Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Súkromný relax v Hoteli Tatra****

4,2 / 5 Hibiscus - Massage Therapist Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Tana

Dobry den,
zaujimam sa o vyber sukromneho vstupu do sauny s masazou. Rada by som sa opytala, ci je masaz casovo extra, alebo sa zahrna do 2-hodinoveho pobytu v saune.
Realna fotka sauny vo Vasom relax centre je ta prva (interier s modelmi), alebo nizsie, pohlad zvonka na saunu?
Dakujem a pekny den

Vdaka

Hibiscus - Massage Therapist

Dobrý deň,

masáž je zahrnutá do 2h pobytu v saune. Keďže máme len jedného maséra, v saune môžete stráviť cca. 90 min., čo väčšine klientov stačí. Zároveň si naše rezervácie plánujeme tak, aby bola medzi dvoma vstupmi cca. 30 min. pauza – takže ak si chcete porelaxovať o pár minút naviac, nám to nevadí.

Čo sa fotografií týka, fínska sauna je vyobrazená na fotografii so sviečkami. Je to priestranná sauna s kapacitou 4 osôb poležiačky, príp. aj viac posediačky. Tepidárium s infrasaunou (len pre 2 osoby) je vyobrazené pod textom, ktoré opisuje zariadenie salónu.

Petra

Chcem sa opytat, kedy je mozne uplatnit kupon na saunu + masaz? V popise sa pise ze len pondelky, utorky a vikendy ale v rezervacnom systeme su terminy len na pondelok-piatok od 16:00 do 22:00

Hibiscus - Massage Therapist

Dobrý večer,

ďakujeme Vám za Vašu otázku. Kupóny na saunu + masáž sú platné v dňoch, ako je uvedené v popise. Máte pravdu, že v rezervačnom systéme nie sú víkendy „rezervovateľné“, ale Vašu rezerváciu na víkend radi vybavíme telefonicky alebo emailom. V tom prípade sa masér dostaví na prevádzku len v čase Vašej rezervácie a nie je tam celých šesť hodín. Klientom zvykneme odporúčať, aby si tieto kupóny uplatňovali v sobotu/nedeľu, keďže počas voľných dní si lepšie oddýchnu a nebudú vôbec rušení.

Michal

Dobry den,
Chcem sa opytat ako vyzera sukromny vstup pre 2 osoby do Relax clubu? Su priestory nejako oddelene? Radi by sme si vychutnali wellness bez rusenia ostatnych osob.
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

počas Vášho času tam nebude nikto iný, len personál.

Hibiscus - Massage Therapist

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za Vašu otázku. Počas súkromného vstupu do Relax clubu budete mať priestory sáun a tepidária plne k dispozícii – to znamená, že sa o ne nebudete deliť s inými klientmi. Vzhľadom na predchádzajúce chúlostivé situácie si Vás dovoľujeme upozorniť, že zamedzenie vstupu personálu do týchto priestorov nie je z prevádzkových dôvodov akceptovateľné. Personál Vás nebude pri Vašom oddychu neprimerane rušiť – zväčša ide len o diskrétne doplnenie nápojov alebo regulácie teploty sáun a pod. – no aktivity intímneho charakteru nie sú v Relax clube povolené. Veľmi výnimočne sa môže stať, že sa v priestoroch šatní/masérskej miestnosti bude nachádzať iný klient prichádzajúci na masáž no Váš súkromný vstup do sáun a tepidária to však nijako neovplyvní. Zároveň by sme Vás chceli ubezpečiť, že sa takýmto situáciám snažíme predchádzať a naše rezervácie potvrdzujeme len v prípade, že Vám vieme zaručiť maximálne súkromie.

Michaela

Dobry den, rada by som sa opytala, ci na ochladenie po saune mate ochladzovaci bazen alebo sa da ochladit len v sprche.

Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

na ochladenie sa môžete využiť sprchy, ktoré sa v priestoroch nachádzajú.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore