Pôvodná už ukončená ponuka

Luxusný wellness v Hot zóne + bazén alebo ošetrenie L´Occitane v Hoteli Lesná

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,8 / 5
Hotel LESNÁ**** Stará Lesná  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Hotel LESNÁ****

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

4,3

Prostredie, správanie a ochota personálu. Na raňajky bol úžasný výber formov bufetu a 5 chodové…

Marek
Varianty (3)

Niektorí hovoria, že wellness je obyčajné rozmaznávanie. A niektorí zase, že je to prežitok. My hovoríme, že je to dezert, do ktorého sa zahryznete vždy, keď prestanete mať chuť na všetky problémy a stres.

Luxusný Hotel Lesná je luxusný štvorhviezdičkový hotel, ktorý čerpá inšpiráciu z prírodného prostredia. Hotel vás privíta sviežou, modernou a zároveň útulnou atmosférou. Prostredie je ideálne na letnú turistiku, prechádzky a dokonalý tatranský relax.

Lesná Spa by L’Occitane je veľkorysým miestom pre váš oddych. Nájdete v ňom rozsiahle wellness s hotelovým bazénom s prekrásnym výhľadom na Lomnický štít, vnútornou a vonkajšou jacuzzi, saunovým svetom, zážitkovou ochladzovacou sprchou či dokonca ľadovým vodopádom.

Samozrejmosťou je celý rad jedinečných procedúr a terapií a lounge zóna pre ničím nerušený relax. K dispozícii je tiež široký výber nápojov a ľahkého občerstvenia priamo z wellness baru.

Svetom Lesná Spa by L’Occitane vás bude sprevádzať osobná Spa terapeutka. Poskytne vám hotelový Spa & wellness servis, aby ste si mohli odpočinúť a načerpať energiu do sýtosti. Zaslúžite si to najlepšie! Nechajte sa rozmaznávať v Lesná Spa by L’Occitane Hotela Lesná.

Hore