Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zväčšenie pier alebo korekcia vrások pomocou kyseliny hyalurónovej

4,1 / 5 Salón Karin Kováčová Banská Bystrica  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Salón Karin Kováčová

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

skvelý prístup, milé vystupovanie, nádherne namiešaná farba :)

Maria
Varianty (1)

Ak ste sa už vzdali rozšafných otázok smerujúcich na vaše zrkadlo, kto je najkrajší na svete, lebo aj bez neho viete, že niekde tam vonku je určite nejaká mrška, ktorá má všetko, čo vám chýba, je čas pomôcť si mágiou. Konkrétne priam čarovnými účinkami kyseliny hyalurónovej.

Zväčšenie pier alebo korekcia vrások vám vráti kontúry, po ktorých túžite. Okrem aplikácie 1 ml kyseliny hyalurónovej je v cene voucheru zahrnutá aj konzultácia a poradenstvo s odborníkom na estetické zákroky v Salóne Karin Kováčová.

Kyselina hyalurónová má na vašu pokožku viaceré pozitívne účinky:

  • vypĺňa vrásky
  • hydratuje pokožku
  • výsledok je okamžite viditeľný

Počet kupónov po osobnej konzultácii
Množstvo kyseliny hyalurónovej (počet kupónov) je individuálny, preto je potrebná konzultácia vopred, na základe ktorej vám odporučia potrebné množstvo pre ošetrenie konkrétnej oblasti alebo vám pomôžu vybrať miesto 
najvhodnejšie pre ošetrenie. Pre odstránenie vrások v jednej oblasti zvyčajne stačí 1–3 ml kyseliny hyalurónovej.

Kyselina hyalurónová je šetrná, prirodzene sa vyskytujúca látka, s minimálnymi kontraindikáciami (výskyt aktívnej infekcie alebo zápalu v ošetrovanej oblasti, užívanie preparátov na zrieďovanie krvi). V prípade, že sa po osobnej konzultácii rozhodnete zákrok neabsolvovať, je možné kupón stornovať.

Ako to prebieha
Aplikácia kyseliny je rýchla a bezbolestná, keďže sa vykonáva pri lokálnom znecitlivení. Miesto vpichu je sterilne ošetrené a pri vypĺňaní sa postupuje od hora nadol alebo od stredu na strany. Množstvo vpichov je priamo úmerné veľkosti vrásky. Niekoľko minút po aplikácii je potrebné miesto aplikácie chladiť, aby sa redukoval opuch.

Bezprostredne po aplikácii môže miesto mierne opuchnúť alebo sčervenieť, ale tieto príznaky vymiznú spravidla do 24 – 48 hodín.

Vráska alebo pery zostávajú vyplnené po dobu 6 – 12 mesiacov v závislosti od kvality výplňového materiálu ale aj individuálnych podmienok.

Miesto ošetrenia vrások podľa výberu:

  • čelo
  • okolie úst
  • pri koreni nosa
  • okolie očí
  • oblasť lícnych kostí
  • nasobiálne ryhy

Salóne Karin Kováčová vás privíta príjemný a ochotný personál, ktorý vám poskytne kompletné služby vrátane poradenstva. Salón je moderne zariadený a základom jeho fungovania je individuálny prístup ku všetkým zákazníkom.

Hore