Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nezabudnuteľný pobyt s wellness pre páry aj rodiny v Mýte pod Ďumbierom

4,0 / 5 Hotel Mýto*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Tibor Ambrus

Dobry den ako sa riesi ked idu 3 a ztoho jeden chce pouzit poukaz?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tibor,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Rekreačný poukaz sa dá vystaviť na toho človeka, ktorý daný pobyt hradí. Hotel Vám vystaví faktúru, kde sú poplatky a tak isto aj Vaše meno. S touto faktúrou následne pôjdete za Vaším zamestnávateľom.

Prajeme Vám pekný deň.

Lenka Samková

Dobrý deň,
tiež by ma zaujímalo, prečo sa pod ponukou nenachádzajú žiadne recenzie zákazníkov…keďže toto nie je prvá ponuka hotela na tomto portáli.
Ďakujem!

Hotel Mýto***

Dobrý deň, ďakujeme za otázku a zároveň aj upozornenie na daný problém. Ihneď po prečítaní Vašej otázky a odskúšaní dostupnosti recenzií sme kontaktovali Zlavomat.sk a na zistení príčiny nedostupnosti recenzií a znovu-sprístupnení pracujeme. Dúfame, že recenzie budú sprístupnené čo najskôr. Prajeme Vám príjemný deň :)

Andrej Novák

Dobrý deň. Reagujem novou otázkou, keďže na odpoveď od Vás nie je možné reagovať príspevkom priamo ako v diskusii. Ďakujem za odpoveď s vysvetlením. Viem ako Zľavomat funguje, keďže som používateľom už dlho. V ukončených ponukách nie sú zobrazené všetky ukončené ponuky ako uvádzate. Minuloročné ponuky hotela Mýto (okrem jednej) sa nezobrazujú. Skontrolujte si to prosím a dajte do poriadku. Napríklad pri konkrétnej ponuke minuloročného jarného víkendoveho wellness pobytu v hoteli Mýto nefunguje link na stránku so zobrazením pôvodnej ponuky (ani v sekcii moje nákupy). Tiež prajem pekný deň :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrej,
ďakujeme za Váš záujem a pripomienku. Tento podmet posunieme na príslušné oddelenie, ktoré ma starosti, práve takéto veci. Zrejme došlo iba k technickej chybe.
Prajeme Vám pekný deň :)

Andrej Novák

Preco sa nikde na Zlavomate neda pozriet hodnotenie podniku a ponuky pobytu v Hoteli Myto, alebo napriklad detail minulorocnej ponuky s hodnoteniami uzivatelov? Je to chyba alebo zamer tohto podniku/Zlavomatu? Mam pocit, ze minulorocne hodnotenia podniku neboli prave najlepsie, tak tym padom hodnotenia uzivatelov priebezne vymazavate alebo znedostupnite (neplatny link)? Tato ponuka hotela Myto je kazdy rok (pripadne aj v zime) obnovena s cistym stitom bez dostupnych hodnoteni, aby prilakala co najviac novych zakaznikov? Vopred dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrej,
ďakujeme za Vašu otázku. Ukončené ponuky tej istej prevádzky nie sú spárované s teraz prebiehajúcou ponukou, avšak ukončenú ponuku si viete dohľadať cez vyhľadanie konkrétnej ponuky na našej stránke. Všetky ukončené ponuky sú šedo zobrazené nižšie pod názvom „ukončené ponuky.“ Po rozkliknutí konkrétnej ponuky sa ukáže upozornenie o skončení ponuky, ale následne opäť nižšie na obrazovke sa dostanete k šedému obdĺžniku, ktorý Vám ponúka „zobraziť pôvodnú ponuku.“ Po kliknutí sa Vám zobrazí celá pôvodná ponuka ja s hodnoteniami. Zlé hodnotenia nevymazávame, a tak tam nájdete všetko.
Prajem pekný deň :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore