Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Oxygenoterapia alebo omladenie pycnogenolom v salóne Lilis

4,6 / 5 LILIS beauty salon Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku LILIS beauty salon

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Prístup kozmetičky bol veľmi dobrý, bola milá a ochotná. Každý krok mi vysvetlila, predtým než ho…

B
Varianty (2)

Pleť potrebuje dennodennú starostlivosť. Ak sa o ňu nestaráme, hneď sa to odzrkadlí na našom vzhľade. Niekedy je treba zabojovať s unavenou pleťou a navštíviť kozmetičku!

Čakať vás bude prerobený salón, v ktorom nechýba jedinečný prístup personálu k zákazníkovi. V salóne sa už staralo o vlasy modeliek na Bratislavských mód­nych dňoch, spolupracovalo na viacerých podujatiach vo Fashion TV a taktiež má na konte množstvo módnych prehliadok a fotení reklamných kampaní! Pokojne sa teda môžete zveriť do rúk šikovnej kozmetičky s 11 ročnou praxou!

Pycnogenol je mimoriadne silný antioxidant odstraňujúci volné radikály, ktoré poškodzujú náš imunitný systém. Jeho antioxidačné účinky sú asi 20 × silnejšie ako pri vitamíne C a dokonca 50 × silnejšie ako pri vitamíne E.

Poprednými svetovými dietológmi je odporúčaný ako najúčinnejšia komplexná ochrana organizmu! Skutočnosť, že preparát Pycnogenol je vyrobený z kôry pobrežnej borovice, ktorá rastie v obrovských borovicových lesoch v južnom Francúzku, z nej tvorí absolútne ojedinelý produkt, ktorý sa môže pýšiť vysokým obsahom hlavnej účinnej látky.

Účinky pycnogenolu

Hore