Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Trvalá bezbolestná epilácia diódovým laserom v salóne v Petržalke

4,2 / 5 Beauty Salon Pretty Woman Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Karin

Dobry den, chcem sa spytat, ci po zakupeni kuponu bude pred vysetrenim nutna aj konzultacia alebo sa pride rovno uz na vysetrenie…co sa tyka toho oholenia pred zakrokom, ked sa chlpky oholia, viete tie chlpky potom kvalitnejsie odstranit ako keby neboli oholene? mozte mi prosim objasnit v com je to ucinnejsie?

Ingrid

Dobrý deň,
konzultácia nie je nutná a robíme hneď ošetrenie.
Čo sa týka holenia, tak je samozrejmé, že oholený chĺpok vieme kvalitnejšie odstrániť ako neoholený a preto upozorňujeme zákazníkov, že majú prísť oholení.
V čom je to účinnejšie? Holenie je súčasťou technologického postupu odstraňovania chĺpkov. Pri každej činnosti v živote je nutné dodržiavať isté osvedčené technologické postupy, ak chcete svojou činnosťou dosiahnuť želaný výsledok. Ak ich nedodržíte, k želanému výsledku sa nedopracujete.
Detaily, prečo to tak by Vám možno zodpovedal výrobca, ale najprv by ste si mala naštudovať, ako laser funguje a ako funguje diódový laser.
Z mojej skúsenosti Vám môžem povedať jednoznačne, že keď si necháte chĺpky neoholené, môže Vás to páliť a výsledok nebude a my v tom budeme nevinne.To isté platí aj o vytrhaných chĺpkoch. Keď sú chĺpky vytrhnuté a teda tam momentálne nie sú, laser nemôže na žiadne chĺpky pôsobiť. Nemôže odstrániť neexistujúce chĺpky, respektíve chĺpky, ktoré plánujú v budúcnosti vyrásť. Je to technicky nemožné.

Peter

V prípade ak mám záujem o depiláciu penisu, semenníkov a okolia týchto intímnych partii, koľko voucherov budem potrebovať a koľko opakovaní tejto procedúry bude nutné na trvalé odstránenie chlpkov z týchto partii. Je toto odstránenie skutočne trvalé,teda, že už mi na týchto miestach nikdy chlpky rásť nebudú?Ďakujem

Ingrid

Cena je u mužov vzhľadom na podstatne väčší a citlivejší rozsah práce dvojnásobná. V ponuke je uvedené,že je potrebné zákrok opakovať 4 až 8 krát. Chĺpky zo zničených korienkov už nikdy nenarastú, ale takmer neviditeľné chĺpky nebudú zničené, lebo laser reaguje hlavne na farbu. Z týchto nezničených korienkov je možné, že pri hormonálnych výkyvoch budú v budúcnosti rásť chĺpky. Nie je to pravdepodobné, ale vylúčiť sa to nedá.

Eva

Dobrý deň,

chcem s opýtať pokiaľ chcem ísť na odstránenie chĺpkov nad hornou perou treba aj tieto holiť? aj keď sú krátke?

Ďakujem

Ingrid

Dobrý deň,
áno.

Eva

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je táto forma epilácie vhodná aj pre odstránenie svetlých (blond) chĺpkov. Ďakujem.

Ingrid

Dobrý deň,

áno, táto epilácia je vhodná aj na odstránenie svetlých chĺpkov, ale môže sa stať, že bude potrebných viac opakovaní a je vhodné upozornenie personálu pred zákrokom, že ide o veľmi svetlé (blond) chĺpky

Barbora Černá

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať koľko dní je potrebných medzi jednotlivými sedeniami. Ďakujem.

Ingrid

Dobrý deň,
niektoré lokality sa robia raz za 3–4 týždne a iné možno až za 6 týždňov. Je to však individuálne. Akonáhle opäť chĺpky narastú, treba ich oholiť a prísť. Netreba im nechávať dlhý čas na regeneráciu.

Lena

Dobry den,
chcem sa spytat,musi byt chlpok odrasteny niekolko mm alebo na tom nezalezi.Ide mi o to ze mam problem s chlpkami na krku aj brade (tmave ,pevne ) a niesom schopna ist do spolocnosti bez odstranenia ziletkou.Mam tento problem uz od puberty ,psychicky tym dost trpim . Som ochotna tomu venovat aj rok a aku kolvek ciastku ak sa vysledok naozaj dostavi.Viete mi prosim poradit a pomoct?

Vopred dakujem za odpoved

Ingrid

Dobrý deň, chĺpok má byť oholený deň pred ošetrením, prípadne v deň ošetrenia. Najlepšie sa odstraňujú práve tmavé chĺpky. Zákrok je však potrebné opakovať 4–8 krát. Vyspelá technológia nám v dnešnej dobe umožňuje podobné problémy efektívne riešiť a zbytočne sa netrápiť. Treba však pre to niečo urobiť. Absolvovať epiláciu chĺpkov moderným diódovým laserom.

Zdenka

Dobry den chcela by som sa opýtať ci brazílska depilácia zahŕňa aj oblasť bikín, genitálií, okolie analného otvoru? Dakujem

Ingrid Kayyaliová

Brazílska epilácia zahŕňa aj oblasť bikín a aj okolie genitálií. Ak by ste potrebovala riešiť aj okolie análneho otvoru, treba si ešte zakúpiť aj kupóny na lokalitu: zadok.

Katka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či je možné použiť vouchre aj po platnosti, keďže by som si ich kúpila na 4–8 ošetrení ako odporúčate. Ďakujem

Ingrid Kayyaliová

Dobrý deň,

dá sa dohodnúť aj tak, že po zakúpení kupónov nám ich prepošlete na náš e-mail a my ich priamo uplatníme v Zľavomate, aby sme nepremeškali termín. Následne budete postupne kupóny čerpať, až kým ich nevyčerpáte. Termíny budeme potvrdzovať e-mailom, aby sme mali prehľad o vyčerpaných a nevyčerpaných kupónoch.

Paulína

Prosím Vás dobre tomu nerozumiem, je tu velmi malo k tomu napisane…kolko sedeni musim absolvovat aby chlpky boli odstranene a uz nerastli? po prvom sedeni neuvidim vobec ziadny vysledok? moze sa stat ze pojdem na odstranenie a nedosiahnem ziadny efekt? je to mozne? dakujem

Ingrid Kayyaliová

Dobrý deň,

ako som už písala, opakovanie epilácie na trvalé odstránenie chĺpkov je doporučené 4 až 8 krát. Už po prvom ošetrení je redukcia chĺpkov viditeľná, takže sa nemôže stať, že nedosiahnete žiadny efekt. Nakoľko počas ošetrenia nie sú všetky chĺpky v rastovej fáze, nie je možné ich všetky trvalo odstrániť prvým ošetrením.

Jana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, že či je možné plynulo nadviazať na klasickú laserovú depiláciu, kde som absolvovala dve sedenia, čiže s daným časovým odstupom by som chcela pokračovať v epilácii diodovým laserom do odstránenia chlpkov. Koľko sedení cca by som mala následne ešte absolvovať? Ďakujem za odpoveď.

Ingrid Kayyaliova

Dobrý deň,

nie je problém pokračovať v epilácii diódovým laserom po akejkoľvek predošlej epilácii. Opakovanie epilácie je doporučené 4–8 krát. Keďže neviem aký typ lasera a akej kvality ste absolvovala (neviem, ktorý laser považujete za klasický: IPL, E-LIGHT, alebo iný?), nemôžem sa Vám vyjadriť k vplyvu na počet ďalších potrebných ošetrení. Niekedy sú účinky týchto laserov tak malé, že je možné, že sa počet potrebných ošetrení nezníži.

Sona

Dobry den, aky laser mate (aku znacku/model)? Dakujem

Ingrid Kayyaliová

Dobrý deň,

Je to veľmi efektívny diódový laser Lumines 417 s funkciou SHR vyrobený v Kórei s takpovediac dokonalým chladením a teda bezbolestnou epiláciou. V prístroji sú použité časti vyrobené v Nemecku (laser) a Japonsku(chla­denie).

mária

Dobrý večer, môžem sa opýtať, keď mám záujem o epiláciu hornej pery+ brady tzn.,že potrebujem si zakúpiť 7 kupónov hodnote 7× 1,95 e?

Zlavomat.sk

Pekný deň Mária,

áno. Na jedno sedenie bude potrebných 7 voucherov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore