Ponuku Zajazdite si na SLOVAKIA RINGU v Porsche 911 GT3 S2 alebo Porsche Cayman S môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zajazdite si na SLOVAKIA RINGU v Porsche 911 GT3 S2 alebo Porsche Cayman S

4,9 / 5 RACINGCARS Orechová Potôň  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Lucia

Dobrý deň,
keby kúpim jeden voucher (na jednu jazdu) a až na mieste by som sa rozhodla, že by som chcela ešte ďalšiu jazdu, dá sa doplatiť aj na mieste? Ďakujem pekne za odpoveď.

Racing Cars

Dobrý deň, je tu aj taká možnosť, no všetko záleží o tom koľko času nám bude ostávať. Objednávame ľudí podľa kôl aby nám to všetko vyšlo z organizačných dôvodov. Je pre Vás lepšie zakúpiť si požadovaný počet kôl hneď aby sa nestalo, že nám nevystačí čas a nebude môcť ďalšie kolá isť jazdiť.

Ján Bratinka

Dobrý deň. V hlavičke máte dosť „kulehácku“ poznámku že „ako vodič, alebo spolujazdec“ čo je dosť nejednoznačná informácia. Zaujímalo by ma presne ako to je myslené. To či budem spolujazdec, alebo vodič je mnou voliteľné, alebo to určíte vy na základe nejakých kritérií ? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ján

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pri tejto ponuke máte na výber či chcete byť ako vodič auta alebo ako spolujazdec. Je to len na, Vás čo si vyberiete.

Pekný deň, Vám prajem.

Frederika

Dobrý,
chcela by som sa spýtať, že či mi príde nejaké potvrdenie alebo nejaký poukaz na sťiahnutie po objednaní. Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Frederika

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše služby. Pri zakúpení tejto ponuky, Vám na email príde voucher, ktorý následne môžete využiť v rámci tejto ponuky.

Pekný deň, Vám prajem.

Majka

Dobrý deň, pokiaľ chcem zakúpiť 3 kolá, mám kúpiť 3 vouscheri? Inštruktáž potom prebieha len pred prvou jazdou ?
Ďakujem

Racing Cars

Dobrý deň, áno školenie je vždy pred prvou jazdou. A ak máte záujem o 3 kolá tak sa dá v košíku navoliť požadované množstvo kupónou.

Frederika

Dobrý deň, chcela by som sa uistiť nasledovnými otázkami : Plánujem túto ponuku dať priateľovi na Vianoce, ktorý v tom čase už bude mať 19 rokov, takže to by nemalo byť obmedzenie. Každý ďaľší okruh je ďaľších 59 € plus? A teda, palivo je v cene zahrnuté? A jazda teda trvá 30 minút? A teda, že ponuka sa dá využiť až od 1.3 do 1.8. 2018?
Vopred ďakujem za odpoveď na všetky otázky.
S pozdravom Frederika Striešková

Racing Cars

Dobrý deň, priateľ by mal mať aj platný vodičský prekukaz. Áno, každé kolo je 59€ a 1. kolo trvá cca 3–4 minúty nie 30min. 30 min. je mysleny cca čas, ktorý je potrebný na školenie jazdcov pred samotnou jazdou. Palivo je zahrnuté v cene. A kupón je platný tak ako je uvedené v ponuke.

Prajeme pekný deň

Peter

Dobrý deň, pokiaľ mám záujem o 2 kolá a nie len 1, treba zakúpiť 2 vouchre alebo stačí doplatiť na mieste nejakú sumu, kedže pri druhom kole už nebude treba bezpečnostnú inštruktáž. Ďakujem.

Racing Cars

Dobrý večer, ak máťe záujem o 2 kolá tak si treba zakúpiť 2 kupóny.

Jakub Mravec

Ano, ale mate tam napisane ze dlzka jazdy je cca 30 minut jaz, a aj tam mate napisne ze je 1kolo o dlzke skoro 6000m.. takze to mi nedava zmysle, abz som an posrhe siel 6 km 30 minut -_- prave preto nerozumiem,. kadial sa bude vozit , 1kolo na drahe a dalej uz nic? lebo podla toho co tma mate napisane, ze 1 kolo a 30 minut. mi to vychazda, ze by som sile 12km/hod tych 6000m na drahe… a sprepacenim, Mravec, nie Moravec

Racing Cars

Áno máte pravdu, ďakujeme za upozornenie idem hneď volať do zľavomat aby sa to dalo na pravú mieru.
Pre upresnenie vašej pôvodnej otázky, 1. kolo trvá cca 3,1/2 min. a v aute sedí s vami inštruktor.
Esťe raz ďakujeme za upozornenie a ospravedlňujeme sa za toto nedorozumenie.

Racing Cars

Tak sme zisťovali kde sa stala chyba a zľavomat to myslel skôr tak, tých 30 min. je vrátane registráceie a potrebného školenia pred jazdou.

Jakub Mravec

Dobry den .
Prosim, rad by som sa opytal, ze ked si zakupim teraz jazdu na SLOVAKIA RINGU v Porsche 911 GT3 S2 alebo Porsche Cayman S , pre dve osoby , bude voucher platny este napr v Mají? lebo cez zimu to bude asi nevhodne ist jazdit. Dalej by som sa chcel opytat, 30minut jazda s instruktorom a je jedno kolko koliecok dam? nie je to obmedzene na kola?

Za odpovede vopred Dakujem
s pozdravom Jakub Mravec

Racing Cars

Dobrý deň pán Moravec, treba si dobre prečítať všetky bodmienky na využitie kupónu. Zistili by ste, že ponúkaná jazda je len na 1. kolo čo je v cene kupónu a, že sa dá kupón využiť až od 1.3. – 31.8.2019.
Jazda je s inštruktorom.

Ďakujeme za pochopenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore