Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Luxusné dva dni rozmaznávania v kúpeľných Poděbradoch v štýle Postřižin s pivným alebo čokoládovým kúpeľom

Pivné kúpele Poděbrady Česko (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Pivné kúpele Poděbrady

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (1)

Ubytovanie na 2 dni v plne vybavených apartmánoch vrátane raňajok v kúpeľných Poděbradoch – pobyt je určený pre dve osoby (nutnosť zakúpiť 2 vouchery)

  • Špeciálny pivný kúpeľ v štýle Hrabalových Postřižin s neobmedzeným popíjaním kvasnicového ležiaka počas kúpeľa, relaxačná masáž a odpočinok na lôžku.
  • Možnosť zameniť pivný kúpeľ za špeciálnu belgickú čokoládovú kúpeľ.
  • Občerstvenie: neobmedzená konzumácia piva, ochutnávka syrov a pečiva z domácej pekárne (počas čokoládového kúpeľa sa podáva fondue z pravej belgickej čokolády).
  • Relaxačná masáž šije aromatickým olejom.
  • Masáž chodidiel s kokosovým zábalom.
  • Hodinka krásy s vizážistkou (diagnostika pleti, minikurz líčenia, poradenstvo).
  • Možnosť predĺženia pobytu za zvýhodnenú cenu 699 / osobu / noc
  • + ĎALŠIE ZĽAVY 30% zľava na vybrané procedúry: čokoládová, vanilková, chmeľová alebo ružová masáž 10% zľava na všetky služby regeneračného centra IRIS 50% zľava na 160 cm dlhý vrkoč pani Sládkovej

Regeneračné centrum IRIS

Nachádza sa priamo na kúpeľnej kolonáde v Poděbradoch. Vzniklo v roku 2005 spojením niekoľkých existujúcich masážnych, kaderníckych a kozmetických salónov a je najväčším wellness štúdiom v meste. Iris je známe pestrou ponukou a predovšetkým vysokou kvalitou poskytovaných služieb.

Práve v tomto štúdiu prvýkrát v Poděbradoch predstavili medovú masáž, masáže lávovými kameňmi, mnohé exotické procedúry a luxusné zábaly. Salón ponúka ďalej služby: kaderníctvo, kozmetika, manikúra, pedikúra, oxygenoterapia, homeopatická poradňa atď.

Procedúry (prebiehajú v regeneračnom centre IRIS):

Pivný kúpeľ

Doprajte si skutočný kúpeľ v pive z miestneho Postřižinského pivovaru. Vnútorné účinky musia byť doplnené popíjaním Postřižinského kvasnicového piva, ktoré ku kúpeľu podávame zadarmo a v neobmedzenom množstve.

Hodinová procedúra zahŕňa pivný kúpeľ v drevenej kadi, popíjanie kvasnicového piva a malé občerstvenie, krátku masáž šije a chodidiel, relaxáciu na lôžku. Kúpeľ veľmi priaznivý účinok na regeneráciu pokožky, vlasov a nervového systému, pomáha odstraňovať bolesti kĺbov a pôsobí silne detoxikačne.

Ubytovanie

Ubytovaní budete v krásnych a pohodlných dvojposteľových izbách. Všetky penzióny komfortné a na úrovni.

Penzióny sú umiestnené na pešej zóne kolonády v centrálnej časti kúpeľného parku v krásnom a pokojnom prostredí kúpeľného mesta Poděbrady, vzdialeného cca 50 km východne od Prahy. Jedinečná poloha penziónov zaručuje ideálne možnosti regenerácie a relaxácie.

Ubytovanie v penziónoch:
Pension Flídr, Pension Na Zámku, Pension Rafael

http://www.ubytovani-podebrady.com/

http://www.nazamku.info/

http://www.penzionflidr.cz/

Unikátny relaxačný pobyt v krásnom kúpeľnom meste

Kúpele Poděbrady sa špecializujú na liečbu chorôb srdca, obehového ústrojenstva a pohybového aparátu. Vďaka svojej ľahkej dostupnosti sú stále vyhľadávanejším miestom pre relaxáciu i aktívny odpočinok. Okrem kúpeľných procedúr tu môžu hostia navštíviť zámockú a múzejnú expozíciu, výletnú loď, kúpalisko, jazdiareň či golfové ihrisko.

Poděbrady vzdialené 50 km od Prahy. ľahko a rýchlo dostupné vlakom, autobusom či po diaľnici D11 (exit 39 a 42). Centrom všetkého diania v Poděbradoch je kúpeľná kolonáda. Ústredný park je lemovaný výstavnými kúpeľnými domami, hotelmi, penziónmi aj luxusnými bytovými domami. V strede mesta je tiež situovaný nespočet kaviarní a reštaurácií.

Pre uplatnenie pobytu je potrebné zakúpiť minimálne dva vouchery (pobyt je určený pre dve osoby).

Hore