Ponuku Zažite tandem paragliding pre 1 alebo 2 osoby môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zažite jedinečný tandem paragliding pre 1 alebo 2 osoby!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Monika

Dobrý deň,
voucher by som chcela kúpiť, pre môjho priateľa a pozerala som na ponuku letu pre 2 osoby. Mám to chápať tak, že by som každý leteli s inštruktorom osobitne, alebo by sme leteli sami dvaja spolu?

AlfaPara

Dobrý deň, každý z vás by letel s jedným tandemovým pilotom. Je to spoločný let pre dve osoby, aby ste o tých krásnych zážitkoch nemuseli na zemi len rozprávať, ale ich aj spoločne prežívať :-).

Mišulka Mackova

Dobry den chcem sa spytat chcem kupit ako darcek pre jednu osobu a keby nahodou sa rozhodeme ze chce ist aj druha osoba da sa doplatiť aj na mieste ?

AlfaPara

Dobrý večer. Ak sa rozhodne ist aj druhá osoba, nie je žiadny problém si doplatit. Budeme radi. Prajem pekný zvyšok dna.

Erika

Dobrý deň, je voucher nejako časovo obmedzený? Že sa dá využiť len do nejakého určitého dátumu alebo nie?

AlfaPara

Dobrý deň, ako je uvedené v podmienkach akcie, je to do 30. 9. 2019, vzhľadom na počasie. Ale pokiaľ budú podmienky dobré aj neskôr, dajú sa po dohode spraviť lety aj v jesennom období. Len vtedy tých vhodných letových dní môže byť už menej, keďže paragliding je šport závislý od počasia.

Štefan Lacko

Dobrý deň, voucher by som chcel zakúpiť ako darček, miesto štartu by som chcel Donovaly. Je možné kúpiť voucher aj s príplatkom?

AlfaPara

Dobrý deň, príplatky podľa zvolenej lokality si dohodneme osobitne (ako bolo uvedené) pri rezervácii konkrétneho termínu. Pekný deň.

Lenka Bernátová

Dobrý deň.
Je nejaké časové obmedzenie, dokedy treba zakúpený voucher využiť od jeho zakúpenia?

AlfaPara

Dobrý deň, termín využitia voucheru je uvedený do 30.9.2019, kedy je predpoklad vhodného počasia. Samozrejme lietame aj v jesenných mesiacoch, ale tých letových dní je už menej, takže by bolo tažšie nájsť vhodný termín. Preto doporučujeme dohodnúť si termín na jarné a letné dni.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore