Ponuku Nekonečná tantra pre páry môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nekonečná tantra pre páry

4,9 / 5 Masáže pre páry Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Vlado

Dobry den, na web stranke ponukate pri dlhsich programoch (120 minut resp. nekonecna tantra) moznost zapojenia sa klientov do masaze. Je toto mozne aj pri uplateni kuponu? Ak to je mozne zverejnit, kolko mate rokov, pripadne je mozne vidiet niekde vase foto? Dakujem

masérka

Dobrý deň Vlado. Áno, aj pri masážach propagovaných na Zlavomate vo verzi 120 min a Nekonečná, je možné vzájomné zapojenia klientov do masáže. Čo sa týka veku: vek masérky je 30–35, vek maséra 35–40. Fotografiu Vám vieme zaslať cez mail. Dovidenia

Robo

Aky je rozdiel medzi 60,90,120 minutovou masazou ?
Parova celotelova olejova znamena ze to je len pre pary /muz, zena/ alebo moze prist aj jednotlivec aje to mazaz medzi maserkou a masirovanym ?

masér

Dobrý deň. Rozdiel medzi 60/90/120 min masážou je len v dĺžke, inak obsahujú všetky prvky. Naše masáže propagované v tejto akcii sú určené len pre páry, kedy klienti – pár – je masírovaný masérkou a masérom.

Jana

Dobry den, je mozne aby aj zena bola masirovana zenou? Dakujem.

masérka

Zdravím Vás Jana. Áno, masáž ženy je možná aj masérkou. Zavolajte nám alebo napíšte mailik, vysvetlíme bližšie…Ďakujeme a tešíme sa na Vás :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore