Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Luxusný zážitok z ubytovania priamo v galérii – to ponúka Divná Pani Luxury Rooms***** v Banskej Štiavnici

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Divná pani Banská Štiavnica (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Cecília Blanárová

Dobrý deň, veľmi ma nadchol váš hotel a najradšej by som tam išla hneď. No chcem sa opýtať, či možeme zobrať so sebou malého psíka. Ma 4 kg a je to veľmi milý a poslušný talianský chrtík.
Ďakujem za odpoveď.

Cecília

Divná pani

Dobrý deň, ďakujeme že sa Vám náš hotel páči. Ohľadom vstupu domácich miláčikov ( vrátane psov ) do zariadenia, máme striktné nariadenia a bohužiaľ zostať na hoteli a ani na Kaviarni Divná Pani nemôže. Prajem Vám ešte príjemný zvyšok dňa, Sever Martin – Recepcia

Jana Pavlůsková

Dobrý den,
Poprosila bych Vás o odpověď, jestli je možné využít ve zlavomatu pobyt jako dárek, termín první týden v červnu 2019 s nástupem v patek a na 1 noc. Teda z pátka na sobotu.
Děkuji Vám! S pozdravem Jana Pavlůsková

Divná pani

Dobrý deň, momentálna ponuka nášho zariadenia na portáli Zľavomat je platná do 31.5.2019. Poukaz na 1 noc/ 2 dni nie je možné využiť s nástupným dňom – piatok, sobota.
Prajem Vám ešte príjemný zvyšok dňa, Mojžišová Veronika 


Recepcia
Hugo Schuller

Dobrý deň, môžeme zobrať 2 ročne dieťa? Nepotrebujeme pristelku. Aké sú možnosti?

Divná pani

Dobrý deň, samozrejme detičky sú v našom hoteli takisto vítané. Vieme Vám samozrejme zabezpečiť detskú postieľku, poprípade môže dieťa spať s Vami na manželskej posteli, ktorá je rozmerovo dostatočná aj pre takéto prípady.

Angelika Domaracká

Dobrý deň ak by sme chceli využiť vašu ponuku na jednu noc ako rodina.,dve deti (jedno síce dospelé) 25 a 14 rokov, prosím aká by bola cena? Ďakujem za odpoveď. Pekný deň. Domaracká Angelika

Divná pani

Dobrý deň možnosť dvoch prísteliek je možné len v Galérii de Paris a v Galérii Seccession. Cena jednej prístelky je 40€ osoba/noc. Vo Vašom prípade by som zvážila zakúpenie dvoch pobytov s tým, že by ste mali k dispozícii dve galérie. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať! Prajem ešte príjemný zvyšok dňa! Recepcia Hotela Divná Pani LUXURY GALLERY ROOMS.

Andrea Bočkayova

Dobry deň, je možna pristelka
Pre 8 dieťa? Aká je cena? Ďakujem

Divná pani

Dobrý deň pani Bočkayova, prístelku je možno umiestniť skoro na všetky galérie. Cena za prístelku je 40€/osoba/noc. Prajem ešte príjemný zvyšok dňa! Recepcia Hotela Divná Pani LUXURY GALLERY ROOMS.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore