Ponuku Skvelé miešané alko drinky či osviežujúca limča môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Schlaďte sa vynikajúcimi miešanými alko drinkami alebo osviežujúcimi limonádami v AVE Café!

4,7 / 5 AVE café Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Lukáš

Mne sa to stalo uz 2 ci 3×. Raz tam bola sukromna akcia, raz zavrete z tech.pricin a potom koli sviatkom poslednych 10 dec. dni, tak sa pokusam o vratenie penazi uz od konca decembra kedze kupon do konca roka sa mi nepodarilo vyuzit. :/

AVE Café

Pekný deň, Lukáš,

máte pravdu, posledné obdobie bolo pre nás veľmi hektické, jednak kvôli vianočným večierkom, jednak kvôli ťažkostiam, ktoré nevieme nijako ovplyvniť. So všetkými zákazníkmi, ktorí nám zatelefonovali, napísali na FB alebo poslali e-mail pred vypršaním platnosti kupónu, sa nám podarilo dohodnúť na neskoršom uplatnení. Vzhľadom na to, že veľkú časť našej prevádzky tvoria súkromné oslavy, odporúčame vopred si zatelefonovať a rezervovať si stôl.

Pokojne nám napíšte na avecafe@avecafe.sk alebo zavolajte na 0917 118 145 a určite sa dohodneme na uplatnení Vašich kupónov, prípadne na inej kompenzácii za vzniknuté nedorozumenie.

Skutočne nás toto nedorozumenie mrzí a veríme, že budeme mať možnosť sa u nás stretnúť.

Brano

Dobry den, dnes 4.1.2016 sme si spravili vylet do BA, len bohuzial bol podnik zavrety, skusili sme doobeda aj poobede. Podla info na vchodovych dverach, na FB podniku aj na stranke zlavomatu mal byt otvoreny. Hovor na mobil 0917/118145 nikto nedvihal. Odporucal by som aspon na dverach podniku uviest spravnu info, kedy mate otvorene, nestoji to vela namahy :o(. Nas stalo zistovanie viac energie, a nakoniec sme odisli sklamani. Prajem vam vela spokojnejsich zakaznikov v Novom roku.

AVE Café

Krásny deň želáme.

Veľmi nás mrzia spôsobené komplikácie, riešili sme vážne ťažkosti, pre ktoré musíme upraviť otváracie hodiny a čakáme na potvrdenie kompetentných, v akých časoch a kedy budeme môcť mať otvorené.

Ak by ste nestihli Váš kupón vyčerpať do stanoveného termínu, pokojne nám pošlite číslo kupónu a Vaše meno a priezvisko na e-mail avecafe@avecafe.sk a kupón môžete využiť, kedy Vám to bude vyhovovať. Okrem toho Vám ako kompenzáciu pridáme aj prekvapenie :-).

Otvorené máme aktuálne od pondelka do štvrtka od 16:30 do 23:00, v piatok a sobotu od 16:30 do 02:00.

Ako uvádzame aj pri zľave, odporúčame urobiť si vopred telefonickú rezerváciu.

Veľmi dúfame, že nám dáte príležitosť Vašu nespokojnosť odčiniť a prosíme o pochopenie.

Zo všetkých síl sa snažíme toto problematické obdobie ustáť a vyriešiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore