Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Špičkový – vysoko hodnotený Wellness Hotel Aquatermal*** s neobmedzeným vodným a saunovým svetom počas celého pobytu

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel AQUATERMAL*** Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Ľuboš Chorvatovič

Dobrý ďeň
Chcem sa spýtať ako je to z večerou. Manželka má bezlepkovú stravu, je možné mať večeru ktorá je bezlepková?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,
ďakujeme za otázku. Čo sa týka akejkoľvek diéty, stačí to uviesť pri rezervácii a my sa na to pripravíme.

Pekný deň,

Anka

Dobrý deň,chcela som sa opýtať na voľný termín od 2.11_4.11.2018a poprosila by som cenu pre dvaja dospelí a dve deti,jedno ma 13 a druhé 9 rokov,ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Anka,
V termíne od 2.-4.11. u nás nie je možné využiť pobyt zakúpený cez zľavomat. V tomto termíne u nás prebieha Halloweensky pobyt, ktorý už je bohužiaľ vypredaný.

pekný deň,

Tomáš Šalata

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či máte voľnú izbu v termíne od 16.10.2018 do 18.10.2018 pre 2 osoby. Pretože online pozerám, že sa dá iba od 15.10.2018 do 17.10.2018? Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Šalata, bohužiaľ, v tomto termíne sme plne vypredaní. Z tohto dôvodu sa Vám to v tomto termíne nedá rezervovať. Ak Vám vyhovuje aj termín 15.-17.10.2018, odporúčam rezervovať ho rýchlo, pretože tam ostáva posledná voľná izba. Pekný deň, tešíme sa na Vašu návštevu.

Monika

Dobrý deň, robia vaši maséri aj masáž lávovými kameňmi? Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, áno, robíme aj masáž lávovými kameňmi. Celú ponuku masáží nájdete na našom webe www.strehova.sk.

Marta

Dobrý večer chcem sa spýtať či máte na termín 15.-18. 11.alebo na termín 22.-25.11.2018 voľných 5 dvojložkových izieb.Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Marta,

ďakujeme za Váš záujem o naše ponuky. Ohľadne dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín je potrebné kontaktovať priamo hotel na info@strehova.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Jozef Bielik

myslel som 2× 119eur poukazy.

Hotel AQUATERMAL***

Áno poukazy je možné si spojiť, o dostupnosti 4 dní za sebou sa pre istotu informujte na našej recepcii – t.č. +421 47 430 88 11. Pekný večer.

Jozef Bielik

pekny večer.chybaju mi otvaracie hodiny do bazenov a saun,a daju sa spojiť dva kupony na 4 noci, dakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Bielik,

Otváracie hodiny wellnessu a bazénov sú od 10:00 do 22:00 hod. a platia pre našich hostí neobmedzene a to i v deň odchodu po odubytovaní. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Ludovit Benko

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, radí by sa isli s manželkou na predĺžený vykend k vám do hotela, má to byť nasa svadobna cesta, ale termín, ktorý by sme chceli a to od 2.10 do 4.10 nemate volny, bohužiaľ neskorší termín nemozme ísť lebo musím absolvovat operáciu slabín. Prosím vás, ak by sa niečo do vtedy uvoľnilo, kontaktuje má budem vám veľmi povdacny. Ďakujem. Benko.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán Benko,

bohužiaľ v tomto termíne organizujeme špeciálny Halloweensky pobyt, ktorý je už vypredaný a na voľné izby už čaká niekoľko ďalších hostí. Tento pobyt nie je možné zakúpiť cez Zľavomat a jeho cena je vyššia vzhľadom na množstvo animačných aktivít.

martin

dobrý deň máte prosím Vás ešte volne miesta od 12.10 – 14.10.18 ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, v tomto termíne máme poslednú voľnú izbu, odporúčame pred zakúpením voucheru ešte dostupnosť telefonicky overiť na našej recepcii – t.č. +421 47 430 88 11. Ďakujeme.

Maria

Prosim Vas je volny welnes v Thermalhoteli, termin od 3.10 do 5.10 ?
Kontakt: 0915 855 869

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Mária, je nám ľúto, ale v tomto termíne sme už vypredaní. Najbližší voľný termín počas týždňa môžete využiť v dňoch 7.-9.10.. Pekný deň.

Ladislav Letanovský Prievidza.

Chcem pobyt od 31.9. do 2.10.2018. Je to možné. Ďakujem za informáciu.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, keďže ste nám písali až 1.10., zrejme ste mysleli termín 31.10. – 2.11.2018. V tomto termíne máme špeciálny Halloweensky pobyt, ktorý predávame iba prostredníctvom našej recepcie. Viac informácií Vám poskytneme na t.č. +421 47 430 88 11.

Beáta

Dobrý deň 5.-8.11.na 2prip.3noci je volny termin? V cene je vsetko co ponúkate? Najmä ci je polpenzia a bazeny s virivkou a v cene 129eu ako ponúkate? Vikendova cena by bola aká? Musi byt tiez voucher?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Beáta,

ďakujeme za Váš záujem o naše ponuky. Cena za pobyt, závisí od variantu, ktorý si zvolíte. Detail variantu si môžete prezrieť po rozkliknutí variantu, kde si môžete aj zakúpiť voucher, ktorým sa je potrebné pri nástupe na pobyt preukázať.
Dostupnosť voľných termínov si môžete pozrieť po kliknutí na „Kúpiť na termín“, prípadne sa informovať priamo v hoteli.

Prajem Vám krásny deň.

lenka

Dobry den.prosim.kolko stupnova voda je v bazenoch?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, vo väčšom je stála teplota 33 stupňov, v menšom (vírivom) je teplota 36 stupňov.

Karin Holická

Dobry den,prosim vas chcela by som sa spytat ci poskytujete aj zupany a osusky do welnesu,dakujem Holická

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, župany požičiavame za poplatok 2€ na celý pobyt, naši hoteloví hostia majú na izbe okrem uterákov na dennú hygienu aj osušky k bazénom. Okrem toho do sáun sú pre návštevníkov pripravené plachty, takže si nič nemusíte nosiť so sebou z domu. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Sabína

Dobrý deň, je u vás možnosť pri pobyte v apartmáne objednať maséra/ku?
Ďakujem za odpoveď.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Sabína,

áno, naši maséri sú k dispozícii pri všetkých pobytoch.

Andrea Julínyová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte k dispozícii apartmán pre 3 dospelé osoby, prípadne jednolôžkovú izbu a aká by bola cena za víkendový pobyt pre 3 osoby, prípadne len za jednolôžkovú izbu, ďakujem, pekný deň

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,

máme k dispozícii aj apartmán, doplatok za apartmán je 20 €/noc, takže k cene pobytu treba pripočítať 40€ a za tretiu osobu rovnako treba pripočítať doplatok vo výške 29 €/noc – teda + 58€ /v tejto cene je ubytovanie, polpenzia a všetky neobmedzené vstupy. Cena víkendového pobytu by bola: Voucher za 179€ + doplatok 98 € u nás na recepcii pri ukončení pobytu.

Helena gembická

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ci sú aj 1lôžkove izby, chcela by som ísť sama na 3 dni. 2 noci cez týždeň v októbri. Koľko by ma stál takýto pobyt. Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, o pobytoch pre jednu osobu sa informujte na našej recepcii: +421 47 430 88 11.

Maria

Dobry den, chcem sa spytat na dostupnost vikendoveho pobytu 19–21.10, pripadne 28–30.10 – dve dvojpostelove izby. Dakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, o aktuálnej dostupnosti je najlepšie informovať sa telefonicky priamo na našej recepcii: +421 47 430 88 11. Pekný deň.

BB

Dobrý deň, máme záujem si zakúpiť u vás víkendový pobyt. Tak sa chcem opýtať od koľkej je v piatok check-in? Keďže môžme cestovať až po práci je možné sa ubytovať okolo 17. hod? Ďakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň,

check-in je u nás vždy možný od 14:00 hod. a čas Vášho príchodu je neobmedzený – naša recepcia pracuje nonstop, takže je len na Vás, ako Vám to bude vyhovovať. V cene pobytu máte v deň príchodu večeru, ktorá sa podáva od 18:00 až do 21:00, takže to určite stihnete. Budeme sa na Vás tešiť!

Fero Durdak

Dobrý deň chcem sa informovať na izbe sú aj toalety a sprcha vopred pekne dakujem

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pán František,
samozrejme každá naša izba je vybavená nasledovne: 

  • sociálne zariadenie /WC a kúpeľňa/
  • kúpeľňa so sprchovým kútom
  • chodba so šatníkovou skriňou
  • satelitná TV a free WIFI
  • balkón

Viac informácií o izbách nájdete tu: https://www.strehova.sk/rs/8/ubytovanie-v-hoteli-aquatermal/
Sarah

Dobrý deň,
chcem sa spýtať máte ešte voľný pobyt pre dve osoby 3 dni ( 2 noci) v termíne od 15.9 do 17.9 ?
Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Sarah,

áno, v tomto termíne máme ešte k dispozícii voľné izby. V tomto termíne je potrebné zakúpiť si víkendový variant za 179 €.

Martina Kolaříková

Dobrý den, prosím o zjištění zda máte volný pokoj pro 4 osoby 2+2 /9,13 let/ v termínu 28. – 30.10.2018 / 2 noci + celkovou kalkulaci pobytu včetně příplatků. Děkuji za odpověď Martina Kolaříková

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Kolaříková, v tomto termíne ešte máme voľné rodinné izby a budeme radi, ak nás navštívite.

Cena pobytu je 129 €, doplatok za dieťa do 11,99 r. na prístelku je 42 €, doplatok za dieťa nad 11,99 r. na prístelku je 58 €. Takže si zakúpite voucher za 129 € a za deti na našej recepcii doplatíte ešte 100 € (v tejto cene sú zahrnuté všetky služby).

Pekný deň a budeme sa na Vás tešiť.

Denisa Oravcova

Dobrý večer je možnosť izba pre tri dospelè osoby? ĎAKUJEM

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Denisa,

ďakujeme za Vašu otázku. Je možnosť doplatiť ubytovanie, na prístelke s komplet službami (polpenzia a wellness), pre dospelú osobu za poplatok 29€/noc. Avšak ohľadne dostupnosti voľných kapacít prísteliek je potrebné kontaktovať priamo hotel na tel. čísle +421 474 308 811, alebo e-mailom na info@strehova.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Juliana

Dobry den, mala by som otazocku, co v pripade 2 deticiek. Starsiemu 3,5 rocnemu by sme priplatili polpenziu, pristelku a wellness. Mladsi bude mat 1,5 roka, je mozne mu zapozicat detsku postielku aj na izbe s pristelkou? Stravu by sme mu zabezpecili, no ako by to bolo s wellnessom? Mohol by ist napr. do bazena alebo by bolo potrebne vstup wellness a bazenov doplatit?

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň, nižšie som Vám všetko podrobne rozpísal, celkový doplatok za 2 detičky v tomto veku bude iba za prístelku (13€/noc) a bude môcť spolu s Vami neobmedzene využívať všetky naše služby.

Juliana

Dobry den, chcela by som sa spytat, ohladne ponuky v pripade 2 deticiek. Starsiemu 3,5 rocnemu by sme doplatili pristelku, polpenziu a wellness. Mladsi ma len 16 mesiacov, ako by to bolo v jeho pripade. Je mozne pozicanie detskej postieky, stravu by mohol mat teoreticky vlastnu, mohol by s nami ist do wellnes zony a pripadne aj do detskeho bazena. Pripadne su tam nejake doplatky v jeho pripade. Dakujeme za odpoved.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Juliana, za deti do 5 rokov u nás nedoplácate za stravu a vstupy nič. Detskú postieľku Vám požičiame zadarmo. Za prístelku pre staršieho syna doplatíte 13€ / noc, všetko ostatné je pre deti do 5 rokov grátis, takže napríklad 2 dňový pobyt bude stáť cenu na zľavomate (v týždni 129 € + 26 € doplatok za prístelku + 4 € miestny poplatok (0,50 € x 4 osoby x 2 noci), spolu 159 €. Pre detičky máme aj veľký detský kútik a detský bazénik. Na požiadanie Vám naša kuchyňa pripraví a zohreje všetky potrebné potraviny pre menšie dieťatko. Budeme sa na Vás tešiť.

Karin Holická

Dobry den.chcela by som sa spytat,ci ponukate aj ubytovanie v apartmanoch.Radi by sme vyuzili kupon ale potrebujeme 4 lozka pretoze mame dve deti 14 a 6 rocne.Dakujem ,KA­RIN

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň pani Holická, máme k dispozícii aj apartmán s oddelenými izbami (za apartmán je doplatok 20€ / noc), prípadne i rodinné izby, kde sú 4 lôžka. Doplatky za deti nad 5 rokov sú 21 €/noc za dieťa 5–12 rokov, za dieťa nad 12 rokov je doplatok 29 €/noc (v tejto sume je ubytovanie, polpenzia a neobmedzené vstupy do wellness a bazénov). Na našej recepcii Vám telefonicky ochotne poskytneme všetky ďalšie informácie. Pekný deň a budeme sa na Vás tešiť.

Silvia

Dobrý deň,
rada by som sa spýtala, či je možné kupón pre 2 osoby využiť na ubytovanie 1 osoby na 2 lôžkovej izbe (samozrejme so všetkými uvedenými vstupmi do bazénov a sáun). Radi by sme totiž využili možnosť kúpy kupónu, ale ideme 3 dospelé osoby a ubytovanie by sme rozložili do 2 izieb.
Ďakujem.

Hotel AQUATERMAL***

Dobrý deň Silvia, áno, je to možné. Budeme sa na Vás tešiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore