Luxusné 6-chodové degustačné menu pre 2 od executive chefa Ladislava Botoša v Pressburg restaurant na Dunaji

Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie.

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku
Varianty (2)

V cene

2 x Predjedlo:

  • 80 g Kačacia foie gras marinovaná v armagnacu s jablkovým coulis  

2 x Polievka:

  • 250 ml Jemný karotkový krém s medom, chilli a zázvorovým ghí 

2 x Medzichod:

  • 100 g Pomaly pečený konfitovaný bok v porter pive a spicy blender, puree z bielych fazuliek, ražný krutón, brussels sprouts (ružičkový kel)

2 x Hlavný chod:

  • 130 g Filet z mladého diviaka, plnená zemiaková tortella s maslom a šalviou

2 x Dezert:

  • 30 g Čokoládový ganache s pistáciami a amarena višňou

2 x Syr:

  • 50 g Parmigiano 30 mesačný s hruškovým coulis 

Obmedzenie

Voucher je možné využiť od PO -NE od 18:30. Voucher nie je možné využiť 14.2.2017.

  • Rezervácia: Z kapacitných dôvodov sa, prosím, objednajte vopred na tel. č. +421 944 333 933. Rezerváciu je potrebné vykonať minimálne 1 deň vopred.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
    P.S.: Vedeli ste, že uplatnením voucheru cez trhačku získavate od nás 10 kreditov? 
  • V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 944 333 933.
90,00 € 44,90 €
90,00 € 44,90 €
Ukončené

V cene

2 x Aperitiv:

  • 0,04 l Frozen vodka s mangovými perlami 

2 x Predjedlo:

  • 80 g Kačacia foie gras marinovaná v armagnacu s jablkovým coulis   

2 x Polievka:

  • 250 ml Jemný karotkový krém s medom, chilli a zázvorovým ghí  

2 x Medzichod:

  • 100 g Pomaly pečený konfitovaný bok v porter pive a spicy blender, puree z bielych fazuliek, ražný krutón, brussels sprouts (ružičkový kel)
  • 0,1 l Val de Loire, Sauvignon, France  

2 x Hlavné jedlo:

  • 130 g Filet z mladého diviaka, plnená zemiaková tortella s maslom a šalviou
  • 0,1 l  Primitivo di Manduria, Italy

2 x Dezert:

  • 30 g Čokoládový ganache s pistáciami a amarena višňou
  • 0,02 l Madagascar Noire rhum Dzama   

2 x Syr:  

  • 50 g Parmigiano 30 mesačný s hruškovým coulis 

Obmedzenie

Voucher je možné využiť od PO -NE od 18:30. Voucher nie je možné využiť 14.2.2017.

  • Rezervácia: Z kapacitných dôvodov sa, prosím, objednajte vopred na tel. č. +421 944 333 933. Rezerváciu je potrebné vykonať minimálne 1 deň vopred.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom TRHAČKY.
    P.S.: Vedeli ste, že uplatnením voucheru cez trhačku získavate od nás 10 kreditov? 
  • V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na telefónnom čísle +421 944 333 933.
110,00 € 59,00 €
110,00 € 59,00 €
Ukončené

Šesť dôvodov na úsmev. Šesť dôvodov na prechádzku po zimnej Bratislave. Šesť dôvodov na luxusný zážitok. Šesť chodov úžasného jedla. Menu zostavené exkluzívne pre Zľavomat je krásnym romantickým darčekom pre toho, kto si tých šesť dôvodov zaslúži! :)

Vychutnajte si skvelé jedlo v jedinečnej reštaurácii na hladine! Exkluzívne menu pre vás navarí executive chef Ladislav Botoš, ktorý bol medzi 15 slovenskými šéfkuchármi, ktorí zostavovali francúzske menu v celosvetovom projekte Goût de France.

Zaujímavá poloha,  skvelá dostupnosť a unikátny výhľad robí z Rešturácie Pressburg ideálnu voľbu pre gurmánske zážitky v hlavnom meste. Bezprostredne susedí s Bratislavským hradom a v tesnej blízkosti sa nachádzajú ďalšie dominanty mesta, ktoré ponúkajú spoločenské i kultúrne vyžitie.

Filozofia degustačného menu spočíva v ochutnávaní viacerých chodov v menších porciách. Každý chod je zážitkom, ktorý prebudí nielen vaše chuťové bunky.

Patrik

Prostredie, boli sme už druhýkrát, vynikajúce jedlo zakaždým, skvelo postavené menu, milá a ochotná obsluha

Pri predchádzajúcom voucheri bola možnosť vybrať menu aj s vínom, pri tomto nie, tak by bolo lepšie zachovať túto možnosť zakaždým :D

Patrik

Prostredie, boli sme už druhýkrát, vynikajúce jedlo zakaždým, skvelo postavené menu, milá a ochotná obsluha

Pri predchádzajúcom voucheri bola možnosť vybrať menu aj s vínom, pri tomto nie, tak by bolo lepšie zachovať túto možnosť zakaždým :D

Jaro

Exkluzívne prostredie lode, profesionálny, milý a ústretový prístup personálu, fantastické jedlo…vrelo odporúčam

Patrik

Vynikajúce jedlo, bol to zážitok a určite sa vrátime, výborná atmosféra. Veľmi milý šéfkuchár. Menu bolo zladené úžasne.

Pressburg restaurant – The Boat
Dvořákovo nábrežie, Bratislava - Staré Mesto, 811 02

Pressburg restaurant – The Boat

Dvořákovo nábrežie, Bratislava – Staré Mesto

Zobraziť na mape
Kapacita prevádzky: 72 osôb
Dnes otvorené 11:00–22:00
Vybavenie a služby
Internet zadarmo
Berieme karty
U nás sa nefajčí
Letná záhradka
Ako uplatniť
Storno podmienky

Chýbajú vám nejaké ďalšie informácie?

3 Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke
Kalkulácia ceny
O podniku
Pressburg restaurant – The Boat
Dvořákovo nábrežie, Bratislava - Staré Mesto, 811 02
Viac o podniku

Alergény

1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.