Rezervácia: nutná minimálne 4 dni vopred na tel. č. +421 905 522 376. Odporúčame rezerváciu čo najskôr po zakúpení voucheru.
Konzumácia v reštaurácii: pri väčšom množstve hostí (nad 20) sa hradí príplatok. Výška príplatku záleží od počtu hostí, pre viac informácii kontaktujte priamo reštauráciu na tel. č. +421 905 522 376.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
chcela by som sa informovať myslíte že to menšie prasiatko vystačí aj pre
15 hostí neviem si to predstaviť aké je to množstvo a čo je z toho
jedlé… Už som nechcela nič iné podávať..
Ďakujem za informáciu.
Zlavomat.sk
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
V ponuke je uvedené, že je to vhodné pre 12 – 15 os. Odporúčam
kontaktovať poskytovateľa služby a informovať sa bližšie aby nedošlo
k nedorozumeniu: jan.hajtmanek@gastrocatering.sk
+421 905 522 376
Pekný deň, Vám prajem.
Miška
Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či budete mať otvorené aj v sobotu
29.12.2018. Potrebovala by som prasiatko na rodinnú oslavu. Ďakujem za
odpoveď
Zlavomat.sk
Dobrý deň, Miška
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Čo sa týka otváracej doby, tak ta je nepravidelná podľa dohody. Je
potrebné kontaktovať priamo prevádzku a dohodnúť sa. Pripájam aj kontakt:
jan.hajtmanek@gastrocatering.sk
+421 905 522 376.
Pekný deň, Vám prajem.
Vitalij Džoganík
Dá sa uchovať pečené prasiatko cca 5 hod v teple?
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
dobrý deň,
chcela by som sa informovať myslíte že to menšie prasiatko vystačí aj pre 15 hostí neviem si to predstaviť aké je to množstvo a čo je z toho jedlé… Už som nechcela nič iné podávať..
Ďakujem za informáciu.
Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
V ponuke je uvedené, že je to vhodné pre 12 – 15 os. Odporúčam kontaktovať poskytovateľa služby a informovať sa bližšie aby nedošlo k nedorozumeniu: jan.hajtmanek@gastrocatering.sk
+421 905 522 376
Pekný deň, Vám prajem.