Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dentálna hygiena, bielenie zubov či implantologická konzultácia + CT

4,5 / 5 Implant Care Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Dada

Dobrý deň,
môžem u vás absolvovať vyšetrenie 3D počítačovou tomografiu s CT snímkami, keď som mala snímkovanie čelustí pred cca dvoma mesiacmi v inej zubnej ambulancii? Aký časový odstup je bezpečný pre zdravie? Ďakujem.

Implant Care

Dobrý deň Dáša,

dakujeme za vašu otázku. Časový interval medzi jedným a druhým radiologickým vysetrenim nie definovany. Takisto nie je definovaný limit ošetreni. Fakt je, že digitálny zubný röntgen znižuje úroveň škodlivej radiácie na minimum v porovnaní s klasickými röntgenom na základe filmovej projekcie. Smernica ohľadne dennej dávky radiačného žiarenia je definovaná v ekvivalentnej davky v mGy=mSv (milligrey alebo millisievert).

Náš dig. OPG výtvori žiarenie 0,003 Millisi­evertov.
Prírodné žiarenie ovplyvňuje naše telo v ročnej dávke okolo 2,1 mSv, to by to znamenalo že by ste potrebovali 700 snímkov na dosiahnute ročného prírodného žiarenia.

Konkretne by som vam odporúčal CBCT a RTG/OPG vyšetrenie 1× ročne, v rámci terapeutickeho plánu CBCT nie viac ako 2–3× do roka/ RTG podľa potreby liečebného plánu a postupu. V tehotenstve neodporúčam akekovlek radiačné vyšetrenie z dôvodu rizika straty plodu.

Vášho lekára je potrebne o počte vykonaných RTG vyšetreni v danom roku informovat a tie, s akou technológiu sa poskytlo vyšetrenie.

Lydia

Dobry den, mam otazku : pred 3 tyzdnami mi moj zubar osadil klasicku plnu zubnu protezu zivicovu (predpokladam), no neviem sa stale stotoznit s odtienom, ktory mi doporucil. Da sa s tym este nieco urobit aby boli zuby belsie ?
Na spodnej sanke mam keramicke korunky, ktore by som chcela taktiez belsie.
Da sa s tym nieco urobit ? Dakujem za odpoved.

Implant Care

Dobry, vecer. Bohužiaľ nie čo týka živicovej protezky, nakolko bielenie je chemicky proces aktvacie skloviny respektivne ameloblastnych buniek pomocou chemickych prostriedkov, a to by sa vam nepodarilo s materiálom zo živice. Ohľadne keramiky je iba možnosť mechanického leštenia, ale to má svoje hranice. Tu je nutne vedieť aký odtieň je na zubnej protezkye a to, aky odtieň si predstavujete. Verím že sme vam pomohli. S pozdravom. Vás IMPLANTCARE Team

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore