Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Veľkoformátový obraz na oživenie vašich priestorov od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Deti
Storno podmienky
Mária Vašková

dobrý večer,neviem,či som to dobre pochopila,cena na zľavomate je zhruba 27€,dostala som darčekovú zľavu 49%,to bude asi 13€,a doručenie do predajne FaxCopy v Košiciach bude 18€ ?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pri týchto nadrozmerných formátoch je účtovaná pre vyzdvihnutie v predajniach vyššia suma, nakoľko prepravca účtuje vyššiu sumu práve za nadrozmer. Čo sa týka dodatočnej zľavy 49%, táto sa nedá kombinovať so zľavomatovou akciou, zľava platí z koncových maloobchodných cien, nie z cien na zľavomate. V prípade vyzdvihnutia tohto typu obrazu v Košiciach bude účtované dopravné vo výške 18€.

Alzbeta S

Pekny den ja ak si urcim predajnu tak mam postovne zdarma??pridem si do MT osobne pre obraz?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, doručenie ZADARMO je len pre predajne v Bratislave. Nakoľko sa jedná o nadrozmerný balík, doručenie do iných miest je spoplatnené, ako je uvedené v popise kampane.

Petra

Bude stačit fotka cca 1,4 MB na plátno 150 x100 cm? Ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, dôležitý je aj údaj o rozlíšení danej fotografie, nielen jej veľkosť. Môžete poslať uvedenú fotografiu na posúdenie vhodnosti použitia na výrobu daného obrazu na náš on-line chat na www.faxcopy.sk – kolegovia vám fotografiu pozrú a obratom dajú vedieť, či je vhodná.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore