Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Čistá šťava ALOE VERA – SANCT BERNHARD

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

jarmila nitranova

chcem platit az po doruceni tovaru

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jarmila,

ďakujeme za Váš záujem o naše ponuky. Prostredníctvom nášho portálu nie je možné objednávku uhrádzať pri odbere, ale je potrebné ju uhradiť vopred, bankovým prevodom, prípadne kartou online.

Prajem Vám krásny deň.

Mária

Z čoho a za akých podmienok sa vyrába šťava ALOE VERA, aké zloženie šťavy je a akú ma trvanlivosť? Je jej akosť kontrolovaná nejakou spoločnosťou? Ja používam AV gél viac ako 98 %

Naturonline

Dobrý deň,
Čistá šťava Aloe Vera 1L / 99,7% čistá šťava (IASC kvalita- spĺňa všetky kritéria, kvality a čistoty podľa medzinárodného Aloe Science Council noriem) z čerstvých rastlín Aloe Vera sa získava z 1-ročných ošúpaných listov minimálne 3-ročnej rastliny „Aloe Vera Barbadensis Miller“, ktoré sa pestujú bez akýchkoľvek pesticídov. Bezprostredné spracovanie po zbere zaisťuje optimálne uchovanie všetkých zložiek (aj nestabilných a rýchlo strácajúcich sa), pretože práve celostný účinok všetkých zložiek Aloe je vysoko hodnotený už niekoľko storočí.
Okrem vitamínov, minerálov, enzýmov a esenciálnych aminokyselín obsahuje dužina aloe vera mnohé ďalšie látky, ako sú polysacharidy, chrysophanic kyseliny, esenciálne oleje, a iné, ktoré túto púštnu rastlinu robia tak výnimočnou. Čistá šťava z Aloe Vera harmonizuje imunitný systém. Jeho úlohou je chrániť organizmus pred mikroorganizmami, ako sú baktérie, vírusy alebo pozmenenými (nádorovými) bunkami. Dužina z aloe vera nepôsobí negatívne s ničím, s čím príde do styku. Či už je to akékoľvek jedlo alebo lieky. Naopak, podporí výrazne ich účinky. Eliminuje vedľajšie negatívne účinky rôznych iných prípravkov.
Zloženie: Aloe-Vera-šťava (99,7 %), konzervačné látky (Natriumbenzoat, Kaliumsorbat), kyselina citrónová
Prajem Vám pekný deň. S pozdravom Linda, NATURonline

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore