Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Martina

Prosim Vas, ako je mozne zakupit si voucher? Dali by ste mi presny link alebo nieco, lebo nikde na stranke nemozem najst polozku typu „zakupit voucher“, vsade sa len automaticky vyzaduje kod voucheru, bez toho sa nepohnem pri objednavani, ale ja sa k voucheru neviem nijako dostat. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Martina,

kontaktujte nás na tel. čísle +421 232 117 321, kde Vám radi poradíme.

Prajem Vám krásny deň.

Nikola Butková

Dobrý deň,

Je počet obrazov obmedzený pri osobnom odbere?
Mala by som záujem o 4 obrazy,

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, počet je obmedzený len priestorom v danej predajni pre vyzdvihnutie, 4 obrazy ale nie sú problém. :-) Pekný deň prajem.

Juraj

Dobrý deň! Rád by som dal vyhotoviť obraz 60 × 40 cm, postačuje na kvalitu fotografia 1,14 MB?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pre kvalitný výstup odporúčame rozlíšenie aspoň 5 px na 1 mm tlače, v prípade obrazu 60×40 cm je to 3000×2000 px.

Monika Matová

Dobry den, chcem sa opytat, ci viete mi spravit aj fotokolaz na toto platno, myslim tym cca 10fotiek na rozmer vacsi rozmer 60×90 napr.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, v našom on-line objednávkovom module si viete nahrať aj viacero fotografií. Obraz bude vyrobený z viacerých dodaných fotografií, ktoré treba nahrať (vytvoriť si vlastnú galériu). Fotografie je možné umiestniť na obraz (posúvať), zväčšovať a zmenšovať, vytvárať z nich výrezy, doplniť textami alebo piktogramami (symbolmi) z našej databázy a poskladať do koláže.

Zuzana Hovančákova

Dobry vecer. Chcem sa spytat rozmer 60×40 je u Vas dane ako vyška x širka ?
A dokedy trva akcia na zakupenie ?
Dakujem Hovancakova.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, orientáciu obrazu si volíte až pri vytváraní samotnej objednávky. Voucher zahŕňa fotoobraz v danej veľkosti s akoukoľvek orientáciou. Akciu máme predbežne naplánovanú do 21.10.2018, voucher má platnosť do 30.11.2018.

Iveta

Dobrý deň je možné použiť rozmer 50×50 ak by som mala záujem?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, v ponuke máme aj formát 50×50 avšak nie je predmetom tejto kampane. Prosím, informujte sa na našom on-line chate na www.faxcopy.sk

Lenka

Dobry den, prosim Vas pekne je mozne vytvorit obraz aj zo starych fotografii ??? To znamena, ze mame iba forografie, casto len cierno-biele ? :( Vopred Vam velmi pekne dakujem za odpoved.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, fotografie je potrebné najskôr naskenovať čo najkvalitnejšie do digitálnej podoby, zrejme ich bude treba aj graficky upraviť (odstrániť prípadné poškodenia). Odporúčam vám teda navštíviť niektorú z našich predajní, kde vám vieme túto službu zabezpečiť (nie je zahrnuté v cene voucheru). Následne z týchto naskenovaných fotografií je možné vytvoriť objednávku na fotoobraz.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore