Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

4 dňový rodinný Aquapark & Sport pobyt v Hoteli RELAX*** priamo na Slnečných jazerách Dvaja dospelý + 2 deti do 6 rokov alebo 1 dieťa do 12 rokov ubytovanie zadarmo

4,3 / 5 Wellness hotel Relax*** Bratislava (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Mirka

Dobrý deň,chcem sa spýtať, či je voľný termín od 24.-27.7. a koľko by to stálo, ak sme 2 dospelí a 3 deti-13r.,11r. a 10 mesačné.
Ďakujem.

Tomas

Dobry den pani Mirka,

pre zistenie volnych kapacit je potrebne kontaktovat rezervacne oddelenie – rezervacie@hotelrelax.sk

Dakujem
Recepcia Hotela Relax

Juraj

Dobre ale kolko hodín pred nástupom na pobyt ,treba stornovat aby sa človeku vrátili peniaze a ako pri tom postupovať? Pýtam sa len orientačne. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Juraj,

storno v zákonnej lehote je možné do 14 dní od vytvorenia objednávky. Do 14 dní Vám vieme stornovať kupón a vrátiť peniaze späť na Váš účet.

Wellness Hotel RELAX***

Dobrý deň prajem,
V prípade, že sa nemôžete na pobyt dostaviť na daný termín, tak Vám radi ponúkneme náhradný termín v prípade, že Vám bude vyhovovať a pokúsime sa nájsť spoločné riešenie prostredníctvom poskytnutia náhradného termínu.
Čo sa týka celkového storna kupónu, prosíme kontaktovať priamo portál zlavomat.sk

Juraj

Dobrý deň, mám zarezervovaný u vás pobyt a chcel by som sa opýtať ako je to so stornovaním, prípadne vratenim peňazí za pobyt, ak sa žiaľ nemôžem dostaviť na objednaný termín pre pracovné záležitosti

Tomas

Dobry den pan Juraj,

kvoli stornu nas prosim kontaktujte mailom na adrese rezervacie@hotelrelax.sk

Dakujem a ostavam s pozdravom
Recepcia Hotel relax

Jana

Dobry den pan Tomas,
preco sa cena neda prisposobit 1 dospelej osobe a 1 dietatu?
Takto je znevyhodnena slobodna matka s dietatom.

Tomas

Este raz pekny den pani Jana,

je to z toho dovodu, ze dieta je kalkukovane na pristelke. Vzdy je detska cena platna iba v tom pripade, ak su ubytovane 2 plne platiace dospele osoby.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat S pozdravom recepcia hotela Relax

Jana

Dobry den,
o pobyt 4 dni – 3 noci ma zaujem matka s 8-rocnym synom.
Prosim o zaslanie prepocitanej sumy pre 1 dosp. a 1 dieta.
Dakujem

Tomas

Dobry den pani Jana,

cena je 167€ (pri pobyte pondelok az nedela), resp. 218€ ( pri pobyte stvrtok az nedela). Ak by ste mali zaujem prist 1 dospela osoba a 1 dieta, cena by ostala nezmenena.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat S pozdravom recepcia hotela Relax

Janka Mihalova

Dobrý deň, chcem sa spýtať, máme dve deti – 11 a 2 roky. 11 ročné je v cene zdarma a za 2-ročné sa niečo dopláca? Bude mať aj raňajky?
Ďakujem

Tomas

Dobry den pani Janka,

2 rocne dieta ma pobyt v cene voucheru, starsie dieta doplaca 35,00 € / pobyt na 3noci, resp. 55 € / pobyt na 6 noci. Doplatok sa uhradza na recepcii. Ranajky su zabezpecene pre vsetkych.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat S pozdravom recepcia hotela Relax

Marta

Dobry den, ja sa chcem spytat aky kupon by sme potrebovali zakupit ked sme 2 dospeli a tri deti 5, 8 a 11 rokov, kolko by nas to vyslo na 6 noci a ci je mozne ubytovanie v jednej izbe?? Dakujem za info.

Renata

Dobry den pani Marta , v pripade Vasej rodiny je potrebne zakupit minimalne 1 voucher , ktorý bude zahrnat pobyt pre dve dospele osoby a jedno mladsie dieta 5 rokov. Dve dalsie deti by boli za doplatok 55,00 € / pobyt 6 nocí. Upozornujem vsak vopred, ze hotel Rrlax nedisponuje izbou, ktora by kapacitne vyhovovala Vasej rodine. V hoteli su k dispozicii dvojlozkove izby s jednou pristelkou. V pripade zaujmu je mozne doobjednat dalsiu izbu , ale v tom pripade je potrebne pocitat so zakupenim dalsieho vouchera . Ak by ste mali dva vouchery na dve dvojlozkove izby, nebudete douhradzat za deti uz ziadne doplatky.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Eva

Dobrý deň, chcem sa spýtať koľko voucherou a aká je výsledná cena ak máme jedno 7 ročné dieťa a jedno bábätko 3 mesačné. Aj či by bolo možné požiadť o detskú postielku, alebo máte nejakú izbu aj pre bábätká? Ďakujem

Renata

Dobry den Eva,
neuvadzate o aký pobyt v akom trvani ,ani v ktorej variante by ste mali zaujem, preto Vam nedokazem poradit . V kazdom pripade , ak ste dve dospele osoby a mate dieta 7 rokov a 3 mesacne, budete si musiet zakupit 1 voucher , ktorý bude zahrnat dve dospele osoby a mladsie dietatko a doplatok za 7 rocne bude podla poctu noci 35,00 alebo 55,00 € / pobyt .
Neuvadzate termin pobytu, preto nie je mozne overit ani ci je este volna detska postielka. Vsetky tieto nalezitosti je nutne adresovat na rezervacne oddelenie hotela s datumom pobytu. Izba pre babatka nie je k dispozicii.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Ľubomír Ovad

Dobrý deň, aká by bola cena pre 4-člennú rodinu – 2 dospelí, 1 dieťa 9r., 1 dieťa 4r. na 4-denný pobyt. Ďakujem za odpoveď.

Renata

Dobry den pan Ovad,
potrebujete si zakupit voucher podla variantu na terminy PO-STV alebo STV -NE
Tento voucher zahrna pobyt pre dve dospele osoby a dve deti do 6 rokov alebo 1 dieta do 12 rokov .
Vo Vasom pripade su dve dospele osoby a mladsie dieta gratis , a doplatok za starsie 9 rocne dieta je 35,00 € / pobyt.Doplatok sa uhradza na recepcii.

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Jarka

Dobrý den, koupila jsem pobyt na českém slevomatu. Nyní čtu na zlavomatu, že by bylo dítě do 12 let zdarma. Chápu, že na českém platím a na slovenském ne?

Renata

Dobry den Jarka, na oboch portaloch je ponuka rovnaka , a to znamena, ze je v cene voucheru pobyt pre dve dospele osoby a 2 deti do 6 rokov alebo 1 do 12 rokov zdarma.
„Ubytování na 4 nebo 7 dní pro dva dospělé a 2 děti do 6 let nebo 1 dítě do 12 let“

V pripade dalsich otazok nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Kristína Baumanová

dobrý deň, chcem sa spýtať či môže byť prístelka použitá aj pre dospelú osobu a koľko by to stálo?
ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Kristína,

prístelka pre dospelú osobu nie je možná, pretože prístelka je rozkladacia posteľ pre cca 12 ročné dieťa.

sisa

Dobrý večer, sme 5členná rodina / 2dospelý a deti vo veku 4,7 a 9 rokov/ aká by bola pre nás cena na 4dňový pobyt – ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Sisa,

cena za päť člennú rodinu je podľa variantu buď 167 eur alebo 218 eur. 4 ročné dieťa je zdarma. Doplatok za prvé dieťa je 35 eur na pobyt a za druhé dieťa je to 55 eur na celý pobyt.

Vierka Jánošíková

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať ako postupovať pri objednávke, respektívne koľko by som doplácala, pre 2 dospelé osoby a dieťa do 15 rokov?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Vierka,

cena za voucher pre dve dospelé osoby je podľa variantu to znamená, že buď 167 eur alebo 218 eur. Doplatok za 15 ročné dieťa je polovica z ceny jednej dospelej osoby.

Renata

Dobry den Vierka , len aby sa vyhli nedorozumeniu , doplatok za 15 rocne dieta je polovica ceny voucheru podla vybrateho variantu.

Dakujeme
S pozdravom
recepcia hotela Relax

Rado

Dobry den, chcel by som sa opytat, ci je mozne voucher od stvrtka do nedele pouzit od piatka do pondelka.

Zlavomat.sk

Pekný deň Rado,

bohužiaľ nie. Voucher od štvrtka do nedele je potrebné aj využiť od štvrtka do nedele.

Jarka

Dobrý den, jaký voucher lze použít od neděle do pondělí? Je pondělí- čtvrtek a čtvrtek- neděle.

Renáta Chatrnúchová

Dobry den Jarka, voucher na termin od nedele do pondelka nie je k dispozicii . Ponukame vouchery s nastupom na pobyty od pondelka do stvtrka, od stvrtka do nedele, resp. od pondelka do nedele. V pripade zaujmu o nastup na pobyt uz v nedelu , je mozne zakupit 1 noc ako predlzenie pobytu v pultovej cene podla cennika izby , o aku by ste mali zaujem.
V pripade dalsich otazok, alebo nejasnosti , nas nevahajte kontaktovat.
S pozdravom
recepcia hotela Senec

Petra Kossuthová

Dobry den, chcela by som sa spytat ohladom bazena v hoteli Senec. Je aj tento vnutorny bazen v inom hoteli v tejto zakupenej cene? A keby sme mali zaujem o navstevu aquaparku vsetky tri dni tak jeden den zadarmo, druhy 20% zlava a zvysne dni uz plna suma? A vecere sa daju doobjednat kedykolvek pocas pobytu? – formou bufetov ci nie?,a posledna otazka daju sa prosim doobjednat napr.iba na 1.den+cena? (V pripade ze si najdeme nejaku super restiku naokoli). Za odpoved dakujem :)

Renáta Chatrnúchová

Dobry den Petra , v cene voucheru su aj vstupy do bazenov v hoteli Senec , vstup do Aquaparku je 1× za pobyt , dalsie vstupy si mozete zakupit priamo v Aquaparku Senec so zlavou 20% , ked budete mat kartu Trinity klub /vydavame ju na recepcii hotela Senec, aj hotela Relax. / . Veceru je mozne objednat v hoteli Senec kedykolvek pocas pobytu , sposob servirovania zavisi od poctu osob na konkretny den/ vecer . Nie je potrebne ich objednavat vopred , restauracia je otvorena denne do 22,30 hod.
V pripade dalsich otazok, nejasnosti, sme Vam k dispozicii.

S pozdravom
recepcia hotela Senec

natalia

Dobrý den trošku sa v tom nevyznam kolko by ma vyšlo 1dospelí a 2deti 6–10 rocne .V termine 17.7–20.7

Renáta Chatrnúchová

Dobry den Natalia,
voucher zahrna ubytovanie pre dve dospele osoby a dve deti do 6 rokov gratis . To znamena , ze 6-rocne dieta , ak este nedovrsilo 6 rokov , je v cene voucheru gratis , ak uz dieta ma 6 rokov , doplatok je 35,00 EUr a doplatok za 10– rocne dieta cini 35,00 Eur .
S pozdravom
recepcia Hotela Senec

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore