Boli by sme sami v stane, alebo ako je to?
Nie je v tych stanoch v noci teplo? Alebo zima, ak je chladna noc?Je tam aj nejako zabezpecene svetlo v tych stanoch, alebo je tam tma uz vecer? Je tam elektrika?Keby bola búrka, tak je to nejako chranene? Dakujem za vsetky odpovede

Husia Pláž - TeePee

Dobrý večer, k dispozícii sú len tieto stany, všetky sú veľkostne rovnaké. V stane budete sami, teplota závisí od počasia, stan sa dá vetrať. V prípade chladnejšej noci potrebujete teplejšie oblečenie, pri najhoršom Vám poskytneme deky:) Pred stanom je lampa, vo vnútri stanu zástrčka. V prípade ďalších otázok nás neváhajte znova kontaktovať:)

Natália

Dobrý deň, prosím Vás, ako je to s hygienou?
Ďakujem.

Husia Pláž - TeePee

Dobrý večer, k dispozícii sú sociálne zariadenia (WC a sprcha😉)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore