Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Odstránenie kruhov pod očami

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Zuzana

Dobry den :-) len pre istotu otazka cukrovka a tento zakrok sa nejako vylucuju ? :-)

Dakujem :-)

Pallova

Kompenzovana a liecena samozrejme nie.

Jana

Dobry den,
objednala som sa ku Vam na odstranenie kruhov pod ocami a chcela by som absolvovat aj nejaku inu „skraslovaciu proceduru“ este pred tym ako aplikujeme Teosyal na vyplnenie kruhov pod ocami. Uvazovala som na termoliftingom Protege Dubble ale to ste mi neodporucili tak rozmyslam nad procedurou Oxygenesis… Budem na Slovensku len velmi kratko, takze nemozem vyuzit proceduru, ktora by sa mala este niekolkokrat opakovat… Samozrejme uvedomujem si, ze by ste potrebovali asi vidiet moju plet aby ste mi mohli nieco odporucit (mam 40 rokov). Ale ak by ste mi mohli poradit nejaku proceduru, ktoru by som mohla podstupit tesne pred aplikaciou Teosyalu pod oci, tak by som Vam bola vdacna.
Dakujem pekne.
 Jana

Pallova

Mozte v rovnakom dni absolvovat aplikaciu mezoterapie vitaminovym roztokom a korekciu kruhov pod ocami, oxygenesis jedno osetrenie je z dlhodobeho hladiska nevyhodne a tepelne metody ako ultherapiu ci termolifting spolu s injekcnymi metodami neodporucam kombinovat. Ostavam s pozdravom.

Katka

Dobrý deň, je pre mňa procedúra vhodná ak mám 24 rokov no napriek tomu mám kruhy pod očami a rada by som sa ich zbavila?

Pallova

Vek nie je dolezity, ale nalez. Mozme to robit samozrejme.

marta

Dobrý večer,čítala som že zákrok vykonávaju dve lekárky,je možné si vybrať kto zákrok vykoná?Ďakujem

Pallova

Ano, podla zelania vas pri objednavani zaradia k danej doktorke v jej ordinacny den.

erika

Prosím vás ak si teraz zakúpim kupon,môžem ho aj neskôr využiť ako do 13.3,nakoľko to asi nestihnem,alebo počkám na dalšiu takúto zlavu?

Pallova

Odporucam pockat na dalsiu zlavu, kupony predlzujeme len zo zdravotnych dovodov. Dakujeme za porozumenie.

erika

Prosím vás koľko stojí 0,5 ml Deep Line Teosyalu?

Pallova

130 eur:)

Hajnalka Kollerová

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či sa dá aplikovať v jeden deň Teosyal Redensity II okolo očí (na výrazné kruhy pod očami) a Botox na vrásky okolo očných partií?

Pallova

Najvhodnejsie je to po 2 tyzdnoch. Pallova

zuzka8211

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či by mi tento zákrok pomohol aj v prípade, ak kruhy pod očami nemám, ale ide mi o odstránenie výrazných tmavých plôch pod očami a presvitajúcich žiliek? ďakujem

Pallova

Ano pomoze zmiernit priznaky ake opisujete, ale neodstrani uplne. Realne mozte ocakavat cca 50% zlepsenie tmavosti kruhov. Ostavam s pozdravom, pallova

Lola Stovodova

Dobry den,
chcela by som sa opytat, ci je tento zakrok vhodny v kombinacii s botoxom aj na redukciu vrasok okolo oci (kruhy pod ocami takmer nemam).

Pallova

Ano, ale len v kombinacii s btx. Samotna vypln vam intenzitu mimiky nezmierni.

Zuzana Poljačiková

Dakujem za odpoved.

Musim povedat, pre vsetkych, ktori by vahali ci zakrok podstupit, urcite odporucam, mne to velmi pomohlo a nelutujem.
Este sa chcem spytat, ci existuje taka moznost, ze by som vam napriklad zaslala aktualnu fotografiu a vy by ste zhodnotili ci mam v tom marci podstupit zakrok opät alebo radsej az neskor, nakolko sa nachadzam asi vyse 100 ks od vas, a bohuzial sa neviem prist spytat osobne.

Dakujem

Pallova

Ano prosim zaslite detailnu foto ocneho okolia na iem@iem.sk

Zuzana Poljačiková

Dobry den,

bola som u vas na tejto procedure v tomto roku v maji, chcem sa spytat, ci by bolo vhodne vyuzit tento kupon do 13,3,2016, nakolko odstup nie je ani rok, chcela by som vediet ci to nie je problem.
Vysledok z prveho sedenia zatial je stale viditelny, s malickymi nedostatkami, a ak predpokladam do buducna mozno do toho marca by uz mohli byt mozne proceduru opakovat.

Pallova

Ano mozme, nie je to striktne dane, ze odstup musi byt viac ako 12 mesiacov, ale vacsinou to skor ani nie je potrebne. Dakujem pallova

Mima

ďakujem za odpoveď, zvažujem zákrok, nakoľko mám vrodené kruhy pod očami, je to môj tzv.hendikep a rada by som sa ho zbavila :-)

Pallova

Vysledky su velmi prirodzene, dlho trvajuce 12–24 mesiacov. Radi vas uvidime…:) dakujeme za zaujem.

Mima

dobrý deň, má látka TEOSYAL Redensity II Eyes 1,0 ml aj nejaké vedľajšie účinky?
Ďakujem za odpoveď.

Pallova

Nie, rizikom je ale alergia na niektoru zo zloziek dermorestruktu­ralizacneho komlexu (vitaminy, aminokyseliny, lidokain). Sprievodne neziaduce komplikacie po zakroku ako mierny opuch, bolestivost ci modrinka su docasne.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore