Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Rodinný dovolenkový raj vo Valčianskej doline s atrakciami pre deti

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Penzion DEER Malá Fatra (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Miroslav paleček

Dobrý deň.Chcel by som sa opýtať kedy začnete ponúkať zimné pobyty.
Ďakujem

Penzion DEER

Dobrý deň.
Zimné ponuky aktuálne neplánujeme ponúkať. Kapacity sa nám postupne plnia priamou formou. V prípade záujmu kontaktujte číslo 0903 705 866.
Ďakujeme za pochopenie.

Marián

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa dá dať na jeden doklad ( faktúru ) suma za ubytovanie a suma za stravovanie ( aj ked je to na inom mieste ). Je to dôležité pre uplatnenie príspevku na rekreáciu, nakoľko to bude potvrdením, že stravovanie prebiehalo v rámci ubytovania vo vašom penzióne. Ďakujem.

Penzion DEER

Dobrý deň.
Bohužiaľ takýto krok nie je u nás možný.
Ďakujeme za pochopenie.

Lubica C

Dobrý deň, ak sme 2 dospelé osoby a 1 dieťa vo veku 9 rokov je potrebne si objednať apartmán pre 4 osoby alebo sa to da riešiť pristelkou?

Penzion DEER

Dobry den. Ano musite si objednat variant v apartmane. Dvojlozkova izba dispozicne neumoznuje pristelku, jedine detsku postielku.

Veronika

dobry den.. pri pobyte v 2lozkovej izbe kedykolvek mozu byt zadarmo aj 2 deti? maju 1 a 3,5 roka.. mozu byt v detskych postielkach? dakujem za odpoved

Penzion DEER

Dobrý deň. Áno, môžu byť zadarmo aj dve deti. Je však potrebné sa informovať o dostupnosti postieľok na daný termín priamo na recepcii na čísle 0903 705 866.
Pekný deň

Slavo Chrenka

Dobry den.sme 2 dospele os. a 2 deti 10 a 12rocne.aky voucher si mozme kupit? Pravdepodobne ten pre 4osoby apartman?a aka by bola cena?kedze jedno dieta ma 12r. A kedy funguje viacej atrakcii cez tyzden alebo cez vikend? Dakujem.

Penzion DEER

Dobrý deň.
Áno, je potrebné zakúpiť si variant do apartmánu. Za dieťa, ktoré už dovŕšilo 12. rok života budete doplácať priamo na mieste ubytovania 10€/noc. Čo sa týka atrakcií, všetky atrakcie sú otvorené počas letných prázdnin denne v závislosti od počasia. Ak plánujete dovolenku mimo letných prázdnin, kvôli aktivitám by som odporúčal víkendové termíny. Pekný deň

Ludmila Skradova

Dobrý deň,
chcem sa opýtať na ubytovanie od 09.07.-12.07.2019 na 3 noci, ukazuje mi že máte voľné 2 ložkové izby. sme rodina 2+2 deti vo veku 4+8 rokov, kedze apartman mi uz volny neukazalo a pisete ze sa neda na dvojlozkovej izbe pristelka, ak by sme mali zaujem o 2 dvojlozkove izby, mate ich vedla seba, dalo by sa potom zakupit dva poukazy, aj ked teda ide o deti. ci da sa tam cena este nejako inak riesit? dakujem za odpoved

Penzion DEER

Dobry den.
Ano, musite si zakupit dve dvojlozkove izby. To, ci budu vedla seba na poschodi nevieme garantovar. Kazdopadne po rezervacii mozete kontaktovat recepciu na 0903 705 866 a oni Vam vedia prehodit izby ak to bude mozne.

Petra Pšenčíková

Dobrý deň prajem, mali by ste volné od 4.7.-8.7. pre 2× dospelá osoba a dve deti (6,9 rokov) poprípade obsadenie 4× dospelá osoba a deti ako som písala.A aká by bola cena?Ďakujem

Penzion DEER

Dobrý deň.
V danom termíne nemáme voľné miesto. Treba si pri zakupovaní pozrieť online termíny, tam Vám ukáže dostupnosť termínov a taktiež Vám automaticky počíta cenu pobytu, čiže je to prehľadné. Ak nebudete vidieť Vami želaný termín v systéme, znamená to, že sme vtedy obsadení a musíte si vybrať iný dátum.

monika

Dobry den. Chcem sa spytat či je u vas mozne vyuzit rekreacny poukaz,ak ano ci plati aj na polpenziu, lebo ako som sa docitala stravovanie je v nedalekej restauracii,nie vo vasom penzione. Kolko by nas to vyslo 2 dospely+1 di­eta(3roky),3 no­ci/4dni s polpenziou. Dakujem.

Penzion DEER

Dobrý deň.
Cenu si viete pozrieť sami priamo, keď si budete zakupovať pobyt s online rezerváciou na termín. Tam budete vidieť dostupné termíny aj jednotlivé ceny. Je totiž rozdiel či prídete cez leto (voucher označený ako „dlhá platnosť“) alebo cez týždeň. Čo sa týka polpenzie, tá stojí na osobu/deň 14,50€. Pri polovičných porciách účtujeme 70% z ceny. Rekreačné poukazy sa nevyužívajú priamo u nás ale od nás viete dostať doklad z pokladne o zaplatení za ubytovanie a osobitne bloček za stravovanie, pretože sú to dve firmy. Potom už je to len na zamestnávateľovi, či Vám to uzná alebo nie. Vieme Vám k tomu ešte dať potvrdenie, s pečiatkou a podpisom.

Veronika

Dobrý deň mohla by som poprosiť výpočet celkovej sumy na termín od 25.8 do 30.8.2019. Dvaja dospelý a dieťa jednoročné. S polpenziou pre dospelé osoby len. Ďakujem.

Penzion DEER

Cena za pobyt by bol 197,50€ + miestny poplatok 2×5×0,4 = 4€. Bolo by to v dvojlôžkovej izbe. Postieľka v prípade dostupnosti na vyžiadanie zdarma.

Čo sa týka stravovania, polpenzia na 1 osobu/deň je 14,50€ (6,50€ – raňajky a 8€ – dvojchodová večera). Čiže keby rátame na 5 dní takže 5×2×14,50€ = 145€.

Jiří Habáň

Dobrý den, máte prosím volno v termínu 4.7.-7.7.? Dva dospělí + 1 dítě (3 roky).

Penzion DEER

Dobrý deň.
Treba sa pozrieť do online termínového kalendára. Ak Vás tento dátum pustí tak je voľný. Ak nie tak je obsadený. Podľa rezervačného systému je voľné len do 6.7. a aj to len dvojlôžkové izby.

Dorota

Dobrý deň,
uvedené doplnkové atrakcie sú k dispozícii aj v septembri cez týždeň (pri priaznivom počasí) alebo len cez leto?
Ďakujem

Penzion DEER

Dobrý deň. Čo sa týka septembra.
Trampolíny (okrem BUNGEE TRAMPOLÍN), nafukovací hrad, detské ihrisko, golfová akadémia, futbalové a volejbalové ihrisko, korčuliarska dráha sú k dispozícii denne
BUNGEE TRAMPOLÍNY a požičovňa bicyklov, kolobežiek len víkendovo.

Jana

Dobrý deň,
strava sa do objednáva ku kupónu priamo mieste? Ďakujem.

Penzion DEER

Dobrý deň.
Strava sa objednáva priamo na mieste v neďalekej reštaurácii. Tá je vzdialená cca 50 metrov od penziónu.

Tomi

Dobry den

Chcel by som sa spytat ohladom akcie čo mate na zlavomat.sk kde mate akciu na izbu pre 2 dospelich a 2 deti do 12 rokov.
Moja otazka znie, sme rodina s 3 detmi vo veku 6 a 8 rokov najmladšia ma pol roka na stranke pišete že je možne dat do izby detsku postielku. Je možne využit tento poukaz pre 4 ludi ked sme 5 kedze malinka ma len pol roka?
Dakujem

Penzion DEER

Dobrý deň.
Áno v takomto prípade informujete recepciu na 0903 705 866, že požadujete postieľku a tá Vám bude bezplatne poskytnutá. (V závislosti na dostupnosti). Do apartmánu sa postieľka zmestí.

Peter Dzubriak

Dobry den chcem si objednat cez zlavomat pobyt u Vas cez leto len sa chcem spytat na: Hotel neposkytuje vystavenie faktúry pre účely priznania príspevku na rekreáciu od zamestnávateľa. Fakturu nam viete vystavit tak aby nam zamestnavatel preplatil rekreacny prispevok.

Penzion DEER

Dobry den.
Vystavujeme blocek z registracnej pokladne a k tomu potvrdenie.
Mame spatne vazby ze to niekde akceptuju a niekde nie. Zavisi na zamestnavatelovi

VERA

Dobry den, je volny termin 31.5 a 2.6 a taktiez ci mate nejaky program na den deti ? Lebo nic take ssom nenasla ani na Vasej stranke .
Ďakujem

Penzion DEER

Dobrý deň. V danom termíne je ešte voľné ale len dvojlôžkové izby. Treba si pozrieť online rezervačný kalendár pri variante pobytu. V danom termíne je tu Valčiansky folklórny festival, všetky informácie sú na stránke www.snowland.sk

Janka

Dobrý deň,
chcela by som sa informovať,do ktorej hodiny je možný check in, keď si zakúpim voucher cez zľavomat. Ďakujem

Penzion DEER

Dobry den.
Standardne check in je do 16:30, pripadne neskorsie prichody je potrebne dohodnut priamo s recepciou na 0903 705 866.

ludmila

dobry vecer chcela by som sa opitat ako sa plati ak si pobyt objednam cez zlavomat ci je mozne aj na mieste pri prichode platit dakujem

Penzion DEER

Dobrý deň.
Pri objednaní pobytu platíte priamo Zlavomatu. V zariadení neplatíte už za pobyt, ale platíte len za príplatkové služby ak si ich zvolíte. Tie sú vysvetlené a definované pri každej akcii v sekcii Príplatky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore