Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Lyžiarsky pobyt pre celú rodinu aj so skipasmi v prekrásnom horskom prostredí + Dieťa do 12 rokov ubytovanie so skipasom zadarmo

4,0 / 5 Penzión pod Urbanovým vrchom Pohronie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Barbara

Dobry den kolko sa doplaca ak mame dve deti , jedno 6 rocne, doplaca sa aj za to druhé 1-ročné? ďakujem . Jedna sa o pobyt na 2 noci.

Recepcia

Dobrý deň dieťa vo veku 1 rok ubytovanie taktiež grátis bez nároku na lôžko. Izba je 3 -lôžková ( 1 × 2-lôžková manželská + 1 × 1 – lôžková). Dopláca sa v prípade ak by ste mali záujem o prístelku. Prístelka 10,–€ osoba/noc

Dagmar Reiffova

Dobrý deň, chcem sa opýtať ci ubytovanie pre dvoch myslíte samostatne v jednom apartmáne, alebo by sme museli zdielat kuchynu a obývačku s cudzími ludmi. Dakujem.

Penzión

Dobrý deň. V prípade že si apartmánové bývanie neprenajmete cez zľavomat spolu 3 spriateľené rodinky – (pôvodný majitelia to budovali s úmyslom , podporovať a rozvíjať rodinné priateľstvá) môže sa stať , že bude mať spoločenskú miestnoť, ktorej súčasťou je aj malá kuchynka, spoločnú pre všetky rodiny. Izby sú však úplne samostatné , uzamykateľné s vlastnou toaletou a sprch.kútom. Na stravovane máte k dispozícii, na pár krokov od bývania, našu reštauráciu buď s výberom polpenzie, plnej penzie, alebo podľa vlastného výberu z jedálneho lístka.

Aniko Kurthyova

Dobrý deň, máte prosím voľnú dvojl.izbu na dve noci v termíne 22.2–27.2. ďakujem.

Penzión pod Urbanovým vrchom

Dobrý deň ohľadom voľných izieb prosím kontaktujte priamo recepciu.- mob 0915 690 757 alebo 048/ 202 89 32

Xyz

To , že nie je možné zobrať so sebou malého scestovaného bytového psíčka je váš vážny nedostatok zariadenia. Aj noblesnejšie hotely to umožňujú, zbytočne strácate klientov. Nedalo by sa to riešiť ??

Penzión pod Urbanovým vrchom

Dobrý deň prajem. Malého scestovaného bytového psíčka – rovnako a ešte s väčšími chválospevmi o svojom yorkshir-ákovi básnili jedny majitelia v lete a prehovorili nás aby sme spravili výnimku a tiež použili argument , že zbytočne strácame zákazníkov a že menované plemeno nespôsobuje u iných ľudí alergiu na chlpy, pretože ono alergénne chlpy vpodstate nemá..... V nádeji že ich miláčik bude naozaj poslušný sme výnimku povolili. Bola prvá a posledná ! Personál to nezistil včas aby sme mohli majiteľa kontaktovať okamžite a po nejakom čase sme boli už v nevýhode. Majiteľ nám povedal , že ktovie kto ďalší so psíkom bol za ním (v skutočnosti nebol nik ďalší) a odmietol niesť zodpovednosť za svojho miláčika- dohrýzené a doškriabané dvedre , až prekvapivo na také malé plemeno , je výsledok našej dôvery. Ťažko povedať ako dlho a prečo vlastne, bol ich miláčik sám na chodbe aby nám stihol tieto dvere tak znehodnotiť, pretože to ako to vyzeralo sa nemohlo stať za 10 minút ale za oveľa dlhší čas. Je nám ľúto ale po tejto skúsenosti už nerobíme žiadnu vínimku.

Dana

Dobrý deň!
Chcela by som sa spýtať,či máte ešte nejaké voľné miesta v termíne 27.-30.12.2015 a ak áno asi koľko?Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Dana,

tak ako som písala vyššie o voľných termínoch sa prosím informujte priamo na tel.č. recepcie – 048/ 202 89 32 / 0915 690 757 alebo prostredníctvom e-mailu info@skiciernybalog.sk.

Penzión pod Urbanovým vrchom

V termíne 27–30.12.2015 pobytové balíčky nie je možné uplatniť, je to možné v termíne od 13. 11. do . 15.12.2015 alebo od 6.1.do 28.2.2016.
V termíne o ktorý máte záujem je ešte voľné miesto ale v inej cenovej ponuke, informácie dostanete na recepcii 0915 690 757

Jana


Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte voľný termín od 6.1.2016 na ponuku 3dni (2 noci) Lyžiarsky pobyt za 139€. Sme 4 členná rodina, deti (15 a 9 rokov). Chcem Vás poprosiť o kalkuláciu pobytu, ak to máte voľné. Ďakujem za odpoveď. S pozdravom Jana.

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana,

o voľných termínoch sa prosím informujte priamo na tel.č. recepcie – 048/ 202 89 32 / 0915 690 757 alebo prostredníctvom e-mailu info@skiciernybalog.sk.

Penzión pod Urbanovým vrchom

V termíne od 06.01.2016 do 08.01.2016 máme ešte voľné ubytovanie.

Ubytovanie pre 2 osoby na 2 noci 139,– €
Miestny poplatok 0,30,– € osoba/deň

Deti:
Ubytovanie dieťa 9 rokov – GRÁTIS
Polpenzia dieťa 9 rokov – 5,50,– € osoba/deň
Ubytovanie dieťa 15 rokov – 10,–€ osoba/noc
Polpenzia dieťa 15 rokov – 7,–€ osoba/deň

miestny poplatok 0,30,– € osoba/deň

Najpresnejšie informácie máte hneď keď zavoláte priamo na recepciu 0915 690 757

kika

prosím vas tie skipasi su v cene ak ano su celodenne?

Penzión pod Urbanovým vrchom

Dobrý deň. Skipas je 1denný na denné lyžovanie.
Podľa tipu balíčka (1× pre dvoch dospelých +1× pre jedno dieťa do 12 rokov, alebo 2× pre dvoch dospelých a 2× pre jedno dieťa do 12 rokov) sú ako bonus k danému balíčku.
Ďalšie skipasy si môžete zakúpiť s extra zľavou , ktorú máte tiež pridelenú ako bonus v balíčku.

Jana

Dobry den, treba si dopredu v pozicovni zarezervovat lyze, alebo je dostatocne mnozstvo na zapozicanie az priamo na mieste (jedna sa o mesiac februar).
Je mozne zabezpecit detskeho instruktora z vasej lyziarskej skoly pre nasho 3 a 1/2r. syna (februar 2016)?
Posledna otazka, mate k dispozicii aj izby s vanou (nie so sprchovacim kutom) ak ano aka je v tomto pripade cena?
Dakujem za odpoved.
S pozdravom
 Jana

Penzión pod Urbanovým vrchom

1, Požičovňu lyží prevádzkuje v našom areály externá firma. Doposiaľ bolo k dispozícii dostatok lyží, či tak bude aj tento február, toto vám nedokáže nik na istotu potvrdiť-je to závyslé určite od počasia...... Je na Vás či sa rozodnete vopred mať istotu a rezervovať si lyže. ak budete mať záujem pošleme Vám číslo na spomínanú firmu.

2, Lyžiarsky inštruktor bol rovnako zabezpečený externou firmou. K dnešnému dňu nám neposlali ešte vyjadrenie či budú aj túto sezónu poskytovať , tieto služby. Oslovili sme ďalších. Pokiaľ máte záujem napíšte na našu firemnú email adresu pošleme vám kontakt na tú firmu, ktorá bude u nás poskytovať tieto služby.

3, V našom stredisku máme izby len so sprchovacím kútom

Robo Semeník

Dobry den. Chcem sa spytat ci by som si so sebou mohol zobrat aj moje dva psiky.
Dakujem za rychlu odpoved

Penzión pod Urbanovým vrchom

Dobrý deň. V ďalších informáciách o pobyte úvádzame, že pobyt s domácim zvieratkom nie je povolený.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore