Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Celodenný vstup do Aquaparku TATRALANDIA = FUN packet + Keltský saunový svet

4,3 / 5 Aquapark & Holiday Village Tatralandia Liptovský Mikuláš  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Zaneta77

Dobry den! Ak dnes zaplatim cez internet banking pride mi este dnes voucher? Dakujem

Zlavomat.sk

Nie Zaneta. To určite nie nakoľko dnes je sviatok čiže prevod sa vám dnes nezrealizuje. Najlepšia je v tomto prípade platba kartou online. Vtedy máte voucher hneď.

Gustav

Dobrý den, nechci být za šťourala, ale jestliže je zde uvedeno, že fronta do saunového světa je tak na 20 min. a okamžitá kapacita tohoto světa je 70 osob, tak je velký předpoklad, že zájemce o saunový svět se tam vůbec nedostane pro naplnění okamžité kapacity když už přijde na řadu. A člověk má pak skutečně smíšené pocity, když s rodinou jede cca.150 km.

Peter

Dobry den, zajtra chcem vyuzit voucher. Ked si ho teraz hned kupim, pride mi obratom? Dakujem za rychlu odpoved.

Zlavomat.sk

Príde Peter, ak zakúpite zľavu kartou online. Ak bankovým prevodom trvá to dva pracovné dni cca.

Dagmar Polakovičová

Dobry den kupujem u vas 4 kupony 2 pre dospele osoby a 2 pre deti 3 rocne (uz sme davno presiahli vysku 90 cm) mozu tie deti s nami navsetovat vsetky veci co kupon uhradza ( tobogány,keltský saunový svet a vstup do Tropického raja? )dakujem

Lucia

Dobry den, vstup do saunoveho sveta je pre deti od 140 cm, co sa tyka toboganov – zalezi na ktory – nie vsetky su pre ne kvoli bezpecnosti vhodne – viac o toboganoch a obmedzeniach najdete na www.tatralandia.sk

Miriam

Da sa uz zakúpený kupon vrátiť ? V prípade žeby sme nestihli využiť. Dakujem

Lucia

Dobry den, platnost kuponu je az do 25.12.2014 – mate takmer 4 mesiace na vyuzitie.
Podla zakona mozete vstupenky vratit do 14 dni od zakupenia.

Lubo Vavro

Neni to otázka len Varovanie
Davajte si pozor v Tatralandii na casnikov z hned prvej reštaurácie. Snažia sa okradat teda aspoň jeden určite. Potom sa vyhovara ze rozdiel vratia pri pokladni, len v pokladni, Vam povedia ze to neni možné. Inac zľava funguje ako ma

Lucia

Dobry den, prosim opiste nam presne co sa stalo – z vasej informacie to nieje dost jasne – poslite na marketing@tatralandia.sk

Lucia

Minule sme si kupili vstupy na zlavu a pri pokladni nam povedali, ze zlava neplati bez Gopass a ze ak chceme ist cela rodina na zlavu, kazdy jeden clen, ci je dieta alebo dospely musi mat svoj vlastny gopass. Cize ked som kupila 4 listky na jeden gopass tak mozem tak akurat ja sama ist 4× ...... VELKE SKLAMANIE.

Lucia

Aktualna ponuka nie je podmienena vlastnictvom gopassu – staci zaplatit a prist s vytlacenym vouchrom.
Co sa tyka minulej ponuky, ktora bola predavana cez zlavovy portal, informacia o tom, ze každy klient potrebuje svoj vlastny gopass bola uvedena v podmienkach.

Zuzana

Dobrý deň, prosím vás, chápem to správne, že ešte aj 15.9. budú v prevádzke vonkajšie bazény a tobogány?

Lucia

Dobry den, ano, letne atrakcie su v prevadzke aj 15.9., az od 16.9. budu uzavrete

Peter

Dobrý deň,je kupon platný aj 25.12. alebo sa platnosť končí 24.12. ?
Ďakujem

Lucia

posledny den, kedy mozete kupon vyuzit je 25.12.2014

Marek

Ak sa vyberiete teraz do Tatralandie a bude pršať alebo fúkať vietor, tak si tobogány neužijete, lebo na vonku Vám bude zima a všetky vnútorné sú zatvorené. S tou saunou to nie je také zlé, treba ale počítať, že čakaním v rade strávite min. 20 minút aby ste sa dostali dnu … vonkajšie tobogány sú v prevádzke do 15.9.2014 a kedy budú v prevádzke aj vnútorné ?

Lucia

vnutorne tobogany budu opat v prevadzke od 13.9.2014

Petr

Dobrý deň,
dnes som využil Vašu zľavu. Len som bol sklamaný, že všetky vnútorné tobogany boli mimo prevádzku. Dá sa dopredu zistiť (aspoň jeden deň) či budú nejaké obmedzenia? Bývam cca 180km od LM a mám z toho zmiešané pocity.

Lucia

Dobry den,aktualne informacie o prevadzke atrakcii mame na nasej stranke http://www.tatralandia.sk/stav-bazenov/

Matej

Ďakujem, za info. Som rád že aspoň niekto sa stará o svojich zákazníkov .

jana

Lucia: je zavadzajuce argumentovat cenou z letneho cennika platnou 15 dni z trvania platnosti kuponov, ked zvysnych 100 dni bude platit jesenna cena 10 eur (na pokladni), resp. 7 eur (cez gopass). ale budis..
 http://www.tatralandia.sk/cenniky/cennik-aquaparku-a-keltskeho-saunoveho-sveta/jesen/

Zlavomat.sk

Jana zavádzajúce to určite nie je nakoľko stále tých 15 dní počas platnosti kupónov je leto a platí tento cenník. Prajeme pekný deň.
PS: len váš urážajúci príspevok je neverejný.

Matej

Dobrý Deň, chcem sa spýtať či bude na vytlačenom voucheri napísaná aj cena alebo nie. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Matej,

na kupone nie je uvedená cena- len kod kuponu.

Pekný deň.

Majo

Ďakujem za info,
a tá kapacita sáun je aká?

Lucia

Okamzita kapacita je 70 osob, celkova kapacita zavisi od toho, ako dlho stravia klienti v saunovom svete – max. tam mozu byt 3 hodiny

Majo

Dobrý deň,
neuvažujete o tejto zľave s možnosťou výberu bez saunového sveta s nižšou cenou? Lebo dostať sa tam je nemožné.
Celý deň je tam zástup ľudí po celých schodoch až ku EXITU do šatní.
Aká je kapacita saunového sveta?
Kúpili sme si 4 vstupy, no nikto sa tam nedostal.
Ďakujem.

Lucia

Dobry den, o novej akcii bez vstupu do saunového sveta a za nizsiu cenu neuvazujeme, nakolko cena 9,90 € za vstup do Tatralandnie je velmi vyhodna aj ak by klient nevyuzil saunovy svet – v porovnani s aktualnym cennikom je poskytnuta zlava az 57 %. Ponuku, ktoru sme dali na zlavove portaly je all inclusive v sluzbach a vsetky su pre klientov dostupne samozrejme podla moznych kapacit.

Kristina

Dobry den, len pre ujasnenie, zlava zahrna aj tropical paradise ?

Lucia

Dobry den, ano, Tropical Paradise je zahrnuty v zakladnom vstupe do aquaparku.

jana

aktualne je na dvoch najznamejsich zlavoportaloch predanych cez 30 000 vstupov/ku­ponov. platnost kuponov je cca 115 dni (od 1.9.), co znamena priemer 260 ludi denne. keltsky saunovy svet ma kapacitu 70 ludi, co znamena, ze ak by tam chcelo ist vsetkych 30 000 ludi, do 25.12. to saunovy svet nie je schopny obsluzit. pytam sa partnera (TMR), ako chcu obsluzit vsetkych ludi a poskytnut im saunovy svet? uvedomte si, ze propagujete a predavate produkt, o ktorom uz teraz viete, ze ho neviete poskytnut. a napriek tomu je produkt stale v predaji (dokonca sa na zlavomate navysuju limity). a to este vobec nespominam ludi, ktori si tento produkt kupuju priamo cez gopass, resp. beznych ludi, ktori pridu do tatralandie/sau­noveho sveta bez kuponu/gopass karty. ako si toto vobec mozete dovolit??
alebo ste si jednoducho tento problem osetrili touto formulkou: „Pri vstupe prevádzkovateľ negarantuje návštevníkom dostupnosť lehátok, slnečníkov, športových potrieb, wellness procedúr, šatňových skriniek ani trezorov. Dostupnosť týchto produktov závisí od celkovej kapacity v Aquaparku Tatralandia.“

a nech si ovce lacne vstupy kupuju…

myslim vsak, ze predajom produktu/sluzby, pri ktorom je zrejme uz v case predaja, ze ho nie je mozne naplnit, porusujete zopar prislusnych ustanoveni..

Lucia

Dobry den, samozrejme ponuku, ktoru sme dali na zlavove portaly je all inclusive v sluzbach a vsetky su pre klientov dostupne podla moznych kapacit.Cely komplex Tropical Paradise s bazenmi, oddychovou castou, restauraciou a tropickou klimou je novinkou nie len na Slovensku, ale aj v Europe, a prave preto sme sa rozhodli pocas jesennych mesiacov ho priblizit zakaznikom zlavovych portalov.Samozrejme v balicku je aj moznost vstupu do Keltskeho saunoveho sveta, ktory je urceny len pre navstevnikov od 140 cm a max. na 3 hodiny (teda kapacita nie je len 70 osob denne ale vyrazne vyssia), cim znacne znizuje pocet vstupov, kedze nie je vhodny pre deti. Verime vsak, ze kazdy navstevnik, ktory si zakupi vstup cez zlavomat najde bohatu ponuku sluzieb a uzije si nezabudnutelny pobyt v tropoch v Liptove.

Laura Usmievavá

Dobrý deň!
Letné atrakcie sú do 15.9. – aj vrátane toho 15. budú sprístupnené? Alebo 14. je posledný deň s týmito atrakciami?
Ďakujem za odpoveď. :)

Lucia

Dobry den, 15.9. vratane. Az od 16.9.2014 budu v prevadzke celorocne atrakcie a letne uzavrete.

Jana

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či môžem kúpiť naraz 4 vouchery pre celú rodinu?

Lucia

Ano, mozete, max. Pocet zakupenych vouchrov na osobu je 100

Martina

prosím Vás platí tento kupón aj cez víkend?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina,

áno platia aj cez víkendy :)

Dada

Dobrý deň,

chcela by som sa opýtať čo patrí medzi letné atrakcie? Zakúpené vouchery by sme chceli uplatniť 19.9. a máte ich prístupné do 15.9.

Ďakujem za odpoveď

Lucia

Dobry den, letne atrakcie su trampoliny, nafukovacie skakacie hrady, 3 bazeny, 21 letnych toboganov. Pocas jesene a zimy su pre navstevnikov k dispozicii celorocne atrakcie : 5 toboganov, 11 bazenov, kryty tropicky komplex Tropical Paradise, Keltsky saunovy svet.

Iva

Dobrý deň, v titule zľavy uvádzate "Celodenný vstup do Aquaparku TATRALANDIA = FUN packet + Keltský saunový svet ". V popise zľavy uvádzate VITAL PACKET. Je teda VITAL PACKET v cene?

Lucia

dobry den, Fun Packet + Sauny = Vital Packet – teda Vital Packet zahrna vstup do aquaparku aj saunového sveta

zuzka

co zahrna vstup do keltskeho sveta ,,dakujem pekne

Lucia

Keltsky saunovy svet je komplex 19 parných, vodných a masážnych kúpeľov, sáun a procedúr – je to jednorazovy vstup s max. pobytom na 3 hodiny – viac info Keltskom saunovom svete najdete tu: http://www.tatralandia.sk/atrakcie-a-aktivity/keltsky-saunovy-svet/

monika

Dobry den na preukaz ZTP je nejaka zlava? Dakujem

Lucia

Dobry den, ano, ale zlavu poskytujeme len z cien podla aktuálneho cennika. Na cenu kuponu v hodnote 9,9 € (zakupeny cez zlavovy portal) sa uz ziadne zlavy neposkytuju.

Michal

Môže na mnou zakúpený kupón ísť aj iná osoba? Je to viazané na meno?

Lucia

Dobry den, kupon nie je viazany na meno, moze ho vyuzit aj ina osoba ako ho kupovala, podmienkou je predlozit vytlaceny kupon na pokladni.

Jozef

Dobrý deň,
prečo je na stránkach tatralandie uvedené, že keltský saunový svet je otvorený len od 12.6.2014 do 15.9.2014. V dis­kusii vyššie ste uviedli, že je otvorený neobmedzene. Môžte upresniť?
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jozef,

keltský set je otvorený neobmedzene.

Pekný deň.

Lucia

Dobry den, Keltsky saunovy svet je otvoreny kazdy den, podľa otváracích hodín aquaparku – v termine od 12.6. – 15.9.2014 je otvoreny v case od 9:00 – 21:00 a od 16.9 v čase od 10:00 – 21:00 hod.

Jozef

Ako mám zaplatiť bankovým prevodom, keď ste neuviedli číslo účtu?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jozef,

všetky platobné údaje dostanete pri vytváraní objednávky. Pokiaľ by ste mali problémy, vieme objednávku vytvoriť za Vás

Miroslav

Mám otázku ohľadom voucheru, je platný aj cez víkend alebo je to obmedzené?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Miroslav,

voucher je možné využiť každý deň. Akurát letné atrakcie aquaparku budú v prevádzke do 15.9.2014.

Pekný deň prajem :)

Ľuboš

Dobrý deň,

Na Vašej stránke je uvedené, citujem „Šetrite papierom, vouchery si už nemusíte tlačiť, stačí ukázať kód.“
Znamená to,že mi stačí moje kódy opísať na kúsok papiera,ktorý predložím pri pokladni ?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ľuboš,

v tomto prípade je potrebný vytlačený voucher.
Ak má voucher viac strán, potrebujete prioritne len tú, kde je kód voucheru a QR kód. Prípadne môžete dať viacej strán na jednu A4 pri tlači

Katarína

Dobrý deň chcem sa opýtať, tento vstup zahrňa vstup do všetkých bazénov,tobogá­ny,keltský saunový svet a vstup do Tropického raja? Ďakujem

Lucia

Dobry den, ano, vstup zahrna vsetko co ste uviedli

karin

mám 8 ročnu dceru a 5 ročnu chcem spýtať ak by si chcela uplatniť a kupiť tn lístok tak si mám kupiť štyri a ešte sa chcem spýtať či to hociktorý deň tam možem ísť alebo ako to je ešte som to u vás nekupovala tak preto sa informujem a rada by som tam deti vzala. Ďakujem

Lucia

Dobry den, vstup do aquaparku maju zadarmo deti do 90 cm. Vstupenka zakupena na zlavomate je platna pre deti aj dospelých a uplatnit ju ktorykolvek den az do 25.12.2014, staci len predlozit na pokladni.

Lucia

Prosim Vas, su este otvorene vonkajsie tobogany? Do akeho datumu byvaju v prevadzke? Dakujem.

Lucia

cely areal je v prevadzke do 15.9.2014

Lucia

Dobrý deň. Je Keltský saunový svet otvorený aj po dátume 15.9.2014? Ďakujem

Lucia

Dobry den, Keltsky saunovy svet je otvoreny kazdy den, bez obmedzeni

andrea

dobry den, pre 3 a 5 rocne deti mam tiez zakupit tento voucher ako pre rodicov? dakujem

Lucia

Dobry den, deti do vysky 90 cm maju vstup zadarmo, ostatne platia. Vstup predavany cez zlavomat plati aj pre dospelých aj deti.

Erika

Čo znamená, že – Kompletné podmienky pre pridelenie zľavy dostanete na pokladni. Bude sa ešte niečo doplácať?

Lucia

Dobry den,
na pokladni uz nedoplacate nic, len ak by ste chceli dalsie sluzby, ktore voucher nezahrna (trezor, wellness procedury, strava…)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore