Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Ideálna rodinná dovolenka v Albánsku: 4* hotel s raňajkami alebo polpenziou

Hotel Valz Albánsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Veronika Cakyova

Dobry den,chcela by som sa opytat na cenu pre 2 dospelych a 2 deti vo veku 14 a15 rokov,na 7 dni v case od 20 jula az 25jula a dostupnost dopravy,dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Veronika,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Daná ponuka na júl/august je dostupná iba na 8 dní. Dátum od 20.7 je voľný a teda až do 27.7.2019; takýto voucher pre dve osoby stojí 509eur; príplatok za deti vo veku 14 a 15 rokov je: 15eur/osoba/noc + polpenzia pre ne: 7eur/osoba/noc čo teda robí konečnú cenu = 817eur za celý pobyt pre všetky osoby.

Prosím, pred rezerváciou upovedomte hotel, ohľadom detí aj to uveďte do poznámky pri objednávke.

Doprava: Od hlavnej autobusovej stanice vás delí 100 metrov, zatiaľ čo najbližšie letisko, Letisko Tirana, je situované 100 km od ubytovacieho zariadenia. V prípade, že by ste si vybrali dopravu autom, do Albánska sa dostanete cez Maďarsko, Srbsko a Čiernu Horu. Na mieste budete môcť potom zaparkovať zadarmo.

Prajeme Vám pekný deň.

Anna

Aká by bola celková kalkulacia pre 2 dospelé osoby a deti veku 7 a 14 rokov?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Anna,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, cena voucheru pre 2 dospelé osoby sa odvíja od počtu nocí. Pri zvolení dátumov sa Vám cena vykalkuluje automaticky. Za 2 deti do 11,9 roku na prístelke a s výhodami voucheru sa neplatí. Deti staršie ako 12 rokov na prístelke s výhodami voucheru: počas mesiacov apríl – jún a september: 10 €/osoba/noc a júl a august: 15 €/osoba/noc. Na izbe je k dispozici ako prístelka rozkladací gauč vhodný pre 2 deti
Prajeme Vám pekný deň

Anna

A doprava?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Anna,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. V danej ponuke je doprava individuálna či už letecky, autobusom alebo autom. Od hlavnej autobusovej stanice vás delí 100 metrov, zatiaľ čo najbližšie letisko, Letisko Tirana, je situované 100 km od ubytovacieho zariadenia. V prípade, že by ste si vybrali dopravu autom, do Albánska sa dostanete cez Maďarsko, Srbsko a Čiernu Horu. Na mieste budete môcť potom zaparkovať zadarmo.
Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore