Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kúry na hydratáciu, omladenie či na citlivú pleť tváre, krku a dekoltu

4,8 / 5 Kozmetický salón Profesional cosmetic Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
EVA HREHOVA

Nebol mi doručeny voucher?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
pokiaľ Vám voucher neprišiel, zasielam Vám opätovne. Skontrolujte si, prosím, aj vedľajšie priečinky vo svojej mailovej schránke. Pokiaľ by voucher znova neprišiel, kontaktujte nás na mailovej adrese podpora@zlavomat.sk alebo na telefónnom čísle +421 232 117 321.
Ďakujeme.

EVA HREHOVA

Dobrý deň, dňa 14.1.2018 som si zakúpila kozmetické ošetrenie pleti v Nitre farska 35 a nebol mi na mail doručeny voucher? Prečo? Hrehová

Kozmetický salón Profesional cosmetic

Dobrý deň pani Hrehová. Akcia je platná a niekoľko zákazníčok, sa už aj nahlásilo. Zatiaľ ste prvá zákazníčka, ktorá ma v priebehu tejto akcie, kontaktovala ohľadom takéhoto problému.
Ale priznám sa, že v predchádzajúcej spolupráci s takýmito portálmi, sa už podobný problém vyskytol- ( Jedna zákazníčka mi o ňom hovorila počas ošetrenia.)
Ak máte podobný problém, poprosím Vás aby ste sa obrátili na zlavový portál. Iba v spolupráci s nimi viete spoločne nájsť problém.
Ja bohužial nie som, ako klient vyuzívajúci služby zlavomatu, kompetentná nahliadnuť do ich systému, ktorý spracúva peňažné tranzakcie a posielanie voucherov.
Ak by sa Vám s nimi nepodarilo problém vyriesiť, napíšte a ja ich budem okamžite kontaktovať ohľadom Vášho problému, no obávam sa, že budú opäť vyžadovať priamu komunikáciu s Vami.
Som si istá, že problém vyriešime.
Želám pekný zvyšok večera.

S pozdravom Profesional cosmetic

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore