Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Online kurz angličtiny s uznávaným certifikátom!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Častá otázka
Patrik

Pekný deň. Rád by som sa informoval, či je možné si ešte zakúpiť jazykový kurz spolu s možnosťou získať uznávaný certifikát i napriek tomu, že je tento variant na Zľavomate už vypredaný. Ďakujem za odpoveď.

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň,




ďakujeme Vám za Váš záujem o odborne garantované online kurzy jazykovej inštitúcie LANGEM.




Keďže akcia jazykovej inštitúcie LANGEM je na Zľavomate limitovaná, variant predplatného, v rámci ktorého môže študent získať uznávaný jazykový certifikát, sa môže v priebehu trvania tejto akcie vypredať.




Online kurz s možnosťou získať odborne garantovaný jazykový certifikát si však môžete kedykoľvek zakúpiť prostredníctvom našej oficiálnej stránky www.langem.sk. Na výber máte z dvoch ponúkaných balíkov štúdia – predplatné MINI (6-mesačný online kurz + certifikát) a MAXI (12-mesačný online kurz + certifikát).




Každé predplatné zakúpené prostredníctvom našej oficiálnej webovej stránky má automaticky v cene kurzu zahrnutú možnosť získania uznávaného (odborne garantovaného) jazykové certifikátu so všetkými inými bonusmi a výhodami.




Pravdepodobne bude pre Vás cenovo výhodnejšie si celý jazykový kurz zakúpiť prostredníctvom našej oficiálnej stránky www.langem.sk (s certifikátom v cene kurzu), ako si zakúpiť kurz bez certifikátu na Zľavomate a následne si túto možnosť musieť dodatočne k svojmu predplatnému aktivovať.




Tešíme sa, že sa i Vy pridáte k tisícom našich spokojných študentov.




Prajeme Vám veľa úspechov v pracovnom, ale aj osobnom živote.


S úctou a srdečným pozdravom,


Jazyková inštitúcia LANGEM


 www.langem.sk

Petra Blažejová

Dobry den, zakupila som si 6 mesacny kurz aj s certifikatom. Ked zvladnem obe urovne, mozem si vybrat z ktorej urovne bude zaverecny test?alebo bude z oboch ? dakujem

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Blažejová,


ďakujeme Vám za Váš záujem o odborne garantované online kurzy jazykovej inštitúcie LANGEM.




V rámci každého jedného predplatného má študent možnosť získať jeden jazykový certifikát deklarujúci zvládnutie jednej úrovne pokročilosti podľa Spoločného európskeho rámca Rady Európy pre jazykové znalosti. Rovnako, v rámci každého predplatného je oprávnený certifikačný test absolvovať celkovo 2×. Ak sa uchádzačovi nepodarí dosiahnúť požadovanú úspešnosť na prvý pokus, má možnosť požiadať o jeden opravný termín, ktorý už nie je zahrnutý v cene kurzu.




Ak v rámci svojho platného predplatného neabsolvuje študent všetky dostupné pokusy certifikačného testovania, pri predĺžení predplatného sa študentovi pripočíta nové predplatné k starému (študent teda o žiadne predplatené dni nepríde) a rovnakým spôsobom sa mu do nového predplatného prenesú aj tieto certifikačné pokusy. Certifikačné pokusy sa však sčítajú len v prípade, že si aktuálne predplatné predĺžite ešte počas jeho platnosti, resp. pred uplynutím jeho platnosti.




Môže si študent ľubovoľne zvoliť úroveň pokročilosti, z ktorej má záujem získať certifikát?


Samozrejme! Navyše, nezáleží na tom, či ste kurz začali štúdiom nižšej alebo vyššej úrovne pokročilosti, prípadne či máte záujem o certifikát deklarujúci inú úroveň v porovnaní s tou, ktorej ste sa reálne v kurze venovali. V momente, keď sa rozhodnete absolvovať záverečné testovanie si jednoducho vyberiete, či máte záujem tento test absolvovať na úrovni A2 alebo B2. Dôležitý je vždy výsledok záverečného testu, ktorý svojou koncepciou reflektuje obsah kurzu Vami požadovanej úrovne. Rovnako vás chceme informovať, že v rámci jedného predplatného je možné získať iba jeden jazykový certifikát deklarujúci zvládnutie jednej úrovne pokročilosti.




Všetky potrebné informácie a pravidlá regulujúce certifikačný proces nájdete po prejdení na nasledujúcu adresu: https://langem.sk/app/sk-en/page/show/o-certifikate




Tešíme sa, že sa i Vy pridáte k tisícom našich spokojných študentov.


Jazyková inštitúcia LANGEM

Monika

Dobrý deň, nie celkom rozumiem, odkedy je platnosť kurzu. Dátum splatnosti kurzu sa začína prvým prihlásením do on-line systému? Napríklad, keby som si teraz zakúpila 3 mesačný kurz, no s prvou lekciou začnem okolo 15. decembra 2018, kedy mi skončí platnosť kurzu?

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Monika,




po zakúpení je voucher potrebné uplatniť v medziach jeho platnosti (tj. do 30. 11. 2018 ). Zakúpená dĺžka kurzu sa začne odpočítavať až v momente uplatnenia voucheru na stránke jazykovej inštitúcie, nikdy nie odo dňa zakúpenia kurzu na Zľavomate. Ak si napr. zakúpite 3-mesačný online kurz a kupón uplatníte 30.11.2018 (posledný deň, kedy je možné voucher uplatniť), od tohto dátumu Vám začína plynúť Váš neobmedzený 3-mesačný prístup do nášho kurzu. Inak povedané, ku dňu uplatnenia voucheru dostávate vždy plných 3 alebo 6 mesiacov prístupu do kurzu (podľa zakúpeného voucheru), musíte však tento voucher uplatniť v medziach jeho platnosti (tj. do 30.11.2018).




Vzdelávať sa môžete kedykoľvek máte čas a kdekoľvek ste online. Počas trvania platnosti predplatného sa do kurzu môžete pripojiť neobmedzene – koľkokrát chcete! Všetky lekcie sú vám prístupné po celý čas a navyše sa môžete vracať aj k tým, ktoré ste už prešli.




Tešíme sa, že sa i Vy pridáte k tisícom našich spokojných študentov.


Jazyková inštitúcia LANGEM

Ľudmila

Dobrý deň!
Skoro som si kúpila A2 ale zrejme úplný začiatočník je A1…či?
Ďakujem za odpoveď! Liptáková

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Ľudmila.


Úprimne Vám ďakujeme za Váš záujem o odborne garantované online kurzy jazykovej inštitúcie Langem.




Rozsah obsahu a náročnosť našich kurzov je plne v súlade s požiadavkami Spoločného európskeho referenčného rámca Rady Európy pre jazykové znalosti (CEFR). Uznesenie Rady Európy v novembri 2001 odporučilo používať CEFR na zostavenie systémov hodnotenia jazykových vedomostí a zručností. CEFR obsahuje šesť stupňov hodnotenia (A1, A2, B1, B2, C1 a C2), ktoré sú vysoko medzinárodne akceptované ako parametre hodnotenia úrovne individuálnej jazykovej zručnosti.




K 23.10.2018 ja­zyková inštitúcia Langem ponúka dva unikátne spracované online kurzy anglického jazyka pre úrovne pokročilosti A2 (mierne pokročilá začiatočnícka úroveň) + B2 /vhodné aj pre B1+ a B2+/ (stredne až vyššie pokročilá úroveň). Počas platnosti predplatného máte plný prístup k obom ponúkaným úrovniam, takže sa medzi nimi môžete ľubovoľne a neobmedzene prepínať.




Jednou z dvoch úrovní, ktorú v rámci našej online vzdelávacej platformy ponúkame, je kurz angličtiny pre úroveň Pre-Intermediate (A2), tj. pre mierne pokročilých začiatočníkov. I napriek skutočnosti, že sa aj v tomto kurze snažíme študentom popri rozvíjaní nových vedomostí a jazykových kompetencií poskytnúť dostatočný priestor pre opakovanie učiva, s ktorým sa stretli v prvých hodinách výučby anglického jazyka ako úplní začiatočníci, táto úroveň nášho kurzu pre úplných začiatočníkov primárne určená nie je. Inak formulované, ponúkaný kurz A2 nie je vhodný pre študentov, ktorí sa angličtinu nikdy neučili (resp., ktorí sa s angličtinou nikdy nestretli – úroveň A1). Na kurze pre úplných začiatočníkov (úroveň A1) v súčasnosti intenzívne pracujeme.




Online kurz úrovne A2 bol vytvorený kombináciou dlhoročne overených metód výučby kvalifikovaným tímom vysokoškolských pedagógov a najlepších odborníkov z oblasti anglickej filológie, v spolupráci so zahraničnými lektormi pre „večných“ resp. pre mierne pokročilých začiatočníkov. Títo študenti majú istý stupeň základných vedomostí, rovnako poznajú základnú slovnú zásobu, ale nemajú potrebnú istotu alebo ich elementárne vedomostí nie sú upevnené natoľko, aby napr. zostavili sebavedome celú a ucelenú vetu v angličtine. Veľa veciam istým spôsobom chápu, ale poriadne nevedia, ako majú pri tvorbe viet a vyjadrovaní základných myšlienok pokračovať.




Naša výučba je špeciálne navrhnutá tak, aby ste neboli na nikoho viazaný. Kurz vás prevedie všetkými dôležitými oblasťami jazyka na Vami zvolenej úrovni a len Vy rozhodujete o tom, koľko času a energie venujete aktuálne preberanej problematike, napr. na základe výsledkov testovania alebo Vášho vnútorného presvedčenia. Nie ste obmedzovaný skupinovým tempom, ktoré pre študentov býva často príliš rýchle alebo naopak pomalé. Záleží iba na Vás, ako rýchlo budete postupovať, ako často a kedy sa výučbe budete venovať. Naše kurzy sú navyše plne online a fungujú na akomkoľvek počítači, tablete alebo notebooku s pripojením na internet, bez požiadavky špeciálneho vybavenia Vášho zariadenia. Nepotrebujete nič sťahovať ani inštalovať. Počas trvania platnosti predplatného sa do kurzu môžete pripojiť neobmedzene – koľkokrát chcete a kedykoľvek Vám to vyhovuje. Všetky lekcie, výučbové texty a cvičenia sú Vám rovnako prístupné neobmedzene po celý čas Vášho predplatného. Navyše sa môžete vracať aj k tým, ktoré ste už prešli.




Viac informácií sa o našich odborne garantovaných online kurzoch anglického jazyka, spôsobe a forme výučby dozviete na našej oficiálnej webovej stránke www.langem.sk




Prajeme Vám veľa úspechov v pracovnom, ale aj osobnom živote.


S úctou a srdečným pozdravom,


Jazyková inštitúcia LANGEM


 www.langem.sk

Mary

Dobrý deň, mala by som záujem o kurz, chcem sa ale opýtať aká je cena registračného poplatku, ak chcem získať (odborne garantovaný) jazykový certifikát a kurz v ktorého cene je zahrnutý je už vypredaný. Ďakujem.

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň,




ďakujeme Vám za Váš záujem o odborne garantované online kurzy jazykovej inštitúcie LANGEM.




Keďže akcia jazykovej inštitúcie LANGEM je na Zľavomate limitovaná, variant predplatného, v rámci ktorého môže študent získať uznávaný jazykový certifikát, sa môže v priebehu trvania tejto akcie vypredať.




Online kurz s možnosťou získať odborne garantovaný jazykový certifikát si však môžete kedykoľvek zakúpiť prostredníctvom našej oficiálnej stránky www.langem.sk. Na výber máte z dvoch ponúkaných balíkov štúdia – predplatné MINI (6-mesačný online kurz + certifikát) a MAXI (12-mesačný online kurz + certifikát).




Každé predplatné zakúpené prostredníctvom našej oficiálnej webovej stránky má automaticky v cene kurzu zahrnutú možnosť získania uznávaného (odborne garantovaného) jazykové certifikátu so všetkými inými bonusmi a výhodami.




Pravdepodobne bude pre Vás cenovo výhodnejšie si celý jazykový kurz zakúpiť prostredníctvom našej oficiálnej stránky www.langem.sk (s certifikátom v cene kurzu), ako si zakúpiť kurz bez certifikátu na Zľavomate a následne si túto možnosť musieť dodatočne k svojmu predplatnému aktivovať.




Tešíme sa, že sa i Vy pridáte k tisícom našich spokojných študentov.




Prajeme Vám veľa úspechov v pracovnom, ale aj osobnom živote.


S úctou a srdečným pozdravom,


Jazyková inštitúcia LANGEM


 www.langem.sk

Gabriela Straková

Vie kurz ohodnotiť aj moju výslovnosť, alebo je určený len na písomnú a počúvaciu formu učenia?

Ďakujem,
 G.

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Straková,




ďakujeme Vám za Váš záujem o odborne garantované online kurzy jazykovej inštitúcie LANGEM.


Nižšie Vám ponúkame odpovede na Vami položené otázky.




Radi by sme Vás informovali, že náš kurz v súčasnosti neobsahuje funkcionalitu, ktorá by umožňovala vyhodnocovať výslovnosť študenta, ktorú do systému manuálne nahrá. Keďže sa v tomto prípade jedná o technicky veľmi náročnú funkcionalitu, domnievame sa, že na svete ešte neexistuje nejaký online jazykový kurz, ktorý by dokázal spoľahlivo, komplexne, bezchybne a čisto automaticky vyhodnocovať výslovnosť študentov a následne ponúknuť odborné objasnenie chýb, ktoré vo výslovnosti zaregistroval.




Keďže náš kurz je obrovský rozsahom i obsahom, okrem množstva iných prvkov štúdia, obsahuje vyše 10 prepracovaných lekcií zameraných na osvojenie anglickej výslovnosti, ktoré Vám v tejto problematike zaručene pomôžu. Jednoducho Vás prevedie všetkými dôležitými oblasťami anglického jazyka na Vami zvolenej úrovni – naučí Vás anglicky čítať, písať, hovoriť a rozumieť. Viac informácií sa o našich odborne garantovaných online kurzoch anglického jazyka, spôsobe a forme výučby dozviete na našej oficiálnej webovej stránke www.langem.sk




Tešíme sa, že sa i Vy pridáte k tisícom našich spokojných študentov.


Jazyková inštitúcia LANGEM
 www.langem.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore