Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dioptrické rámy svetových značiek so zľavou až 50% a pár skiel už od 20 € v Optikách MANIA

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Marek

Dobrý deň,
prosím Vás, voucher sa dá uplatniť len v e-shope alebo aj v kamennej predajni ? Ďakujem

Optika MANIA

Dobry den,
voucher odporucame v prvom rade uplatnit v kamennej predajni, kedze len tam si mozete voucher naplno vycerpat – zlava na ram a skla.
Cez eshop si dioptricke skla nekupite
Pekny den :D

Sandry Sýkorová

Dobrý deň, ja tiež nerozumiem tomu voucheru. Ak som si našla rám na vašom e-shope ktorý je označený zľava tak z tej ceny je na vocher ešte 50% ceny dolu? Ďakujem

Optika MANIA

Dobry den, ak najdete ram so zlavou ziadnou alebo nizsou ako 50%, tak aj na ten napr. so zlavou 30% si mozete specialne s kuponom uplatnit zlavu 50%. Ak na nejaky ram bude zlava 50%, na tento si uz dodatocnu zlavu nemozete uplatnit. Verim, ze to bude jasnejsie. Pekny den :)

Lucka Beláková

Dobrý deň, chcela by som sa informovať. Mám dioptrie okolo –7 aj s cylindrami( boli by to okuliare len na diaľku).Aká by bola cena skiel pri zakúpení vouchra?Ďakujem a prajem pekný deň.

Optika MANIA

Dobry den,
Vas problem vieme vyriešiť sosovkami 1,74 AS AR SuperHydro – 119,98 € za pár sosoviek s uplatnenim voucheru. Ako ich nazov napoveda, jedna sa o stensene skla so 7 vrstvovou antireflexnou upravou, hydrofobnou a antistatickou upravou – teda uz vyssou triedou sosoviek, ktora je maximalne pohodlna aj na pouzivanie.
Pekny den :)

Ivonka Jančová

Dobrý deň,
chcela by som sa informovať, aký by bol doplatok po zakúpení tohto voucheru, ak by som chcela ho použiť na dioptrické sklá okolo –4 a –3,5, so stenšením skiel a taktiež s prvkom na počítač (neviem ako sa to presne volá, antireflexné?).
Ďakujem za informáciu

Optika MANIA

Dobry den,
dioptricke stensene skla s indexom lomu 1,6 s upravou Super AR – s antireflexnou upravou mozete mat s pouzitim voucheru za cca 38 € (ak su to teda okuliare len na dialku, nie viac dioptrii v jednom sklicku).
Pekny den :)

Richard

Dobry den, voucher sa da pouzit na okuliare pri ktorych mate napisanu zlavu alebo plati pre tie pri ktorych nieje zlava ?

Optika MANIA

Dobry den,
zlava 50% sa vztahuje na diopticke ramy oznacene ako „akcia“ a so zlavou 30% a viac. Teda, ak je napr. ram oznaceny ako „akciovy“ a je nan zlava 30%, pre zakaznika s voucherom zo zlavomatu plati na takyto ram zlava 50%. Ak je produkt oznaceny zlavou vyssou ako 50%, pre zakaznika plati vzdy ta zlava, ktora je vyhodnejsia.
Pekny den :)

Braňo

Dobry den.
chcem sa spytat na ake znacky sa vstahuje akcia?

Optika MANIA

Dobry den,
su to napriklad znacky ako Guess, Guess by Marciano, Gant, Ray Ban, Prada, Harley Davidson, Skechers a podobne.
Na niektore z produktov sa mozete pozriet aj na nasom eshope – v kamennych predajniach ich najdete ale urcite viac. V eshope http://maniashop.sk/sk/dioptricke-ramy si viete pozriet aj dostupnost jednotlivych produktov na nasich predajniach.
Pekny den :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore