Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Štýlový strih, populárne ombré alebo exotické afrocopíky

3,9 / 5 KITA HAIR Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Sona

Dobry den, chcela by som sa spytat, mam dlhe blond vlasy pod prsia, farbene, a chcela by som ombre v svetlo hnedych tonoch (aby bolo podobne mojim vlastnym odrastajucim vlasom) s blond prechodom na konci. Postaci na to jeden kupon, alebo je potrebnych viac? A je vobec mozne spravit taketo ,,opacne" ombre, aby vyzeralo pekne s plynulym prechodom? Dakujem :-)

Tatiana

Dobry den ak mate FB poprosim na stranku Kadernictvo KITA HAIR potrebujem vidiet foto a tak sa budeme vediet lepsie dohodnut staci.inac jeden kupon a ak bude treba doplatite v kadernictve

Nika

Dobrý den, chcela som sa spytat mam dlhe vlasy nie moc huste a blond farby a hcela by som ostrihat na kratko a prefarbit na taky nadych ruzovej ci aj take robitr?

Tatiana

Dobry den ano robime aj ruzovu :)

Miška

Dobrý deň, chcela som sa len opýtať či pri stríhaní dlhých vlasov sú nejaké doplatky a tiež do kedy máte otvorené, či sa dá k Vám objednať aj po 5. Dakujem.)

Tatiana

Dobry den nie su doplatky.ano robime aj neskor ak.sa dohodneme aj v sobotu.sa da :)

Lenka

Dobrý deň ,
chcela by som sa spýtať keď mám vlasy dlhé ale chcem len podstrihnúť postupku s tým že najldhší spodok by sa nestrihal musela by som za strih niečo doplácať alebo by to bolo v cene 7,99€ ?
Ďakujem za odpoveď

Tatiana

Bolo by to v cene kuponu. :)

Kristína

Dobre ďakujem určite sa zastavím :)

Kristína

Farbené naposledy pred dvoma mesiacmi

Tatiana

Tak zalezi aj od toho aky mate pigment doplacali by ste v salone 5–10 eur podla toho ci by sa to.potom muselo farbit. Tak robime hlavne aby sa zakaznicke.nez­nicili vlasky. Vzdy sa snazime o to aby.odtien bol podla predstav zakaznicky :)

Kristína

Dobrý deň, vedeli by ste urobiť aj na tmavé hnedé vlasy šedé ombré? A kolko sa dopláca keď mam vlasy tak kúsok pod prsia. Ďakujem :)

Tatiana

Dobry den a mate svoju farbu alebo mate farbene vlasy

Katarína

Dobrý deň. mala by som záujem o dvojfarebné ombré, teda na blond vlasy dať prechod fialovou a ružovou. Musím si kvôli tomu kupovať 2 kupóny?

Tatiana

Dobry den nie nemusite doplatite v salone max. 10 eur

maria

Čiže by som si musela doniesť svoje vlasy, čiže napojenie bez vlasov stojí 50?

Tatiana

Ano cena 50 eur je za nadpojenie 150 pramenov na eurolocky

maria

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či predávate vlasy k nadpojeniu?

Tatiana

Momentalne nemam

Patrícia Coco Ruďová

Dobrý deň, chcela by som sa spýťať či by bolo u Vás možné spraviť na mojich na čierno farbených vlasoch šedé ombré? Končeky si už dlhšie nefarbím skôr iba odrasty, viem, že je to zdĺhavý proces hoc by som si zakúpila aj 2 vouchery. Ďakujem Vám za odpoveď.

Tatiana

Dobry vecer no musela by som vase vlasy vidiet. Cierna ide tazko a hlavne aby sme neznicili a neodpalili vlasy. Tak ale ak mate zaujem urcite sa posnazime :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore