Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Originálne tričko od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Magda Badíková

dnes som si vyzdvihla tričko ,ale veľkosť vôbec nesedí s objednanými parametrami.Ob­jednala som damske xxl,,,cm chýbaju je menšie,či cez prsia,,či dlžka nesedí,,čo s tým,som Sklamaná,lebo!! to mal byť darček dcérke k 40-tke.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, veľmi nás mrzí vzniknutá situácia. V prípade, ak tričko nezodpovedá uvádzaným parametrom, môžete ho priniesť do ktorejkoľvek predajne a spísať reklamáciu. O vybavení reklamácie vás budeme následne informovať.

Mirka M

Dobrý deň. Aký má byť obrázok aby ste ho vytlačili na tričko, nie nažehlili? Dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, odporúčaná veľkosť fotografie je aspoň 5 pixelov na 1 mm tlače, podporované formáty fotografie JPG, PNG, JPEG.

Michaela

Dobrý deň, prosím vás, neplánujete pridať ponuku aj s termotričkami MAIA AKTIV? A tiež s kovovými magnetkami? Ďakujem za odpoveď

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, zatiaľ sme nad ponukou MAIA AKTIV prostredníctvom zlavomatu neuvažovali, tento model tričiek máme aktuálne v dopredaji a nie je vylúčené, že bude ponúkané za zvýhodnenú cenu priamo na našom eshope www.faxcopy.sk. Magnetky plánujeme zaradiť do zlavomatovej kampane v priebehu apríla (predpoklad 15. týždeň).

Any

Dobrý deň,
dostala som k sviatku perinku s fotkou, ktorá bola u vás vyhotovená minulý mesiac. Fotka na perinke je ale veľmi tmavá, pomaly ani nie je rozoznať, čo je na nej vlastne vytlačené, takže som z darčeka nadšená nebola. Je možné perinku reklamovať?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň,
ak nie ste spokojná s vyhotoveným výrobkom a bol naozaj vyrábaný u nás, je možné prevziať reklamáciu v predajni, kde ste si ho vyzdvihli. Prosím, prichystajte si číslo objednávky, aby sme mohli danú objednávku vyhľadať a zaslať na posúdenie na centrálne reklamačné oddelenie.

Marie

Je
v ponuke aj veľkosť tričká 4 XL biele?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, pri výbere veľkostí máte možnosť vybrať veľkosť až do 5XL.

Peter Michalík

A prečo manipulačný poplatok 2 Eurá pri prevzatí ? Nie je potom tá uvedená cena tovaru zavádzajúca ?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, manipulačný poplatok je len pre objednávky zadávané našou obsluhou v predajni (uplatnenie voucheru v kamennej predajni). V prípade on-line objednávky tento poplatok nie je účtovaný, voucher si uplatníte priamo pri zadávaní vašej on-line objednávky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore