Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nekonečná zábava v novootvorenej herni TOP FUN v Eurovei

4,8 / 5 TOP FUN Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Veronika

Dobry den, prosim vas chceli by sme vyuzit weekend 100 kupon ale nemame zaujem ani o labyrint ani o virtualnu realitu. Je mozne vymenit tieto minuty za zetony? Dakujem za odpoved.

TOP FUN

Dobry den,
nakolko je to darcek k balicku weekend neda sa to zamenit.
Mozete si to vsak odlozit a pouzit nabuduce ked zaujem budete mat ;)
s pozdravom Top-Fun team

Eva

Dobry den, chcela by som sa opytat ci je mozne pri zakupeni voucheru na 100 zetonov u vas potom rozdelit tieto zetony na 5tich kartach (na jednej karte by tak bolo 20 zetonov). Vopred dakujem za odpoved.

TOP FUN

Dobry den,
podobne otazka uz tu bola :)
ano da sa to ale kazda karta musi mat registraciu na ineho cloveka :)
s pozdravom Top-Fun

Maja

Dobrý deň,
rada by som sa spýtala, či ponuka Top Fun weekend 50 sa dá využiť len cez víkend (sobota-nedeľa). A ak som to správne pochopila v tejto ponuke je zahrnutá virtuálna realita (10 min) + 2 hry laserový labyrint + 50 žetónov, však?
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Maja,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Áno, variant ponuky „weekend“ je možné využiť od piatka do nedele, nakoľko obyčajný variant je možné využiť od pondelka do štvrtka.

Áno, v cene daného variantu sa nachádza:
2 hry Laser Labirint
10 min Virtuálna realita
50 žetónov

Žetóny Vám budú zapísané na magnetickú kartu, nemusíte ich minúť pri 1 návšteve. Avšak pozor: Voucher je možné využiť len v TOP FUN Eurovea.

Prajeme Vám pekný deň.

Jarkras

Dobrý deň,
prosím Vás k čomu slúžia bonusové žetóny?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jarkras,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, Každú hru je možné hrať za príslušný počet žetónov, zákazník pri hraní vyhráva tickety, ktoré si môže premieňať za skvelé ceny.
Každá atrakcia vám pri výhre poskytne výherné lístky ako v zábavnom parku, ktoré si môžete zozbierať a na konci ich vložíte do počítadla – za nazbierané lístky si vždy domov odnesiete nejakú výhru od drobností až po vecnejšie ceny.

Prajeme Vám pekný deň :)

Gabriela

Dobrý deň! Mala by som takú otázku, či by bolo možné platnosť vouchera predĺžiť? Napríklad o mesiac alebo dve

TOP FUN

Dobrý deň, o predĺžovaní voucherov Vám povedať nič nevieme no ak ho už máte zakúpený, navštívte top-fun a uplatnite si voucher, ten sa nahrá na kartu a využiť ho potom môžete aj v iný mesiac ;) s pozdravom Top-Fun team.

Adriana

Dobrí deň chcela by som sa spýtať ci som správne pochopila. Keď mám kartu z borimoll tak v eurovei si musím vystavit novu? Nieje to trochu OD VECI?

TOP FUN EUROVEA

Dobry den,
karta z BORY MALL nefunguje v EUROVEI.
Sme dve rozne firmy :)

Misa

Dobrý deň,keď si zakúpiť kartu TOP FUN weekend 100,tak ako je to s tým pripísaním na magnetickú kartu? Žetóny dostaneme u vás?Chceme prist s 3 deťmi a žetóny by sme im radi rozdelili…Ďakujem za odpoveď.

TOP FUN EUROVEA

Dobry den, zetony dostanete na karticku top-fun pri pokadni kde treba voucher predlozit. Mozete to rozdelit aj pre 3 deti ale musite zalozit 3 karticky alebo to budu hrat vsetko z jednej. Top-Fun team :)

Silvia Murínová

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, či na využitie vouchera je nejaký limit (počet dní, dokedy to je potrebné využiť lebo inak prepadne). Ďakujem za odpoveď :)

TOP FUN EUROVEA

Dobrý deň, každý voucher má určitú platnosť. Tá je napísaná na zlavomate a pri kúpe je ju vidieť. Ak už žetóny máte nahodené u nás na karte, ich využitie je len na Vás. Platnosť na karte už nemajú a budú tam až kým ich nepoužijete. S pozdravom Top-Fun :)

Lukáš

Dobrý deň,
prosím vás, chystáme sa ako organizácia pracujúca s deťmi na výlet do Bratislavy tento piatok a sobotu. V sobotu by sme radi navštívili Top Fun. Mali by sme záujem aj o 200 žetónov, možno aj viac. Bude nás 12 dokopy. Je možné uplatniť tento voucher aj v sobotu poobede?

TOP FUN EUROVEA

Dobry den, bohuzial ako sa aj pise v obsahu: “Voucher je možné využiť len od Pondelka do Štvrtka počas otváracích hodín.“. Kontaktoval som Vas na Facebooku kde urcite nieco vymyslime :) s pozdravom Top-Fun :)

Andrej

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať,či je možné využiť kupón zakúpený pre Vašu prevádzku v Bory mall v Eurovea.

TOP FUN EUROVEA

Dobry den, nieje to mozne. Kazda prevadzka ma vlastne vouchre. s pozdravom Top-Fun :)

Jana

Dobry den,

voucher plati ako vstup pre dieta samotne alebo aj v sprievode rodica/rodicov?
Dakujem

TOP FUN EUROVEA

Dobry den, u nas sa vstup neplati pre nikoho. Voucher nieje pre urceny pocet ludi. Mozete prist aj 10 s 1 voucherom :) s pozdravom Top-Fun team.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore