Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Hodinový prenájom bowlingovej dráhy

3,5 / 5 PKO Nitra Nitra  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku PKO Nitra

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

všetko

Ladislav
Varianty (1)

Aj vy ste beznádejne prepadli bowlingu – najobľúbenejšej hre Freda Flintstonea? Verili by ste, že túto hru hrávali už v starovekom Egypte a že dnes ju môžete hrať aj vy a vaša partia kamarátov v PKO Nitra a popritom využiť aj skvelú reštiku či bar?

Je to tak! Bowling  je šport, ktorý aj na Slovensku najmä v posledných rokoch zachvátil všetky generácie, no jeho korene siahajú podstatne ďalej. Už v starom Egypte vedeli, aký je to super pocit zhodiť poriadne rýchlo letiacou guľou naukladané kolky. Ak aj vy túžite tromfnúť Freda Flintstonea a jeho šarmantný prstový nábeh, môžete dojsť hneď ako to bude možné a to priam kedykoľvek! Naša hala je otvorená totiž NONSTOP!

Príďte si zahrať na jednu z dvoch nablískaných dráh a zabavte sa! Len za neuveriteľných 5,9 € vložte do svojho života troška zábavy a rozpýlenia. Zoberte svojich priateľov, známych alebo rodinu. Môžete byť až 12sti na jednej dráhe! Bowling v PKO Nitra je skvelá kombinácia zábavy a športu, ktorú určite oceníte na firemných, rodinných akciách alebo pri zábave s priateľmi. Bowling je hra skutočne pre každého, pravým víťazstvom je oddych a skvelá zábava.

Hore