Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Wellness pobyt aj so skipasmi v špičkovom penzióne Banský dom*** v Štiavnických vrchov. Dieťa do 14,99 r. zdarma!

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Banský dom*** Banská Štiavnica (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Gabi

Dobrý deň, prosím je ešte voľný termín 7.-10.3.2019, 2× dospelí + 1 dieťa 16 rokov + 1 dieťa 11 rokov. Prosím ktorý voucher si mám kúpiť?

Banský dom***

Dobrý deň, áno, ešte sú voľné izby… pre Vás, ak máte záujem aj o skipasy, tak voucher za 235,–€… (bez skipasov za 215,–€)…vieme Vám ponúknuť rodinnú izbu, kde na veľkých rozťahovacích pohovkách pripravujeme 4 lôžka (izby máme len dvojlôžkové s možnosťou jednej prístelky:

Gabi

Dobrý deň, prosím máte ešte voľný termín 7. – 10.3.2019, 2× dospelí + 2× dieťa 16 a 11 rokov. Prosím ešte či je možné využiť rekreačný poukaz? Ďalujem

Banský dom***

Dobrý deň, v uvedenom termíne máme ešte voľné izby (k dispozícii sú 2 lôžkové s možnosťou jednej prístelky). Pre Vás – 4 člennú rodinu vieme ponúknuť rodinnú izbu, ktorá sa nachádza v podkroví, je priestrannejšia… rozdiel je v tom, že tam nie sú klasické postele, ale veľké rozťahovacie pohovky, ktoré upravujeme na dvojlôžka. V prípade záujmu nás kontaktujte, vytvoríme Vás rezerváciu. Poukaz je možné využiť.

Marika

Dobrý deň, chcem sa opýtať či nie je voľný termín 20.2.-23.2. pre 2osoby a 1dieťa 14r.a či sa dá uplatniť rekreačný poukaz.

Banský dom***

Dobrý deň,
v termíne od 20–23.2.2019 máme voľný už iba apartmán ktorý sa nachádza v podkroví len Vás musíme informovať že sa v ňom nachádzajú rozkladacie pohovky ktoré už pri príchode sú nachystané ako dve manželské postele
ak by ste mali záujem radi Vám vytvoríme rezerváciu na apartmán sa dá využiť aj poukaz ktorý sa dá uplatniť ako rekreačný u zamestnávateľa
ďakujeme pekný deň

Dana Schifferová

Dobry vecer.Chcem sa spytat ci mate volny termin 26.2–27.2.-28.2. pre 2 dospelych a 2 deti- 13 a 10 rokov.A po­prosila by som cenu.Dakujem

Banský dom***

Dobrý deň, je nám ľúto, ale v uvedený termín penzión už máme plne obsadený.

Edita Mikolaiová

dobrý večer. mám záujem ,že od 18.4.do 22.4. tri noci, pre 4 dospelých v dvoch izbách máte ešte volné miestá .Ako by višla cena s polopenziou.

Banský dom***

Dobrý deň ,
Termín od 18.-22.4.2019 máme voľné ubytovanie , ceny na Veľkú noc sú ešte v riešení tak v priebehu tohoto týždňa by sme Vás kontaktovali ak by ste mali záujem zatiaľ by sme Vám vytvorili predbežnú rezerváciu a ako náhle budeme vedieť pobytové balíčky Veľkej noci tak Vás budeme kontaktovať
ďakujeme pekný deň

Timea Baánová

Dobry vecer!
Chcela by som vediet,ci v termine od 19.-22.februara 2019 mate volnu izbu pre 2 dospele osoby s polpenziou .
Za odpoved vopred dakujem.
S pozdravom Timea.

Banský dom***

Dobrý deň, áno, ešte je tam jedna voľná izba… je potrebné si zakúpiť voucher v čo najkratšom čase, aby sa online neobsadila.

Marta

Dobrý deň,mali by sme záujem o pobyt na 3 noci od 31.1. do 3.2.2019 pre 2 dospelých a 3 deti (vek 11,10 a 6) aj so skipasmi v cene. Máte ešte voľné izby? Ďakujem.

Banský dom***

Dobrý deň, je nám ľúto, ale máme voľnú už len 1 izbu, aj to nevieme zaručiť, lebo v tomto období nám chodia online rezervácie na tieto termíny.

Martina Liptáková

Dobry den, mala by som záujem o termín 22.2.-25.2 2× dospelá osoba a dieťa 1,5 roka ( dvojlôžková izba s manželskou posteľou bez postieľky) avšak pri rezervácii online sa mi tento termín nedá navoliť, je to už obsadené? Ďakujem za odpoveď

Banský dom***

Dobrý deň, áno, máme tam voľnú ešte jednu izbu… skúste si to ešte raz rezervovať… Ak sa izba obsadí, vieme Vám ponúknuť ešte apartmán, rozdiel je v tom, že tam nie sú klasické postele, ale veľké rozťahovacie pohovky upravené na dvojlôžko. V tomto prípade nás kontaktujte mailom, vytvoríme Vám rezerváciu.

Martina

Dobrý deň,

túto časť „1× celodenný skipas pre 2 dospelé osoby do Salamandra Resort“ chápem správne ako 2 x celodenný skipas pre 2 dospelé osoby.

Ďakujem

Banský dom***

Dobrý deň ,
Áno správne tomu rozumiete dostanete od nás 2 x celodenný skipas
ďakujeme pekný deň

Barbora

Dobrý deň,

chcem sa spýtať, či je možné pre jednu osobu objednať obyčajnú stravu a pre druhý bezlepkovú v rámci ceny voucheru, alebo je nutné niečo doplácť?

Ďakujem za odpoveď.

Banský dom***

Dobrý deň, je to možné, treba o tom dopredu informovať, doplácať nie je nutné.

Miro

Zdravím chcem sa opýtať na voľný termín od 11.1 do 14.1 sme dvaja dospelý

Banský dom***

Dobrý deň, v uvedenom termíne máme ešte voľné izby.

Eva Báťova

Dobrý večer, chcem sa informovať na voľný pobyt v termine 3 – 5.01. 2019, 2 osoby + jedno dieťa 7 rokov s polpenziou. Ďakujem.

Banský dom***

Dobrý deň, v uvedený termín máme ešte voľný apartmán – cena je rovnaká, rozdiel je v tom, že v apartmáne sú na spanie veľké rozťahovacie pohovky upravené na dvojlôžka. Dvoljlôžkové izby máme vypredané.

Peter

Zdravím,

chcem sa opýtať je možné po novom roku objednať iba na 1 noc, nakoľko mi to v ponuke neukazuje?

Ďakujem

Banský dom***

Dobrý deň ,
veľmi nás to mrzí ale momentálne ponuku od nového roku nemáme na 1 noc
ďakujeme pekný deň

Marcela Škodlerová

Dobrý deň, mala by som záujem o pobyt počas jarných prázdnin od 25/02/2018 do 02/03/2018, čiže od pondelka do soboty aj so skipasmi v cene – 2 dospelí, 2 deti. Máte ešte voľné izby?

Banský dom***

Dobrý deň, áno ešte máme voľné izby – máte možnosť využiť 2 vouchery (na 3 a 2 noci)… ako 4-člennej rodine Vám vieme ponúknuť apartmán (cena je rovnaká), kde sa na veľkých rozťahovacích pohovkách dajú pripraviť 4 lôžka, doplatok by bol na 1 dieťa 10,–€ na noc a polpenzia pre deti 10,–€/osobu/deň.

Žaneta Knížatová

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, koľko by nás vyšiel pobyt v termíne od 2. januára do 6 januára pre rodinu 2 dospelí a 3 deti – 7, 11 a 13 rokov. Je ešte tento termín voľný? Ďakujem.

Banský dom***

dobrý deň. Vo Vašom prípade by išlo o zakúpenie 2 poukazov (1 za 159,–€ je na 2 noci) a potrebovali by ste 2 izby, (4×159,–€)lebo máme k dispozícii dvojlôžkové s možnosťou prístelky. Prístelka by bola bez poplatku, keďže sa jedná o dieťa. Ako alternatívu Vám vieme ponúknuť apartmán, kde vieme pripraviť 4 lôžka na veľkých rozťahovacích pohovkách – v tom prípade by Vám stačili 2 poukazy, doplácali by ste polpenziu za deti 10,–€ na osobu a deň a 2× prístelku 2×10,–€ na noc – 1 dieťa zdarma.
V prípade záujmu nás čo najskôr kontaktujte, lebo v ponuke máme voľné už len 3 izby.

Marcela Adamjaková Stolárová

Dobrý deň do koľkej môžem využiť váš wellness?

Banský dom***

Dobrý deň ,
Vstup do wellness je na 1,5 hodiny denne
ďakujeme pekný deň

Róbert Boďa

Dobrý deň, mali by sme záujem o pobyt pre dve osoby v dátume od 1.12.-3.12. Je možné zakúpiť si voucher na víkend aj bez skipasu? Ďakujem.

Banský dom***

Dobrý deň, nerozlišujeme pobyt „s“ a „bez“ skipasu (skipas bude ako bónus v prípade, žeby sa poveternostné podmienky zmenili a bola by možnosť lyžovania).

Katarína Karakánová

Dobrý deň.Chcem sa spýtať,koľko by nás stál pobyt u Vás v termíne od 31.1. na tri noci.Sme dvaja dospelí a dve deti (11r.a 6r.).Za info ďakujem.

Banský dom***

Dobrý deň, od 31.1.2019 na 3 noci poukaz 215,–€ (pre 2 osoby), doplácali by ste polpenziu na deti 10,–€/deň/osobu, jedna prístelka by bola zdarma, za druhú by sa priplatilo 10,–€/noc (vo Vašom prípade by sme Vám odporúčali apartmán, kde sa dajú pripraviť 4 lôžka – cena je rovnaká.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore