Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Pobyt v kaštieli Gino Park Palace**** s výbornou kuchyňou a ubytovaním v historickom štýle

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel Gino Park Palace**** Považie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
alexandra

Dobrý den,
prosim vás,aká je cena dieta-14 rokov v doprovode 2 dospelých osob?dakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer p. Alexandra,
Pri zakúpení pobytu na 2 noci pre 2 osoby (198 €) sú príplatky za dieťa vo veku 14 rokov nasledovné:
prístelka – 35 €/dieťa/noc a polpenzia 32 €/dieťa/deň. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.
Pekný deň. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Marta Bičkošova

Dobrý deň mám záujem o pobyt pre dvoch v dňoch 31.5–2.6 je voľne termín?

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Bičkošová, v prípade záujmu o pobyt Vás prosíme kontaktovať priamo recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na tel. čísle 042/4459600. Prajeme pekný večer. S pozdravom, hotelová recepcia.

Emília

Zdravím prosím vás chcem sa spýtať sme rodinka teda manzelsky pár a 10r dieta a 2hafani mali by sme záujem o ubytovanie u vás tak na 3dni je to možne? A cenu poprosím ďakujem.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Emília, ďakujeme za Vašu správu.
Ohľadom Vašich požiadaviek prosím kontaktujte priamo recepciu Hotela Gino Park Palace**** na t. č. 042 44 59 600 alebo prostredníctvom e-mailu info@parkpalace.sk .
S pozdravom a prianím pekného dňa, Recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Matúš

Dobrý deň, chcem sa spýtať na bezlepkovú stravu. Či ponúkate v rámci polpenzie možnosť bezlepkového jedla pripadne ak sa dá u vás naobedovať tak či reštauracia ponúka bezlepkové. Ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer p. Matúš, ďakujeme za Vašu správu. Naša reštaurácia ponúka bezlepkovú stravu, aktuálne menu nájdete na webovej stránke https://www.parkpalace.sk/gastronomia/ . V prípade objednania bezlepkovej stravy v rámci polpenzie, ktorú ponúkame v pobytových balíkoch, je nutné uviesť danú požiadavku pri vytváraní rezervácie. Prajeme pekný večer. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Helena Ondrišová

Dá sa rezervovať pobyt aj na 4 dni/ 3 noci na konci augusta alebo začiatok septembra. Má to byť darček k narodeninám. Ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer p. Ondrišová, v prípade záujmu o pobyt na 3 noci Vás prosíme kontaktovať priamo recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na tel. čísle 042/4459600. Prajeme pekný večer. S pozdravom, hotelová recepcia.

Stanislav Fodor

Dobrý deň,
Je možnosť rezervovať pobyt 1–4.8.2019 s pol­penziou a wellness? Ak áno, aká by bola cena?

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer p. Fodor,
V prípade záujmu o pobyt na 3 noci Vás prosíme kontaktovať priamo recepciu Hotela Gino Park Palace**** na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk alebo na tel. čísle 042/4459600. Prajeme pekný večer. S pozdravom, hotelová recepcia.

Eva

Dobry den, je mozne kombinovat ponuku zo zlavomatu u vas s rekreacnym poukazom od zamestnavatela? Aka by bola cena v pripade pobytu na 2 noci s polpenziou a vstupom do wellnesu? Dakujem vam velmi pekne.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Eva, V prípade, že budete mať záujem o zakúpenie pobytu cez portál zlavomat, hotel Vám poskytne doklad o úhrade, ktorý si môžete dať preplatiť zamestnávateľovi. Cena pobytu pre 2 osoby / 2 noci v izbe De Luxe s polpenziou a wellnesom je 198,00 eur. Prajeme pekný deň

Roman Gróf

Vďaka za odpoveď, ale pri rozhodovaní kam pôjdem, tak chcem vedieť, čo môžem a odkedy do kedy využiť. Nemôžem sa spoliehať na to, že to možno otvorené bude.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Gróf, ďakujeme za Vašu odpoveď. V prípade, že sa rozhodnete využiť služby nášho hotela sa budeme tešiť na Vašu návštevu. Prajeme pekný deň. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Roman Gróf

Toto nie je otázka, chcem len vyjadriť ľútosť nad tým, že otváracie hodiny do welness zóny sú len od 18-tej. Tým pádom je to pre mňa neprijateľné. Okolie a prostredie podľa fotiek super a tak som to chcel využiť, ale toto ma odradilo. Tak pekný deň želám.

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Gróf, ďakujeme za Váš príspevok. Otváracie hodiny wellness centra uvedené na stránke sú oficiálne. Otváracie hodiny upravujeme podľa obsadenosti hotela a požiadaviek našich hostí. Prajeme pekný deň. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Dušan Pavlovič

Dobry den,bolo by možne prisť tento víkend na wellness pobyt k vam? Od 25–27.1…ďakujem ..s pozdravom D.Pavlovič

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Pavlovič, v prípade záujmu o rezerváciu prosím kontaktujte recepciu hotela na tel.čísle 042/44 59 600 alebo na e-mailovej adrese info@parkpalace.sk. Prajeme pekný deň. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Martina Moravcova

Prajem pekný deň,

prosím Vás je možnosť pobytu s vianočnou večerou pre 2 osoby v termíne 23–26.12.
ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer p. Moravcová, bohužiaľ, počas Vianočných sviatkov neponúkame vianočné pobyty. Ďakujeme za pochopenie. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

olga

Dobrý deň.
Mali by sme záujem o pobytv termíne 28–30.9. cez on line rezervácie mi to ale ponúka len ubytovanie 27–29.9 alebo 30.9–2.10. Z toho mi vychádza že kapacity voľné sú. Nie je možné túto zľavu uplatniť teda na pobyt piatok-nedela? Ďakujem

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý deň p. Oľga,
Vouchery sa dajú uplatniť aj počas víkendov, t. j. piatok-nedeľa.
Ohľadom overenia termínov, kedy sú voľné ubytovacie kapacity nás prosím kontaktujte priamo na emailovej adrese info@parkpalace.sk alebo telefonicky na t. č. 042/4459600.
Ďakujeme a prajeme príjemný zvyšok dňa. S pozdravom, recepcia Hotel Gino Park Palace****.

Patricia Sandtnerova

Dobry den,
prosim o informaciu o vstupe do wellness zony – je casovo neobmedzena? V akych hodinach? Je mozne objednat si i masaz?
Dakujem
Patricia

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer p. Sandtnerová,
vstup do nášho wellness centra je možný pre ubytovaných hostí počas otváracích hodín (pondelok – štvrtok v čase 18:00 – 22:00, piatok – nedeľa v čase 16:00 – 20:00). V prípade záujmu o rezerváciu masáže nás môžete kontaktovať na telefónnom čísle +042 4459600, prípadne na info@parkpalace.sk. Prajeme pekný večer. S pozdravom, recepcia Hotela Gino Park Palace****.

Dovi Dopo

Dobrý večer, chcem sa opýtať či sa da piknikový košík kupiť aj na recepcii pri kupe tohto kuponu a čo obsahuje . Popripade cena zapožičania.
Ďakujem

Andrašov

Hotel Gino Park Palace ****

Dobrý večer pán Andrašov,

už sme Vám odpovedali na základe našej e-mailovej komunikácie.

Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme Vám pekný večer.

S pozdravom,
recepcia hotela Gino Park Palace****

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore