Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dajte sa do formy s VIP členstvom vo všetkých pobočkách FIT UP!

4,8 / 5 FIT UP! (7 pobočiek) Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Dominika

Dobrý deň,ak kúpim tento voucher, je to viazanosť len na daný mesiac? Alebo automaticky musím pokračovať v ročnom členstve a ďalej VIP platiť? Ďakujem

FIT UP!

Dobrý deň, ako je v popise k akcii, išlo o 1 mesačné členstvo (ktoré po 1 mesiaci automaticky zaniká), nie o ročné členstvo :).
S pozdravom

Žofia

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať že keď si zakúpim voucher neviažem sa na nič vo fitku? Niesom viazaná že si budem musieť kúpiť permanentku?

FIT UP!

Dobrý deň, nie neviažete, išlo o 1-mesačné členstvo, čiže po jeho vypršaní členstvo automaticky zaniká.

Laura

Dobrý deň, po zakúpení voucheru sa ešte dopláca za registráciu na recepcii?

FIT UP!

Dobrý deň Laura, nie nedopláca. Už je to všetko v cene :).

Lenka

Dobrý deň, keďže tento voucher platí až od 25.12. a pritom chcem začať cvičiť už teraz… môžem si najskôr kúpiť členstvo na mesiac a po tom mesiaci použiť voucher a pokračovať v cvičení? Dajme tomu, že mesačné členstvo bude od zajtra do 12.01. a 14.01. prídem k vám s týmto vip členstvom – voucherom…
Ďakujem za odpoveď

FIT UP!

Dobrý deň Lenka, áno, dá sa to takto nakombinovať. Tento voucher je možné registrovať až do 28/2 :).

Jaro

Dobry den, ak si voucher aktivujem v posledny den (28.2.) tak mozem chodit dalsich 30 dni cize az do 29.3.? Alebo to je tak, ze najneskor musim aktivovat 29.1. aby som dopouzival tych 30 dni do 28.2.? Dakujem.

FIT UP!

Dobrý večer, prvá možnosť je správna. Do 28/2 je treba stihnúť aktivovať členstvo. 30 dní členstva Vám začína plynúť až potom 🙂.

Karin

Dobrý deň. Keď si voucher aktivujem v pobočke v Bratislave je možné navštíviť fitness centrum následne aj v Prahe? Alebo je to limitované len na pobočku/ mesto? Ďakujem za odpoveď

FIT UP!

Dobrý večer, ide o VIP členstvo ktoré obsahuje službu GO UP! . Tá Vám umožňuje navštevovať všetky naše pobočky, na Slovensku aj v Českej republike 💪.

Roman

Dobrý večer
ak si kupim 2 vouchery môžem prvy aktivovat 25/12/18 a dalsí zase 25/1/19
aby som mal VIP 2 mesiace po sebe ?
dakujem
 Roman

FIT UP!

Dobrý večer Roman, áno môžete 😉. Pekný večer

A.

Dobrý deň,
do kedy je možné zakúpiť voucher?

Ďakujem

 A.

FIT UP!

Dobrý deň, voucher sa dá zakúpiť do 31/12/2018. Počet je ale limitovaný a nie je potvrdené, že sa bude navyšovať. Doporučujeme zakúpiť čo najskôr :)

Silvia

dobrý deň, členskú kartu dostanem na recepcii pri preukázaní voucheru? Ďakujem.

FIT UP!

Dobrý večer Silvia, presne tak :). Pekný večer.

Viera Murárová

Dobrý deň
Ak si zakúpim 2 vouchery môžem ich čerpať jeden za druhým? A ak by som chcela pokračovať v členstve môžem s touto členskou kartou?

FIT UP!

Dobrý deň, pokiaľ si chcete zakúpiť dva vouchery tak môžete, len je treba ten posledný stihnúť uplatniť do 28/2 s tým, že 30 dňové členstvo začína plynúť kontinuálne odo dňa uplatnenia. Ak budete aj následne pokračovať v členstve tak budeme len radi. Po skončení členstva je členská karta aktívna po dobu nasledujúcich 6 mesiacov. Po uplynutí 6 mesiacov platnosť karty vyprší a pre obnovu členstva je nutné si zakúpiť novú kartu. Pekný deň

Andrea

Dobrý deň,
je možné si kúpiť tento kupón pokiaľ už mám registračnú kartu u vás?

Alebo to platí len pre úplne nových zákazníkov, ktorí kartu nemajú? Ďakujem

FIT UP!

Dobrý deň, v predaji je iba varianta vrátane členskej karty. Samozrejme kupón je možné zakúpiť aj keď ste už našim členom boli a máte registračnú kartu. Pekný večer

daniela

dobry den , ak uz msm u vas mesacne čensstvo s kupim si toto na dalsi mesiac da sa to aktivovat na moju kartu teda uz by sa nemuselo doplacat za registraciu opet?

FIT UP!

Dobrý večer Daniela, cez zľavomat je v predaji iba jeden variant a to mesačné VIP členstvo vrátane členskej karty. Variant bez členskej karty v predaji nie je. Ide o vianočnú akciu kde je táto varianta myslená najmä ako darček pre našich blízkych.

Miki Dojcak

Dobrý deň… ak si voucher zakúpim teraz je možné aktivovať ho skôr ako 25.12 ? Napr. 15.12 ?

FIT UP!

Dobrý deň, bohužiaľ nie, voucher je možné aktivovať len v období medzi 25/12/2018 a 28/2/2018. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore