Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Zážitkový let aj s možnosťou pilotovania

4,7 / 5 SKY TAXI (5 pobočiek) Nové Zámky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Patricia

Dobry Den.

Chcem kupit kupon ako darcek, z moznosyou pilotovania, mam otazku ci mate instruktorov/pi­lotov co rozpravaju po anglicky (lebo clovek je zo zahranicia a nerozumie po slovensky) ? Aj preco neni na stranke moznosti rezervacii letu v Sládkovičovo kedze vraj tam lietate? mam zaujem o termine na 10 Augusta 2019.
Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Patrícia,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Prosím, let je možné uskutočniť aj z letiska v Sládkovičove, len je potrebné sa s prevádzkou dohodnúť na termíne. Pre bližšie informácie ohľadom samotných pilotov kontaktujte prevádzku na tel.čísle: +421 911 855 3­99 Pre rezerváciu termínu kontaktujte priamo ich minimálne 5 dní pred Vami želaným termínom pomocou rezervačného systému: http://www.skyexpress.sk/rezervacia-.php

Prajeme Vám pekný deň.

Zdenka

Dobrý den, mám záujem o kúpu voucher pre 3 osoby 20 minút v cene 79,90,–-. Chcem sa spýtať na 3 veci. Či je možnosť let uskutočniť i z letiska Piešťany, to by nám vyhovovalo? Či je reálne využiť voucher, keď je jeho platnosť do 31.8.2019, manžel by dostal voucher ako darček 20.7.2019. A pos­ledná otázka je,
že jedna z osob má 106 kg, obmedzenie v prípade teploty od 28 stupnov na osobu do 95 kg, či to bude možné aj budú teplá zajednať i zrána, doobeda, keď ešte nebude tak teplo, dalšie dve osoby by mali do 50 kg a do 30 kg. Ďakujem veľmi pekne za info.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zdenka,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Letisko Piešťany je na tento voucher možné využiť. Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť rezerváciu termínu letu minimálne 5 dní vopred prostredníctvom rezervačného systému: http://www.skyexpress.sk/rezervacia-.php ; odporúčame urobiť rezerváciu najneskôr 30 dní pred koncom platnosti voucheru, čo od dátumu 20.7.2019 stíhate.
Termín aj čas si rezervujete sami, takže ak budú dobré poveternostné podmienky môžete hocikedy počas dňa.

Prajeme Vám pekný deň.

Vladimír

Dobrý deň 3 osoby sú maximálny počet? Keby som chcel voucher pre brata k narodeninám ale pre štyri osoby?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Vladimír,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o našu ponuku.

Ponuka je vytvorená maximálne pre 3 osoby a nie je uvedená možnosť zobrať so sebou štvrtú osobu. Odporúčam kúpiť napríklad dva vouchery pre 2 osoby.

Príjemný deň.

Julia Hospodarska

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je tam aj nejaké vekové a zdravotné obmedzenie. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Julia,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Danú ponuku môžu využiť deti od 5 rokov v sprievode dospelej osoby. Deti od 16 do 18 rokov môžu absolvovať let so súhlasom zákonného zástupcu. Ohľadom zdravotných obmedzení prosím kontaktujte priamo prevádzku na tel.čísle: +421 911 855 3­99 Prajeme Vám pekný deň.

Laura

Dobrý deň,chcem sa spýtať či je možné počas letu aj fotiť,ak áno,či je to nejako spoplatnené.Ďa­kujem.

SKY TAXI

Samozrejme ano :) a nie nechceme za to nic…

Petronela

Dobrý deň, v možnostiach o zážitkových letoch máte aj ,,Let pre 2 osoby s možnostou pilotovania pre 1 osobu z posádky". Ak chcem let pre manželov znamená to, že poletia spolu obaja s pilotom(cize traja) v jednom lietadle a jeden z nich ešte bude aj pilotovať?
Ďakujem za odpoveď

SKY TAXI

Ano presne tak to prebieha ako sye to pooisali :)

Anna Galikova

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať,či je možné stornovať voucher na 30 minútový zážitkový let s možnosťou pilotovania pre jednu osobu platný do 30.4.2019.Kupila som to manželovi ako darček k vianociam,avšak zo zdravotných dôvodov ho nemôže využiť.
Ďakujem Gáliková

SKY TAXI

Dobrý deň,

Bohužial nie ale možete ho darovať nejakej tretej osobe. Stornovat let je možné maximálne dva týždne po zakupení kuponu.

S pozdravom H.

Ivan Jasenský

Ja som mal zaplateny voucer na pilotovanie ale som bol hospitalizovany a nestihol som ho minut. Chcem sa opytat ci mi budu peniaze vratene alebo daju sa pouzit na dalsi let . S pozdravom Jasensky Ivan jasensky28@gmail.com

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ivan,

prosím kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk, prípadne na tel. čísle +421 232 117 321, kde Vám radi poradíme.

Prajem Vám krásny deň.

Pavel Tuharsky

Dobry den ..
Odkedy by bolo mozne vyuzit voucher ked to objednam dnes? Dakujem

SKY TAXI

Dobry den, na www.flyskytaxi.sk su dostupne terminy :)

denisa

Dali by sa spojiť 2 voucheri aby let trval 60 min

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Denisa
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Samozrejme nemal by stým byť nejaký problém. Odporúčam kontaktovať poskytovateľa služby a informovať sa: www.skyexpress.sk
+421 911 855 399.

Pekný deň Vám prajem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore