Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Jedinečný pobyt plný relaxu v Hoteli Magnólia**** v Piešťanoch

4,4 / 5 Hotel Magnólia**** Piešťany (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Drahomíra Weiszová

Dobrý deň,dá sa dokúpiť prístelka a za akú cenu.

Hotel Magnólia

Dobrý deň pani Drahomíra,
prístelku pre dospelú osobu nie je možné kúpiť. Iba pre dieťa. A ceny za deti sú uvedené v ponuke Zľavomatu.
Marketingové oddelenie hotela

Mgr. Pavel Jablonský

Dobry den, potreboval by som pobyt pre mamku jednolozkovy pokoj a procedury ake by ste doporucili ? pro pracujucu 60 tnickuosobu chci to ako darcek k narodzeninam. Preto by sem to potreboval ja uhradit. Dekuji

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Pavel,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. V tejto akcii momentálne nemáme pobyt pre 1 osobu.
V prípade záujmu, si môžete pozrieť našu ponuku, vyfiltrovanú na základe Vašich požiadaviek: https://www.zlavomat.sk/cestovanie/kupele?filtre%5Boblast%5D=slovensko&filtre%5Bpocet-osob%5D=1&filtre%5Bvybavenie-a-sluzby%5D=wellness%7Cbazen&list=1.

Prajem Vám krásny deň.

Lukas

Dobrý deň,
dalo by sa u Vás ubytovať so 7 mesačným bábätkom?

Hotel Magnólia

Dobrý deň pán Lukas,
samozrejme je to možné. Hotel Vám vie poskytnúť detskú postielku za poplatok 10 eur /noc. Tiež si môžete priniesť vlastnú.
Marketingové oddelenie hotela

monika liscakova

Dobrý večer. Chcem sa opýtať. Mame zakúpený pobyt u vás liečebný. Pre 2 osoby a chcem sa opýtať koľko dopredu treba rezervovať termín. A ze ci sa dá dokúpiť ešte 1 osoba. Ďakujem za odpoveď.

Hotel Magnólia

Dobrý deň pani Monika,
hotel predáva na Zľavomate aj liečebný pobyt pre jednu osobu. Pozrite si to v ponuke. Ohľadom termínu rezervácie je to rôzne. v niektoré dni je už hotel úplne obsadený počas jarných mesiacov. Treba si určiť konkrétny termín a informovať sa na recepcia@hotelmangolia.sk .
Tešíme sa na Vašu návštevu.
Marketingové oddelenie hotela

Marika

Dobrý deň…objednala som si pobyt na 24, až 27.5.2019…Hotel Magnolia, Piešťany.....pri zobrazení kodu ohladne platby som sa nevedela dostať ďalej.....je to miesto ešte voľné…možem zaplatiť a absolvolvať pobyt?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Marika
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk

Pekný deň prajem.

eva

chcela by som sa opytať na velkonočný pobyt a či je dovolené príst aj so psami mame dvoch malých.

Hotel Magnólia

Dobrý deň pani Evka,
áno, psík je v našom hoteli akceptovaný. Počas veľkonočných sviatkov si však u nám môžete rezervovať iba pobyt Veľkonočný, ktorý predávame na stránke hotela. Pobyty, ktoré sú predávame na zlavomate v tomto období rezervovať nemožno.
marketingové oddelenie hotela

Mária

Keby máme pobyt od 14.2 do 16.2 tak ten deň s Mary Kay by platil?

Hotel Magnólia

Dobrý deň pani Mária,
cca o 13:00 hodine začína Mary Kay na recepcii hotela. Takže ak budete ešte v Piešťanoch, môžete sa samozrejme zúčastniť poradenstva aj líčenia.
marketingové oddelenie hotela

Mária Tóthová

Dobrý deň chcela by som sa opýtať na valentínsky program. Za odpoveď ďakujem

Hotel Magnólia

Dobrý deň pani Mária,
Ak si zakúpite pobyt priamo cez hotel – Valentínsky pobyt, budú vám prislúchať všetky služby, ktoré nájdete v popise: https://www.hotelmagnolia.sk/pobytove-baliky/valentinsky-pobyt.

Môžete si zakúpiť aj klasický pobyt, ktorý ponúka Zľavomat. Vtedy okrem všetkych služieb, ktoré sú obsiahnuté v pobyte môžete využiť aj nasledovné:
15.02.2019 /piatok/ – valetínsky večer pri živej hudbe na počúvanie a do tanca so skupinou Emy´s od 19:00 do 23:00 hodiny v hotelovej reštaurácii. Rozsiahly repertoár obsahuje skladby rôznych žánrov ako oldies & evergreens, latino, štandard (cha-cha, tango, rumba…), country, cez roky 80-te až po aktuálne hity hitparády.

16.02.2019 /sobota/ deň krásy s MARY KAY. Zverte sa do rúk odborníčky na ženské líčenie a starostlivosť o pleť a nechajte sa rozmaznávať. O Vašu premenu sa postará Senior Sales manager pre značku MARY KAY – usmievavá Slávka Moravská.
16.02.2019 /sobota/ – večer pri domácich aj zahraničných hitoch v podaní speváka Andreja Depeša v hotelovej reštaurácii od 19:00 do 21:00 hodiny.

marketingové oddelenie hotela

marek

Dobrý deň ak by sme šli na pobyt s dvomi deťmi (1 rok a 4roky) je potrebné kúpiť 2 vouchery?dakujem

Hotel Magnólia

Dobrý deň pán Marek,
nie je potrebné kúpiť 2 vouchre. Stačí jeden pre 2 dospelé osoby. Príplatky za dieťa 4 ročné by ste hradili priamo na recepcii hotela v tom prípade, ak by ste preň žiadali samostatné lôžko. 1 ročné dieťa môže dostať postieľku za doplatok alebo spať s dospelými osobami. Bez nároku na lôžko má dieťa do 6 rokov ubytovanie gratis.
marketingové oddelenie hotela

Viktória Kovácsová

Dobry deň mame záujem si zakúpiť tento voucher s priateľom počas Valentína, chcela by som sa opýtať na Valentínsky program a ci by bola izba vyzdobena Valentínsky.

Hotel Magnólia

Dobrý deň slečna Viktória,
aj počas Valentína budú hosťom poskytnuté iba tie služby, ktoré sú uvedené v pobyte.
Máme však v ponuke na stránke aj Valentínsky pobyt, ktorý si môžete rezervovať priamo na recepcii hotela.
https://www.hotelmagnolia.sk/pobytove-baliky/valentinsky-pobyt
marketingové oddelenie hotela

Zuzana

Dobry den, mame zaujem kupit tento pobyt pre maminu a svokru, ktorym by viac vyhovovala samostatna izba. Chcela by som sa opytat, ci je mozne nieco take aj za priplatok. Dakujem krasne za odpoved.

Hotel Magnólia

Dobrý deň pani Zuzana,
ak by mala mať každá osoba samostatnú izbu vieme urobiť výnimku. Avšak je treba doplatiť za každú osobu pri príchode 30 eur / noc / osoba.
Možno by Vám potom viac vyhovoval niektorý pobyt na jednolôžkovej izbe, ktorý máme uvedený na stránke hotela a dá sa zakúpiť priamo u nás na recepcii.
marketingové oddelenie hotela.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore