Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zážitkové jazdy na Ferrari, Lamborghini či Mercedes Benz

4,3 / 5 TestDrive (7 pobočiek) Bratislava - Devínska Nová Ves  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Erik

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že ako to je pri prekročení dovolenej rýchlosti zo zákona, keďže sa jazdí na verejných cestách.

TestDrive

Dobrý deň
náležitosti jazdy sú uvedené na webovej stránke alebo kontaktuje online podporu Testdrive.
Ďakujem

Martina

Dobrý deň,

sú inštruktori zapísaní v zozname spolujazdcov na polícii? Pýtam sa preto, či je možnosť, aby vozidlo riadil môj 17 ročný syn – držiteľ vodičského oprávnenia skupiny B. Ďakujem.

TestDrive

Dobrý deň
takúto možnosť neposkytujeme.
Ďakujem
S pozdravom Testdrive

Daniela

Dobry den.chcela by som zakupit poukaz na jazdu manzelovi a kedze ide o taketo rychle auta,neviem ci na dialnici je dostatok priestoru tomu „dupnut na plyn“ kedze po nasich dialniciach je mozne len do 130. Preto moja otazka znie,ci sa da ist jazdit aj na nejaky okruh? Dakujem,Daniela

TestDrive

Dobrý deň

kontaktujte online podporu Testdrive.sk :)
Jazdíme na okresných vedľajších cestách aby zákazník mal možnosť si vyskúšať monštruóznu akceleráciu či zvuk našich áut. Tento úsek je v kombinácií s úsekom diaľnice tak priestor je :) trasy sme zvoli na cestách preto že väčšina pozná jazdu na cestách a nie na okruhoch. Máme za to že si zákazník viac užije naše autá ak na okruhu, ktorý je za účasti iných jazdcov a kde neplatí poistenie vozidiel . :)

Kristína

Dobrý ďeň, chcela by som sa opýtať ,či sa jazdy dajú vykonať aj cez víkend alebo iba cez týždeň, Ďakujem.

TestDrive

Dobrý deň v rezervačnom systéme na našom webe www.testdrive.sk nájdete termíny kedy jazdíme a v ktorom meste. Samozrejme jazdíme aj cez víkendy .

Vladimír

Dobrý deň, som veľkým fanúšikom Mercedes Benz a rád by som si vyskúšal ponúkaný model SLS AMG, čo je dnes už takmer zberateľský kúsok. Mohol by som ho reálne vidieť, než si zakúpim poukaz? Ďakujem

TestDrive

Dobrý deň
za chvíľku budeme autá vyťahovať z garáži a prebúdzať ich zo zimného spánku …sledujte náš web budeme tam o tom informovať a pridávať live videa …vtedy sa môžte prísť pozrieť budeme radi .
Ďakujem Testdrive.sk

Dominika

Dobry den, da sa dokupit poistenie s 0% spoluucastou?

TestDrive

Dobrý deň , poisťovňa neposkytuje na tieto autá menšiu ako 10% spoluúčasť . :-) Tá sa ale platí až v prípade incidentu s autom . Dokúpenie s 0% by stalo 10% ;-)

Lenka

Dobrý večer, prosím vás chcela by som sa opýtať, či by sa dala jazda uskutočniť ešte tento rok v decembri 2018. Chcela by som to dať ako darček.
Vopred ďakujem za odpoveď a prajem pekný večer! :)

TestDrive

Dobrý den , termín je od apríla do októbra :-) sú to autá na leto , v zime majú zimný spánok . Samozrejme ako darček si to môžete kúpiť kedykoľvek v roku . Ak napíšete po zakúpeni na info@testdrive.sk , tak vám pošlu darčekový poukaz , ktorý budete mocť darovať a s ktorým potom obdarovaný v čase termínov jazd odjazdí svoj darček :-)

Monika

Dobrý deň, kedy je prvý možný termín? Jazdí sa v Bratislave priamo v premávke?

TestDrive

Je to na našej stránke www.testdrive.sk . Jazdi sa od apríla do októbra :-) jazdí sa mimo premávky cez okresné cesty a úseky diaľníc. Aby bolo možné autá testovať ako sa patrí :)

Klaudia

Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať, kde prebieha jazda? Na nejakom okruhu alebo na cestách, alebo ako to je?
Ďakujem za odpoveď

TestDrive

Dobrý deň
jazda prebieha na okrajových častiach mesta a úsekoch diaľníc. To znamená že bude dostatok priestoru na testovanie našich vozidiel. Akcelerácia, zvuk, priľnavosť v zákrutách a celkový ráz každého z áut. :)

Dušan

Dobri den …prosim info ked si dam jazdu napr. 60min..jazdi sa kadial konkretne …v B.B…jazda…lebo na takom aute to laka aj pridat …

TestDrive

Jazdí sa po tej dvojprúdovke a cez tu kľukatú cestu cez les :-) . Presne vám neviem povedať ako sa tá oblasť volá nakoľko niesme s toho kraja . Určite ale budú trasy na našej stránke zobrazené , akonáhle ich budeme mať všetky presne určené . Podľa vás by bol ktorý úsek cesty na jazdy najvhodnejší ?

Peter

Dobrý deň, Aký je to rok výroby to Ferrari? Ďakujem

TestDrive

Dobrý deň , aj Vám . Je to rok 2oo9 :-) ale u Ferrari nikdy nejde o ročník . Nádherný kus F430 a hlavne je to Scuderia :) to je asi za všetko.

Juraj

Dobrý deň, prosím vás prečo máte všetky fotky stiahnuté s internetu? Pôsobí to na mňa dosť nedôverihodne.

TestDrive

Dobrý deň Juraj . Čo konkrétne na Vás pôsobí nedôverihodne ? :-) Bohužiaľ sme nová spoločnosť v internetovom svete , ktorá prišla s myšlienkou ľuďom robiť radosť jazdami na športových automobiloch a preto sa všetko robí za pochodu a narýchlo . ;-) mnoho z vás to moc dobre pozná aj samo :-) . Ospravedlňujeme sa za to , že niektoré fotky su zakúpené , ale ubezpečujem vás že už sa pracuje na fotkách aj videoreklame v profesionálnej kvalite a luxusnom prevedení , aj pre tých najnáročnejších nadšencov .

Janka

Dobrý deň,
pri vouchery je písané PALIVO V CENE, no v príplatkoch je doplatok na mieste za palivo 15€. Ako to teda je?

TestDrive

Dobrý deň Janka,

ďakujeme za upozornenie, upravili sme formuláciu príplatku, aby to bolo jednoduchšie pochopiteľné. Príplatok za PHM platí len vo variante č.1.

Prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore