Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Wellness dovolenka v Hoteli AquaCity Riverside*** so vstupom do všetkých bazénov aquaparku s tobogánmi a extra saunovým svetom AquaCity Poprad

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel Riverside*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Sely Kováčová

Dobrý deň, pred dvomi týždňami sme boli u Vás na pobyte, do dnes mi ešte nebolo zaslané potvrdenie, resp. faktúra pre zamestnávateľa. U iných ubytovateľov tieto potvrdenia vydávajú pri odchode zo zariadenia.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Sely,

v prípade, ak ste faktúru ešte stále neobdržali, prosím kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk, kde Vám radi pomôžeme.

Prajem Vám krásny deň.

Štefan Ďurík

Dobrý deň chcem sa opýtať keď je pobyt na dve noci tak vstupy do aquaparku sú v cene na tri dni?? Aj deti maju takúto možnosť počas troch dní??

Mária Stacherová

Akým spôsobom zabezpečujete využitie voucheru na rekreačný príspevok? A koľko voucherov je potrebné zakúpiť v prípade 2 dospelé osoby a 2 deti (4 a 8).?
Ďakujem

Hotel Riverside***

Dobrý deň,
V pripade zakupenia pobytu cez zlavomat, dostanete ucet za ubytovanie pri odchode z hotela.
Tento ucet nasledne predlozite zamestnavatelovi.
Deticky do 5.99 r. su bez naroku na lozko gratis. Pre starsie vieme rezervovat pristelku za doplatok 35€/noc. Avsak na celom hoteli mame len dve izby s pristelkou, preto je dolezite o aky termin mate zaujem?
Ohľadne dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín sa môžete informovať priamo u prevádzkovateľa e-mailom na riverside@aquacity.sk.

S pozdravom
Nikola Hrebeňárová

Martina Klimentová

dobrý deň,
jednorazový vstup do wellnes v rámci pobytu znamená klasicky že ak vojdem taķ nesmiem vyjsť lebo ma už znova nepustí? príde mi to trochu nefér že ak som ubytovana tak napriek tomu sa nesmiem ísť napríklad naobedovat pretože sa do wellnes už nedostanem

Hotel Riverside***

Dobrý deň,

vstup do aquaparku na AQUA PACKET – vstup do všetkých vnútorných a vonkajších bazénov aquaparku: vonkajšie termálne bazény, celoročné tobogány, kryté relaxačné bazény Blue Sapphire s Laser show, kryté termálne bazény Blue Diamond s nápojovými barmi, vnútorný detský svet Treasure Island – Ostrov pokladov, 50m plavecký bazén, parná sauna je neobmedzene počas Vášho pobytu, takže môžete počas dňa niekoľkokrát opustiť aquapark a pokojne sa opäť vrátiť. Vstup do FIRE & WATER WELLNESS & SPA – vstup do saunového centra: 8 sáun a inhalácií (ceremoniálna, soľná, mentolová, parná, suchá, infra sauna), relaxačný bazén s vírivkami, masážnymi tryskami a zátokou lásky, vírivka, relaxačné miestnosti s bio krbmi, oddychová miestnosť s vodnou posteľou a snežná jaskyňa je len jednorazový.

Ján Švonavec

Mal by som záujem o termín 14.03.2019 – 16.03.2019 je to možné ??
Ďakujem za odpoveď

Hotel Riverside***

Dobrý deň, Mária,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín sa môžete informovať priamo u prevádzkovateľa e-mailom na riverside@aquacity.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Daniela

Dobrý deň, chcem sa spýtať, v rámci balíčka je v ponuke AQUA PACKET pre 2 osoby neobmedzene počas pobytu (všetky vnútorné a vonkajšie bazény, celoročné tobogány). Moja otázka: je možný vstup viackrát za deň (napr. doobeda a poobede) alebo len jedenkrát za deň? Ďakujem za odpoveď.

Hotel Riverside***

Dobry den,

v ramci vstupov do Aquaparku pocas Vasho pobytu su vstupy neobmedzene v ramci otvaracich hodin Aquaparku, t.j. do Aquaparku je mozny vstup aj viackrat do dna – bez obmedzenia.

S pozdravom,
Klaudia Kellnerova

Mária Kohútova

Dobrý deň , chcela by som sa opýtať či je dostupný termín 26.-28.4 pre dve osoby + 1 dieťa 10 rokov

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Mária,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín sa môžete informovať priamo u prevádzkovateľa na tel. čísle +421 52 78 51 888, +421 918 971 740, prípadne e-mailom na riverside@aquacity.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Peter

Dobrý deň chcem sa opýtať či sa tento pobyt využiť v rámci rekreačného poukazu preplácaného s polovice zamestnávateľom ďakujem

Hotel Riverside***

Dobrý deň,

áno tento pobyt sa dá využiť v rámci rekreačného pobytu.

S pozdravom, Romana Čabajová

Sely Kováčová

Dobrý deň.
Zabudla som sa ešte opýtať, či máte voľný pobyt pre 2 osoby od 21.2. do 23.2.2019 ? Ďakujem.
Gabriela

Hotel Riverside***

Dobrý deň,

daný termín je k dispozícii, v prípade záujmu o rezerváciu nás kontaktujte na t.č. 058 785 1888 alebo emailom na riverside@aquacity.sk.

S pozdravom, Martina Bednáriková

Sely Kováčová

Dobrý deň, Ako sa dá prosím dostať k Vám zo stanice ? Ďakujem za odpoveď.

Hotel Riverside***

Dobrý deň,

je možné si sprostredkovať taxi službu, cena sa pohybuje do 3€.

S prianím pekného dňa, Martina Bednáriková

Veronika

Dobry den, mate prosim volny termin 8.2.-11.2.2019? Resp. hocijaky iny termin na 3noci pre 2 dosp. osoby a jedno 4r dieta ale maximalne do 15.2.2019? Dakujem

Hotel Riverside***

Príjemný dobrý deň,

je nám ľúto, v termíne 8.-15.2.2019 je Hotel Riverside 3* plne vypredaný. V prípade záujmu o iný termín nás neváhajte kontaktovať na t.č. 058 785 1888 alebo emailom na riverside@aquacity.sk.


S prianím pekného dňa,
Martina Bednáriková

Ľudo

Dobrý deň, prosím o info ako je to s platnosťou vstupu do akvaparku v deň príchodu (checkin 14:00, to by bolo ešte OK, cestovali by sme do PP) a v deň odchodu (checkout z hotela je 10:00)?
Ďakujem za info.

Hotel Riverside***

Dobrý deň,

vstup do aquaparku máte v cene v deň príchodu a deň pobytu. V deň odchodu je možné zakúpiť si neskorší check-out do 13:00 za 20€/izba.

S pozdravom
Lucia Knižková

Beáta Aggová

Dobry den, chcela by som sa opytat, ked chceme ist na 6-dnovy pobyt s 2 detmi (2 a 5 rocna) aka by bola cena pre celu rodinu? ..pre obidve by sme potrebovali lozko, alebo pristelku… alebo ake su moznosti?

Hotel Riverside***

Dobrý deň,

v prípade, že chcete vypočítať konkrétnu cenu, Vás poprosím aby ste nás kontaktovali. Na základe termínu a dostupnosti Vám vieme vypočítať celkovú sumu pobytu.

S pozdravom
Zdenka Žigmondová
recepčná

Lenka

Dobrý deň.
Ak chceme prísť cez jarné prázdniny 2 dospelí a 2 deti (7,14) je potrebné zakúpiť voucher 2-krát.

Hotel Riverside***

Dobrý deň,

áno je potrebné kúpiť kupón dvakrát, nakoľko vieme na izbu Superior Family umiestniť len jednu prístelku.
V hoteli ponúkame aj prepojené izby, ktoré Vám vieme podľa dostupnosti rezervovať.
S pozdravom, Zdenka Žigmondová recepčná

Jozef Cap

Mám záujem o veľkonočný pobyt

Hotel Riverside***

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš záujem o ubytovanie v našich hoteloch. Ak nájdete voucher, ktorý bude platný v termínoch veľkej noci radi Vám urobíme rezerváciu alebo nás priamo kontaktujte na e-mail: recepcia@aquacity.sk.
S pozdravom,

Romana Čabajová

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore