Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dokonalý pohľad vďaka mihalniciam aplikovaným v Beauty Bare

4,1 / 5 Beautybar Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Martina Plavčková

DobrY den v stredu som blla na 1–3d mihalnice,uvadzate trvanie aplikacie 75 minut ja som do 50 minut bola dokoncena.dnes je nedela anmam vypadane mihalnice na oboch ociach,☹️Dost kratke trvanie kedze na doplnennie mam prijst o 3tyzdne.

Beautybar

Dobrý deň , kontaktujte priamo majiteľku na tel.cislo :0917 774 122, alebo email: academy@celebritybeauty.sk Takéto informácie sú pre nás dôležité a chceme o nich vedieť , aby sme mali šancu reagovať . Keď to napíšete sem anonymne , nedokážeme situaciu riešiť . Každú klientku zohľadňujeme individuálne , tiež sme len ľudia – dajte nám šancu skutočnosť prešetriť a kompenzovať

Darina Raganova

Chcem sa opýtat, dostala som od vás vianocný darcek 10 eur ako ich môzem uplatnit cez zlavomat nákup.dakujem.

Beautybar

Dobrý deň, vianočný darček ste dostali od salónu , takze sa nedá kombinovať so zľavou na zlavomate . Ide o darček našim stálym klietkam , uplatníte si ho u nás v salóne , ďakujeme

martina

dobrý deň, nikde v popise sa neviem dočítať /možno to prehliadam/ ako je potrebné prijsť na aplikovanie rias. Je nutné byť odlíčená niekoľko hodín? alebo postačuje odlíčenie pred aplikáciou? a ešte ma zaujíma- nosím kontaktné šošovky, je potrebné ich pred aplikáciou vybrať? ďakujem za spätné informácie.pek­ný deň.

Beautybar

Dobrý deň , ďakujem za otázku . Ak prídete odlíčená , budeme radi , ak nie my Vás odlíčime na mieste . Pred aplikáciou vždy používame “PRIMER” na odmastenie , takže nezáleží na čase odlíčenia. Šošovky tiež nie sú prekážkou , ale pre vlastné pohodlie si ich môžete pred aplikáciou vybrať a po aplikácii opäť vložiť .

Pavlina

Dobrý deň, chcem sa opýtať, kolko u Vás stojí doplnenie ked som uz raz využila kupón a robili ste mi 4D norkove mihalnice. A ci je možné nejaky z Vašich kupónov možné využiť na doplnenie.

Beautybar

Dobrý deň, nech sa páči náš cenník :
https://www.celebritybeauty.sk/cennik-beauty-bar/

Daniela

Prosím vás chcem sa opýtať či nie je škodlivé aplikovať hociktoré z vašej ponuky mihalníc aj v tehotenstve? ďakujem

Beautybar

Dobrý deň, naše stále klientky bežne využívajú naše služby aj v tehotenstve

viktoria

Je to normálne ked sa na mne skolila kozmetička a nebola som tym oboznámená ??
Táto praca je neprofesionálna
Som vyučena kozmetička ale vo svojej praxi som sa s takýmto niečim nestretla iba u vas
Zakaznička ma byt vo pred oboznámená a urcite ked sa na nej niekto učí uz vobec by za to nemala platit
Urcite niesom prva ani posledna

Beautybar

Dobrý deň , môžem Vás ubezpečiť , že naše kozmetičky sú všetky vyškolené s overeným certifikátom a potrebnou praxou . Z čoho súdite a nepodložene obviňujete ? Ste výtaná nás kontaktovať a skutočnosti si overiť, môžeme priložiť prace každej z nich . Beauty Bar je článkom našej akreditovanej akadémie : Celebrity BEAUTY ACADEMY® Pre akékoľvek otázky volajte salon prosím , alebo academy@celebritybeauty.sk

Tamara

Stále platí táto zľava ?

Beautybar

Áno ďakujeme

Monika

Dobrý večer. Samozrejme som držiteľkou vašej VIP karty . Skôr ako som Vám sem napísala otázku som konala presne ako ste to popísali v odpovedi a však aj napriek tomu má do teraz nikto z pobočky nekontaktoval snažila som sa tam dovolať ale pracovníčky boli pravdepodobne zaneprázdnené čo je pochopiteľné niesom netrpezlivá . Uvidíme či má niekto. Bude kontaktovať zajtra :)

Monika

Dobrý deň chcela by som od Vás vyjadrenie vzhľadom na to že som u Vás absolvovala 4d-7D mihalnice 15.09. Už dnes vyzerám hrozné vzhľadom na to že som Vás navštevovala pred materskou pravidelne má to veľmi prekvapuje volala som aj na pobočku kde mi však nikto nezdvihol telefón chcem len nájsť nejaké riešenie buď odstránenie alebo doplnenie nerozumiem tomu a som z tejto procedúry veľmi sklamaná

Beautybar

Dobrý deň, veľmi pekne ďakujeme za milú správu , určite dá všetkým objektívne posúdenie našich služieb . Telefónne čísla všetkých pobočiek sú na webovej stránke , vždy navrátime hovor hneď ako dokončíme klientku a situáciu riešime promptne. Ak ste bola naša klietka aj v minulosti , potom ste držiteľkou VIP KARTY ZLIAV A VÝHOD. Keby ste bola trošilinku trpezlivá , náš proces riešenia je vždy rovnaký . Zavolajte prosím pobočku a informujte ich. Naše kozmetičky Vás nasmerujú aby sa situácia riešila čo najskôr.

Veronika Cehulova

Dobrý deň, zakupila som si u vás poukaz na mihalnice. Mohla by som si dohodnúť termín???

Beautybar

Dobrý deň, ďakujem za Vašu správu , veľmi pekne Vás prosíme volajte želanú pobočku , už čoskoro bude pre Vás aktívny online rezervačný systém .

Lucia Slobodnikova

zdravím rada by som využila vašu akciu zakúpením,no mohla by som ju uplatniť keď prídem na dovolenku medzi sviatkami i v novom roku?

Beautybar

Dobrý deň, pozrite si prosím dátum ukončenia akcie , poprípade volajte želanú pobočku , ďakujeme a želáme príjemný deň

Viktória Tóthová Bachledová

Dobrý deň, chcem sa opýtať či budete mať v KE voľný termín v piatok 21.9.
Ďakujem

Beautybar

Dobrý deň, veľmi pekne poprosím volajte želanú pobočku , pokúsime sa Vám vyhovieť

Kristina Roskova

Dobrý deň,
Mala by som záujem zakúpiť si zľavový kupón na norkove riasy, ale chcela by som sa opýtať či máte nejaký voľný termín v obdobi od 18 do 21. Pripadne pondelok 24 septembra.
Pekný deň prajem.

Kristína Rošková

Beautybar

Dobrý deň, samozrejme termín nájdeme len poprosime Volat želaný salon

Michaela Puškárová

Dobrý deň chcem sa opýtať ak by som si dopredu objednala napríklad 3 vouchery dokedy mi platia? Je to stanovené alebo nie? Bola som v Beautybare v Prešove a zaplatila som si ďalší voucher na 30.8. preto sa pýtam, že ak by som sa potom objednala dajme tomu na koniec septembra či môžem využiť dopredu kúpené vouchery.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Michaela,

ďakujeme za Vašu otázku. Platnosť voucheru je do 25. 10. 2018. Do tohto termínu je možné voucher aj využiť.

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore