Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kondičné jazdy v autoškole Autino

4,8 / 5 Autino - Autoškola Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Radovan Kammer

Dobrý deň,
naviažem na otázku predchádzajúcej, ktorá sa pýtala na kondičné jazdy na aute s automatickou prevodovkou. Podla Vášho cenníka je rozdiel v 45 min. jazde s manuálnou a automatickou prevodovkou 5 Eur (manuálna 20 eur, automatická 25 Eur). Prečo by potom sa nedalo využiť túto akciu, ktorú aktuálne ponúkate s tým, že si ten rozdiel doplatím? Takže ak si objednám 1×90 min. kondičnú jazdu za 29,90 Eur a chcem to absolvovať na aute s automatickou prevodovkou, tak si ešte dodatočne doplatím 10 Eur. Prečo by som mal platiť celú sumu 50 Eur? Vo Vašej ponuke nie je uvedené, že je to iba výhradne pre jazdy na autách s manuálnou prevodovkou. A to isté aj pri druhej ponuke za 2 jazdy po 90 minút za 52,90 Eur – doplatím si dodatočne 20 Eur a nie platiť plnú sumu 100 Eur. Ďakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Radovan,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, doplatenie si za jazdu na aute s automatickou prevodovkou je možné po dohode priamo s autoškolou, môžete ich kontaktovať na tel.čísle: +421 918 360 763 a tak isto Vám oni poskytnú bližšie informácie ohľadom samotnej jazdy!

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

Andrea

prosim je mozne absolvovat kondicne jazdy aj na aute s automatickou prevodovkou? vdaka :)

Autino - Autoškola

Dobry vecer.
Je mozne absolvovat aj jazdu na aute s automatickou prevodovkou. Bohuzial tato akcia sa vztahuje iba na jazdy na autach s manualnou prevodovkou. 90 min. jazda na automate u nas stoji 50 eur.
Milos AUTINO

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore