Kačacie stehno s červenou kapustou, lokšami a škvarkovou knedľou v Hoteli Bankov

Túto ponuku už nie je možné kúpiť.

V cene:

1× Kačacie stehno s červenou kapustou, lokšami a škvarkovým knedlíkom pre 1 osobu

  • 250 g Kačacie stehno
  • 150 g Červená kapusta
  • 150 g Škvarkový knedlík 
  • 150 g Lokša 

Platnosť voucheru:

Od 7. 10. do 30. 11. 2016

Podmienky uplatnenia:

  • Rezervácia: Je potrebné urobiť rezerváciu min. 24 hod. vopred na tel. čísle 055/632 45 22 (recepcia).
  • Je potrebné preukázať sa platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvomTRHAČKY.
  • P.S.: Vedeli ste, že uplatnením voucheru cez trhačku získavate od nás 10 kreditov?
Viac informácií, ako uplatniť voucher

Kde uplatniť:

Hotel BANKOV****

Dolný Bankov 2, Košice

Check in od 14:00 – Check out do 11:00
Parkovanie zadarmo
Internet zadarmo
Oddelené priestory pre fajčiarov a nefajčiarov
Wellness
Domáci miláčikovia: 17€/noc

Nič pre držiteľov diét! :) Všetkých ostatných srdečne pozývame do cenami ovenčeného Hotela Bankov, v ktorom sa podáva obľúbené kačacie stehno s lokšou a škvarkovou knedľou!

Len 4 kilometre od Košíc v tichom a krásnom prostredí lesov nájdete hotel so štýlom, noblesou a priateľským personálom. Užite si kráľovské pohostenie pokojne aj vo všedný deň.

Výborný obed alebo večeru si vychutnáte v jedinečnej hotelovej reštaurácii, alebo v tieni lesa na letnej terase. Hotel Bankov vás zaručene zaujme svojou 143-ročnou tradíciou, vďaka ktorej je najstarším existujúcim hotelom na Slovensku. Známy je výbornou gastronómiou. 

Kalkulácia ceny

Ďalšie informácie

  • Rezervácia: Je potrebné urobiť rezerváciu min. 24 hod. vopred na tel. čísle 055/632 45 22 (recepcia).
  • Je potrebné preukázať sa platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvomTRHAČKY.
  • P.S.: Vedeli ste, že uplatnením voucheru cez trhačku získavate od nás 10 kreditov? 
Storno podmienky
  • Zmenu rezervovaného termínu je potrebné oznámiť najneskôr deň vopred.

Hodnotenie podniku

Karol

výborný personál,dobré jedlo skvelá obsluha

22. 9. 2016
Monika

Obsluha, pristup, jedlo, standard

14. 10. 2016

Všetky hodnotenia