Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Wellness pobyt s množstvom procedúr pre starých rodičov v Piešťanoch

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Hotel Máj Piešťany *** Piešťany (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Viera Vanekova

Prečo ste mi neodpovedali na moju (poslednú) otázku? Hotel Máj to prezentuje na svojej stránke.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Vaneková,

nech sa páči,odpoveď vyššie.

S pozdravom Zlavomat.sk

Viera Vanekova

Chcela by som sa spýtať, prečo pri objednávke nie je možnosť platby priamo v hoteli pri ubytovaní. Hotel Máj to na svojej stránke uvádza ako jednu z výhod pri využití ich služieb.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Vaneková,

Uvedené pobytové balíky prezentované na zlavomat.sk sú svojim obsahom a zvýhodnenou cenou dostupné iba na zlavomat.sk. V uvedenej skladbe a cene si môžete tieto zvýhodnené pobyty zakúpiť iba na zlavomat.sk. V prípade, že máte záujem o niektorý z variantov prezentovaných na zlavomat.sk je potrebné zakúpiť si ich len online na zlavomat.sk.

S pozdravom Zlavomat.sk

Michal Držík

Dobrý deň chcel by som sa spýtať ci by bol voľný termin od 18.12.-21.12.2015 pre 2 osoby /2noci vopred dakujem za odpoveď

Juraj Lulovič, obchod a marketing

Pre zisťovanie dostupnosti termínov je vhodnejšie kontaktovať recepciu hotela, kde je ý dní v týždni a 24 h stále služba:
online chat: www.hotelmaj.sk
mail: recepcia@hotelmaj.sk
telefón: 033 774 1202
mobil O2: 0949 050 070

Dionýz Jáger

Pozdravujm,ja by som to chcela kupit ako vianocný darcek pre rodicov/senio­ri,chcela by som tych 5 noci ale chcela by som termin od maja trebars do polovice juna -da sa to predplatit aj na tento termin-mohli by ste mi poslat cenovu ponuku ,mam zaujem aj o viacej procedur,spojit to do nejakej darcekovej poukazky,rada by som to stihla objednat ako vianocny darcek ,ale prosila by som to v tom termine ako pisem-viem,ze tam bude cena vyssia ale to nevadi a doplatim aj masaze a bazen,chcela by som aby bazan a virivka boli v cene,vopred dakujem

Juraj Lulovič, obchod a marketing

Dobrý deň, kúpiť ako darček ozdravný pobyt a nie nejakú zbytočnosť, na ktorú bude padať prach, je podľa mňa veľmi dobrý nápad. Sám by som to rád urobil pre svokrovcov, ale majú 5 sliepok a nepohnú sa od nich ani za svet : – ))
Ponuka uverejnená na Zlavomat.sk má presné pravidlá, patrí medzi ne aj termín pobytu v prvom štvrťroku 2016. Ak chcete pobyt v júni, navštívte našu web stránku www.hotelmaj.sk a vyberte si pobyt, ktorý Vám bude vyhovovať.

Zuzka K

Dobry den, keby som to chcela kupit ako darček na Vianoce, mam to normalne kupit na moje meno?

Juraj Lulovič

Áno, kúpte to na svoje meno – kupón je prenosný, pre nás je rozhodujúce jeho číselný kód. Prosím upozornite obdarovaného, aby si po Vianociach čo najskôr rezervoval termín pobytu. Ak sa nám držitelia ozvú tesne pred uplynutím doby platnosti už im nevieme nájsť voľnú izbu a kupón prepadne bez náhrady.

Peter Kiš

Dobry den. Je pobyt limitovany vekom, kedze ide o pobyt pre seniorov? My este seniori nie sme. Dakujem.

Juraj Lulovič, obchod a marketing

Pobyt je síce veľmi vhodný pre seniorov, ale absolvovať ho môže ktokoľvek dospelý. Nie je však vhodný pre malé deti.

Jarka Laušová

Dobrý deň, chcela by som tento pobyt kúpiť ako darček a tak by som chcela vediet kedy bude po rekonštrukcii zase k dispozicii bazén.
Ďakujem.

Juraj Lulovič, obchod a marketing

Vzhľadom na veľký rozsah prác a ich zložitosť, ako aj na známy fakt, že stavbári nič nedokončia včas, si na Vašu otázku trúfam odpovedať len veľmi približne: všetci dúfame, že práce začnú aj skončia v januári 2016 bazén bude k dispozícii vo februári.

Andrej Konig

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, aké máte bazény a či je v rámci variantu ´INDIVIDUÁLNY MAXI WELLNESS na 5 nocí pre 1 osobu (nedeľa – piatok)´ do nich voľný vstup? Ďakujem za odpoveď na môj mail.

Juraj Lulovič, obchod a marketing

Hotel Máj má krytý relaxačný bazén s vodou teplou 33°C. Vstup do neho nie je v cene tohto pobytu, doplatok je 3,30 € / deň / osobu. V januári sú plánované rekonštrukčné práce na bazéne, počas nich bazén nebude v prevádzke.

Mirka Ondasova

Dobry den,

chcela by som sa opytat co konkretne ponuka vas hotelovy wellness a ako daleko su kupele Piestany od hotela?

dakujem

Juraj Lulovič, obchod a marketing

Sme kúpeľný hotel s vlastným lekárom a odborným tímom rehabilitačných a zdravotných pracovníkov. Všetky kúpeľné procedúry vrátane bahenných zábalov a minerálneho kúpeľa – tzv. „Zrkadliska“ sú poskytované priamo v objekte. Takže aj my sme kúpele Piešťany. Ak sa však pýtate na Kúpeľný ostrov, tak ten je vzdialený 2 km.
Pokiaľ ide o rozsah služieb, asi najlepšie bude navštíviť našu web stránku, kde je všetko popísané:
http://www.hotelmaj.sk/sluzby/relax-centrum/
http://www.hotelmaj.sk/sluzby/beauty-centrum/
http://www.hotelmaj.sk/sluzby/liecebne-terapie/

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore