Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Laserová epilácia pre ženy a mužov

4,5 / 5 Salon Miss Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Zuzana

Dobry den, chcela by som si zakupit 4 vouchery na nohy. Mohla by som ich uplatnit vsetky pred 16.10., ale vyuzit zvysne 3 az po 16.10.? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, vouchery platia do 16.10.2019 a tak je nutné ich využiť do daného termínu. Odporúčame Vám prezrieť si iné naše ponuky, ktoré budú platné aj po 16.10.2019.

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Mato

Dobry den, ak by som mal zaujem kupit hned povedzme 6–8× proceduru pre epilaciu cele chrbta pre muzov, ale platnost je len do septembra 2019, ako mozem postupovat? Aka je potreba pauzy medzi jednotlivymi osetreniami? Neni lepsie pockat po lete? Plus ak by som mal zaujem aj o epilaciu ramien (od lakta vyssie) tak aky kupon na to kupit??
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mato,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, pre bližšie informácie ohľadom samotnej procedúry kontaktujte priamo salón na tel.čísle: +421 948 252 827 Čo sa platnosti týka a množstva voucherov je obmedzený počet ks voucherov, ktoré si môžete zakúpiť na jednu konkrétnu ponuku na jeden konkrétny mail. Voucher sa dá využiť iba do konca jeho platnosti ak sa zákazník nedohodne s prevádzkou inak. Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore