Stiahnutie potenciálne nebezpečného výrobku: Elektrický svietiaci reťazec 200 LED Model: CL-212 z predaja

Bratislava, 14.12.2017

„Ponuku  Elektrický svietiaci reťazec 200 LED Model CL-212 dodávateľa Kosiny invest s.r.o. z Námestova sme na základe informácií zo SOI okamžite stiahli z portálu. Zákazníkov, ktorí si kupón na výrobok už kúpili, sme o potenciálnom vzniku nebezpečenstva pri používaní výrobku ihneď informovali a vrátime im plnú cenu tovaru aj poštovné náklady v plnej výške.

Zákazník môže výrobok zaslať poštou dodávateľovi na adresu, ktorá je uvedená na kupóne. Pre rýchlejšie vybavenie odporúčame k tovaru doplniť sprievodný list s kontaktnými údajmi, číslom kupónu a číslom bankového účtu v tvare IBAN.

Výrobok svetelné reťaze sme pri rozhodovaní o zaradení do ponuky kontrolovali po vizuálnej aj funkčnej stránke. Kontrola bola vykonaná v súlade so zákonnými požiadavkami na kontrolu výrobkov a preverovali sme aj samotného dodávateľa, vrátane jeho všeobecných obchodných podmienok na stránke, či reklamačného poriadku. Urobíme všetko pre to, aby sa podobná situácia neopakovala a s okamžitou platnosťou vykonáme spätne kontrolu všetkých našich partnerov a ich ponúk. Na našom portáli nájdete takmer 800 – tisíc hodnotení zákazníkov, pričom z možností hodnotenia od jednej do piatich hviezdičiek má v priemere každá ponuka na Zľavomate 4,44. Spravíme všetko pre to, aby sme si dlhodobú vysokú kvalitu a priazeň zákazníkov zachovali aj naďalej.“

Simona Adamovičová / Produktová manažérka Zľavomat.sk

14. decembra 2017